Αποκτήστε αυτά τα απίστευτα μαλακά σεντόνια σε έκπτωση 72%.

Αποκτήστε αυτά τα απίστευτα μαλακά σεντόνια σε έκπτωση 72%.

Dezember 25, 2022 0 Von admin

TL;DR: Από τις 9 Νοεμβρίου, μπορείτε να αποκτήσετε το σετ σεντόνια Six-Piece Bamboo-Blend Luxury(ανοίγει σε νέα καρτέλα) για μόλις 32,86 $ αντί για 119 $ — αυτό είναι έκπτωση 72%.


Εάν ξυπνάτε αισθάνεστε μπουκωμένος όλο το χρόνο, τα σεντόνια σας μπορεί να είναι ο ένοχος. Αποδεικνύεται ότι μάλλον δεν είστε αλλεργικοί στο ξύπνημα. Τα ακάρεα της σκόνης και άλλα αλλεργιογόνα απλώς μαζεύονται σε σεντόνια, οπότε αν δεν τα πλένετε αρκετά, μπορεί να έχετε αλλεργική αντίδραση. Και δεδομένου ότι τα ακάρεα της σκόνης χρειάζονται υγρασία για να ζήσουν, τα φύλλα που δεν συγκρατούν την υγρασία τόσο πολύ (όπως τα φύλλα μπαμπού), είναι καλύτερα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε τους ερεθιστικούς παράγοντες ενώ κοιμάστε είναι να μαζεύετε μερικά σεντόνια από μπαμπού(ανοίγει σε νέα καρτέλα) που είναι λιγότερο πιθανό να φιλοξενούν ακάρεα σκόνης (και πωλούνται για 32,86 $), όπως αυτό το σετ πολυτελείας έξι τεμαχίων Bamboo-Blend.

Κοιμηθείτε χαλαρά με ένα σετ σεντονιών από μπαμπού

Καταπολεμήστε αυτές τις πρωινές μυρωδιές με ένα σετ σεντόνια που μπορεί επίσης να δυσκολέψουν να φύγετε από το κρεβάτι όταν το ξυπνητήρι σας χτυπήσει. Αυτά τα άνετα σεντόνια είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα υψηλής ποιότητας μικροϊνών και ινών μπαμπού. Μπορούν να χωρέσουν στρώματα πάχους έως και 16 ιντσών και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

Εάν δεν έχετε κοιμηθεί ποτέ με ίνες μπαμπού(ανοίγει σε νέα καρτέλα)τότε μπορείτε να προσβλέπετε σε μια απίστευτα απαλή υφή που έχει απόλυτη πολυτέλεια.

Αυτό το σετ έξι τεμαχίων αποτελείται από ένα τοποθετημένο σεντόνι, ένα επίπεδο σεντόνι και τέσσερις μαξιλαροθήκες, και είναι σχεδιασμένα να καθαρίζονται εύκολα. Όπου άλλα πολυτελή υφάσματα μπορεί να απαιτούν πιο έντονη επεξεργασία, αυτά τα σεντόνια απαιτούν μόνο να αποφεύγετε τη χλωρίνη, το σιδέρωμα και το στεγνό καθάρισμα. Η φροντίδα τους είναι τόσο απλή όσο ένα κρύο πλύσιμο και ένας κύκλος στεγνώματος σε χαμηλή θερμοκρασία.

Κερδίστε σε ένα σετ από μαλακά σεντόνια και μαξιλαροθήκες

Είτε ψωνίζετε μόνοι σας για να ξεκουραστείτε πριν ξεκινήσει το άγχος των γιορτών είτε κάνετε αγορές δώρων για κάποιον που αξίζει έναν καλό ύπνο, αυτά τα σεντόνια μπορεί να κάνουν το κόλπο. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αποκτήστε ένα σετ σεντόνια Six-Piece Bamboo-Blend Luxury(ανοίγει σε νέα καρτέλα) προς πώληση για 32,86 $ (reg. $119).

Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.