Ένα ταξίδι στη Ρώμη – Fashion Container

Ένα ταξίδι στη Ρώμη – Fashion Container

Dezember 26, 2022 0 Von admin

Μόδα και ταξίδι σε συνδυασμό, είμαστε στη Ρώμη!

Με χρόνο πτήσης λίγο περισσότερο από 2 ώρες, η μετάβαση σε μια πτήση Easyjet από το Άμστερνταμ στη Ρώμη είναι απλώς μια λογική. Με σνακ, κουβέντα και καφέ έχεις φτάσει πριν το καταλάβεις! Και αυτό είναι το θέμα των ταξιδιών του Σαββατοκύριακου, σωστά; Για να φτάσετε γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πόλη.

Αυτόν τον Ιούλιο περάσαμε 3 μέρες με μερικά από τα αγαπημένα μας πράγματα να κάνουμε: μόδα, φαγητό και εξερεύνηση. Όλο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, η Easyjet πραγματοποιεί πτήση από το Άμστερνταμ στη Ρώμη σχεδόν καθημερινά. Αν λοιπόν οι ημερομηνίες του ταξιδιού σας είναι ευέλικτες, ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα πτήσεων για να βρείτε τον φθηνότερο ναύλο!

Τραβήξαμε τις παρακάτω δύο εμφανίσεις (Marc Cain) στους γραφικούς δρόμους της Ρώμης, ακολουθούμενος από μια εκτενή συνεδρία καφέ και κρασιού στη γωνία. Επειδή τα καλά πράγματα συνδυάζονται πάντα, σωστά;Καθ‘ οδόν προς τη Ρώμη

Το ταξίδι στη Ρώμη από το Άμστερνταμ είναι σχεδόν εξίσου όμορφο με την ίδια την πόλη. Από ψηλά βουνά με λευκές άκρες που πετούν πάνω από τις Άλπεις μέχρι τα καταγάλανα νερά της θάλασσας λίγο πριν προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης. Bellisima!


Φωτογράφος: Κορνίζα Tatiane | Ινσταγκραμ: @tatianekozijn
Τοποθεσία: Ρώμη, Ιταλία