Αναλαμβάνω ένα κατοικίδιο στο Shelton, WA

Αναλαμβάνω ένα κατοικίδιο στο Shelton, WA

Januar 3, 2023 0 Von admin

Υιοθετήστε ένα κατοικίδιοΗ Corpus Christi Animal Care Companies στοχεύει να βοηθήσει τα υιοθετήσιμα ζώα να βρουν σπίτια που αγαπούν. Για να βοηθήσουν στη μείωση της ποικιλίας των ζώων που υποβάλλονται σε ευθανασία ετησίως, ορισμένα καταφύγια έχουν αναπτύξει μια πολιτική απαγόρευσης θανάτωσης. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της υιοθεσίας από ένα καταφύγιο είναι ότι μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να δείτε πολλά κατοικίδια για υιοθεσία απότομα στις εγκαταστάσεις τους. Φυσικά θέλετε να προσφέρετε στον σκύλο ή τη γάτα σας την καλύτερη φροντίδα, ιδιαίτερα όταν είναι άρρωστοι ή τραυματισμένοι. Λόγω του αριθμού των ζώων που λαμβάνουμε κάθε εβδομάδα, δεν είναι δυνατό να συμπεριληφθούν όλα στη λίστα με τα κατοικίδια που χρειάζονται ιδιότητες.

Ακριβώς όπως έχουμε ολοκληρώσει την αρχή της ιστορίας του οργανισμού μας, προχωράμε στο να βοηθάμε, να προστατεύουμε και να υποστηρίζουμε για καλύτερη ευημερία των ζώων στην περιοχή μας. Υπογράψτε όσο αποκτήστε επικοινωνία σχετικά με υιοθεσίες κατοικίδιων ζώων, eNews και ευκαιρίες εθελοντισμού. Λάβετε υπόψη ότι το Καταφύγιο Έκτακτης Ανάγκης δεν είναι δημόσιο καταφύγιο και το μεγαλύτερο μέρος μας υιοθετήσιμα ζώα βρίσκονται σε ατομικά ανάδοχα σπίτια.

Είτε θέλετε ένα κουτάβι είτε έναν πολύ ώριμο σκύλο, μια καθαρόαιμη ή μοναδική ανάμεικτη ράτσα, ακόμα και ένα κουνέλι ή χάμστερ, το καταφύγιό σας διαθέτει την τέλεια συλλογή ζώων οπουδήποτε – όλα ελεγμένα για καλή υγεία και συνήθειες. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τον στόχο μας να τοποθετήσουμε κατοικίδια ζώα καταφύγιο σε νέα, αιώνια σπίτια. Προκειμένου να επιταχυνθεί η υιοθεσία μάθημα λογισμικού του είναι δυνατό να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε μια εφαρμογή για να τη μεταφέρετε μαζί σας στη δυνατότητα.

Για επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τη Madeline, επικοινωνήστε με την Cedar Bend Humane Society στο (319)232-6887. Τα τέλη υιοθεσίας μερικές φορές αυξάνονται από ένα καταφύγιο, ωστόσο συχνά ενσωματώνουν την κτηνιατρική φροντίδα που μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία σε περίπτωση που πληρώσατε μόνοι σας τον κτηνίατρο. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της υιοθεσίας από μια διάσωση είναι ότι συνήθως γνωρίζουν πολλά για κάθε ένα από τα κατοικίδια που φροντίζουν, για το λόγο ότι τα κατοικίδια μπορεί να βρίσκονται σε ανάδοχες ιδιοκτησίες.

Τα ζώα τοποθετούνται μόνο ως οικιακά κατοικίδια. Όταν κάνετε κλικ στην εικόνα μιας γάτας, θα πρέπει να σας μεταφέρει στη σελίδα που αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για αυτές καθώς και για το κατάστημα που διαμένουν αυτήν τη στιγμή. Μια επιπλέον περιοριστική άποψη ότι ορισμένα καταφύγια προσπαθούν και συνδυάζονται ως μέρος της συμφωνίας υιοθεσίας θέτει καταστάσεις για το πότε και γιατί ο υιοθετών μπορεί να οργανωθεί για να μεταφέρει το ζώο σε ένα νέο νοικοκυριό.

σχετικές αναρτήσεις

Ετικέτες: υιοθετήσιμα ζώα, υιοθεσία, ζώα, φροντίδα, κατοικίδια, καταφύγιο, καταφύγιο, αναλαμβάνω