Ένα νέο έτος και μια ενημέρωση – Kathleen Morris | Πρωτοβάθμια Τεχν

Februar 9, 2023 0 Von admin

Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Έχει περάσει πολύς καιρός μεταξύ των αναρτήσεων σε αυτό το blog. Τον Μάιο του 2019 η ζωή μου ανατράπηκε όταν η πεντάχρονη κόρη μου διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Έχουν περάσει 7+ μήνες. Υπήρξαν αμέτρητες μέρες και νύχτες στο νοσοκομείο, οσφυονωτικές παρακεντήσεις, ΠΟΛΛΗ χημειοθεραπεία και άλλα φάρμακα, μεταγγίσεις αίματος, εξετάσεις και άλλες διαδικασίες.

Χρειάστηκε να μετακομίσουμε για να ζήσουμε κοντά στο νοσοκομείο για πολλούς μήνες και η Novalie έχασε το μισό από το πρώτο έτος του σχολείου, μεταξύ άλλων. Η Novalie τα πάει καλά, αλλά η θεραπεία για τον τύπο της λευχαιμίας της είναι μακρά, επομένως δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2021.

Πριν από τη διάγνωση του Novalie, δούλευα σε μερικές αναρτήσεις ιστολογίου που είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Ξέρω ότι δεν πρέπει να τα έχω στα προσχέδιά μου, αν μπορεί να είναι χρήσιμα σε εσάς ή στους μαθητές σας. Θα τα δείτε λοιπόν σύντομα.

Και αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, ναι παρακαλώ! Με αυτόν τον τρόπο, θα ειδοποιηθείτε για νέες δημοσιεύσεις.

Μέχρι τον Μάιο του 2019 ήμουν αρκετά αφοσιωμένος στο να δημοσιεύω δύο φορές το μήνα. Το να έχω έναν στόχο με κρατούσε υπόλογο. Ασχολούμαι πολύ περισσότερο με το «να πάω με τη ροή» αυτές τις μέρες, καθώς τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ανά λεπτό ή ώρα τώρα. Θα δούμε λοιπόν πόσο συχνά θα δημοσιεύω όλο αυτό το έτος.

Όπως πάντα, ελπίζω να σας βοηθήσω ενώ μαθαίνω από και μαζί σας. Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του ιστολογίου από τότε που ξεκίνησα το 2008. Γεια, υποθέτω ότι αυτό σημαίνει ότι ασχολούμαι με το blog εδώ και τρεις δεκαετίες!

Το 2019 ήταν μια τρελή χρονιά, μια απρόσμενη χρονιά και μια χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, ωστόσο, έχουμε πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Μόνο ένα από τα θετικά ήταν ο τρόπος με τον οποίο μέλη του PLN μου, πολλά που δεν έχω καν γνωρίσει, με προσέγγισαν με σκέψεις, προσευχές, ευχές, ιστορίες, ακόμη και δώρα. Είναι πολύ συγκινητικό και ζωντανεύει τη δύναμη μιας διαδικτυακής κοινότητας.

Το 2020 να είναι μια χρονιά χαράς και θετικής για όλους μας!

Χαρακτηριστική φωτογραφία από cottonbro από Pexels