Αποκτήστε ένα μηχάνημα κωπηλασίας στο σπίτι προς πώληση για κάτω από $250

Αποκτήστε ένα μηχάνημα κωπηλασίας στο σπίτι προς πώληση για κάτω από $250

Dezember 22, 2022 0 Von admin

TL;DR: Από τις 16 Νοεμβρίου, μπορείτε να αποκτήσετε το Stamina X Magnetic Rower(ανοίγει σε νέα καρτέλα) για μόλις 223,99 $ αντί για 279 $ — αυτό είναι έκπτωση 19%.


Δεν έχετε βρει ακόμα ένα καλό δώρο για τον προπονητικό σας φίλο(ανοίγει σε νέα καρτέλα)? Μπορεί να εκτιμήσουν ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε σχεδόν οποιοδήποτε γυμναστήριο στο σπίτι. Το Stamina X Magnetic Rower είναι ένα μηχάνημα γυμναστικής για όλο το σώμα που διατίθεται προς πώληση για μόλις 223,99 $ (279 $).

Ομαλή βόλτα προς τη φυσική κατάσταση

Μπορεί να μην σας πάει στο ποτάμι, αλλά αυτό το μαγνητικό κωπηλατικό θα μπορούσε να είναι απλώς το μηχάνημα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους φυσικής σας κατάστασης. Γλιστρήστε κατά μήκος σε οκτώ επίπεδα ομαλής μαγνητικής αντίστασης. Ο μόνος πραγματικός θόρυβος θα είναι πιθανότατα να λαχανιάζεις. Αυτό είναι πιθανώς επειδή η κωπηλασία χρησιμοποιεί 86% των μυών σας.

Ξεκουραστείτε με στυλ σε ένα μηχάνημα που είναι κατασκευασμένο για άνεση και κέρδη. Το χυτευμένο, γεμισμένο κάθισμα είναι σταθερό και άνετο και μπορείτε να δέσετε τα πόδια σας για πρόσθετη ασφάλεια. Οι λαβές κωπηλασίας είναι τυλιγμένες σε ένα μαλακό αφρό και ολόκληρο το μηχάνημα είναι τοποθετημένο ακόμη και σε αναβαθμισμένα προστατευτικά δαπέδου. Είναι πιθανώς δύσκολο να κάνετε μια καλή προπόνηση όταν ανησυχείτε για τα δάπεδα από σκληρό ξύλο.

Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε ό,τι νόστιμο κέρασμα έχετε στη βολική ποτηροθήκη. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε το τηλέφωνό σας εκεί και να παρακολουθήσετε ταινίες ή να ακούσετε μουσική. Όταν τελειώσετε τη μέρα, το Stamina X αποθηκεύεται εύκολα σε όρθια θέση ή μπορείτε να το σύρετε κάτω από ένα κρεβάτι. Τότε είναι η ώρα να χαλαρώσετε.

Η προπόνηση είναι αρκετά δύσκολη όπως είναι, αλλά το να την κάνεις μόνη της μπορεί να αποθαρρύνει. Η μηχανή προπόνησής σας(ανοίγει σε νέα καρτέλα) έρχεται επίσης με δωρεάν πρόσβαση σε έξυπνη προπόνηση ήχου από το müüv. Σειρά, κωπηλατήστε, κωπηλατήστε την καλύτερη προπόνησή σας μέχρι τώρα με τη βοήθεια του müüv’s smart, οδηγοί γυμναστικής ενημερωμένοι από τον χρήστη.

Κάντε προπόνηση για όλο το σώμα από ένα μηχάνημα

Είτε κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα καλύτερο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης είτε παίρνετε ένα δώρο για τον προπονητικό φίλο σας, αποκτήστε το Stamina X Magnetic Rower(ανοίγει σε νέα καρτέλα) για μόλις 223,99 $ (reg. $279). Αυτό είναι 19% έκπτωση.

Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.