Βασικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφτείτε το Πεκίνο, Κίνα

Βασικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφτείτε το Πεκίνο, Κίνα

Dezember 29, 2022 0 Von admin

Η Κίνα είναι μια τεράστια χώρα με πολλά διαφορετικά πολιτισμούς και παραδόσεις. Όλα όμως ξεκινούν στο πρωτεύουσα του Πεκίνου. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα μοιραστούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (από να πάρει βίζα για την Κίνα να χτυπήσετε τα μεγαλύτερα αξιοθέατα) για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας. Ας αρχίσουμε.

Μάθετε πώς να μετακινηθείτε

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πώς να μετακινηθείτε στο Πεκίνο αν δεν είστε καλά γνώστες της κινέζικης κινέζικης γλώσσας. Πρέπει να έχετε εκτυπώσει όλες τις λεπτομέρειες σε ένα φύλλο χαρτιού, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης του ξενοδοχείου.

Επίσης, Λάβετε υπόψη ότι η Google δεν λειτουργεί καλά στην Κίνα. Πριν φτάσετε στην ίδια τη χώρα, πρέπει να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης της διαδρομής του ξενοδοχείου από το αεροδρόμιο ή να τραβήξετε μια φωτογραφία του χάρτη που δείχνει τη διαδρομή. Υπάρχουν τόσα πολλά ξενοδοχεία μέσα και γύρω από το Πεκίνο που μπορεί να μπερδευτείτε σχετικά με το πώς να φτάσετε στο μέρος.

Δεν θα χαθείτε

Πότε επίσκεψη το Πεκίνομπορεί να εκπλαγείτε μαθαίνω η χώρα έχει ένα περίπλοκο δίκτυο μικροσκοπικών λωρίδων συνδετικός τους πολυσύχναστους δρόμους του. Οι διατάξεις είναι καλά σχεδιασμένες και συνδέονται με συστήματα δημόσιων συγκοινωνιών, γεγονός που διευκολύνει το ταξίδι για τους επισκέπτες που δεν μιλούν κινέζικα.

Μην παίρνετε ελαφρά το περπάτημα

Μπορεί να είστε ένα άτομο που του αρέσει να περπατάει πολύ όταν επισκέπτεστε ένα νέα πόλη. σιόταν πρόκειται για το Πεκίνο, όχι υποτιμήστε την απόσταση που φαίνεται στον χάρτη, καθώς θα κουραστείτε πολύ πριν φτάσετε στον προορισμό σας.

Σουγκρίσματα και φτύσιμο

Εάν είστε από μια ευρωπαϊκή χώρα, τότε το να εντοπίζετε ανθρώπους να στριφογυρίζουν και να φτύνουν στους δρόμους μπορεί να είναι πολύ ασυνήθιστο για εσάς, αλλά αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο θέαμα στο Πεκίνο. Δεν πρέπει να το προσέξεις τόσο πολύ και απλώς να συνεχίσεις τις συνηθισμένες δουλειές σου.

Ρύπανση: Δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζετε

Για χρόνια, το Πεκίνο είχε τη φήμη ότι έχει κακή ποιότητα αέρα. Ωστόσο, η τοπική αυτοδιοίκηση έχει λάβει μαζικά μέτρα την τελευταία δεκαετία. Με την εξάλειψη ή τη σημαντική μείωση της χρήσης στερεών καυσίμων για το μαγείρεμα, τα επίπεδα PM2,5 έχουν μειωθεί δραματικά. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλα τέλεια, οπότε if είσαι ευαίσθητο στον αέρα Ρύποι, ζητήστε από το γιατρό σας ορίζω κατάλληλος φαρμακευτική αγωγή πριν πάτε στο ταξίδι σας.

Πολύ φιλικοί άνθρωποι

Οι Κινέζοι είναι φιλικοί και φιλόξενοι. Αν εσύ μη μας πιστεύετεαπλώς χαμογέλα στο τους ακαι πες γεια – τδεν θα το σκεφτώ δύο φορές πριν κουνήσεις βακ!

Μάθετε λίγο Mandarin

Αν και θα μπορούσατε να έχετε στιγμιότυπα οθόνης της γλώσσας που περιέχει τις ευρέως χρησιμοποιούμενες φράσεις στο τηλέφωνό σας για όλες τις βασικές ανάγκες και απαιτήσεις σας σε ένα ταξίδι, είναι πολύ ευγνώμον όταν μιλάτε λίγο Μανδαρινικά. Εμπιστευσου μας – οι άνθρωποι θα ένιωθα ευτυχής να σας εξυπηρετήσω αν κάνεις γενναίο προσπάθεια να μιλήσει τη γλώσσα.

Το να κοιτάς επίμονα είναι φυσιολογικό

φάχέλι που μια ομάδα ανθρώπων σε κοιτάει συνέχεια; ρεεπί όχι είναι φοβούνται – οι άνθρωποι στην Ασία δεν εκτίθενται σε μεγάλη μετανάστευση από άλλα μέρη του κόσμου. Ετσι, όταν βλέπουν ένα άτομο με διαφορετικά χαρακτηριστικά προσώπου από αυτά, το κάνουν γίνετε περίεργοι. Εξαιτίας αυτού, αυτοί τείνουν να κοιτάζουν επίμονα για αρκετή ώρα.

Το φαγητό δεν έρχεται ταυτόχρονα

Όταν παραγγέλνετε φαγητό σε α το Πεκίνο εστιατόριο, να γνωρίζετε ότι σερβίρεται αμέσως όταν ένα πιάτο είναι έτοιμο. Αυτό μπορεί να τρίβει αυτούς από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αλλά υπάρχει μια λογική σε αυτό. Αντί οι διακομιστές να παραδίδουν όλο το φαγητό ταυτόχρονα, σερβίρεται σε μικρές παρτίδες, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τρώνε τα γεύματά τους χωρίς αναμονή πολύ μακρύ.

Διάφορες συμβουλές

1) ΕγώΑν βρείτε ανθρώπους να στέκονται πολύ κοντά σας στην Κίνα, μην αισθάνεστε πολύ άβολα πρακτική είναι πολύ συνηθισμένο εδώ.

2) Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια, καθώς η ασφάλεια είναι πολύ αυστηρή στην Κίνα. Εχοντας πεί αυτό, Το ξέρω αυτό αναμένεται να έχετε μαζί σας τα έγγραφα ταυτότητάς σας.

3) Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, συνιστάται πάντα τρώτε σε εστιατόρια όπου βρίσκετε πολλούς ντόπιουςκαθώς θα έτρωγαν μόνο σε μέρη όπου παίρνουν εξαιρετικό και νόστιμο φαγητό.