Βρείτε την εσωτερική ηρεμία με το νέο βίντεο ύπνωσης

Βρείτε την εσωτερική ηρεμία με το νέο βίντεο ύπνωσης

November 15, 2021 0 Von admin

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, μαζί με την ίδρυση και την επιμέλεια Γυναίκες Φιλανθρωπίας, είμαι και ψυχοθεραπεύτρια. Σήμερα λοιπόν προσφέρω κάτι νέο εδώ για τους αναγνώστες: μια ευκαιρία να εξερευνήσετε την εσωτερική σας ευεξία μέσω της ύπνωσης.

ύπνωση
Σκηνή για ύπνωση: Ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Όκλαντ στο Γουόργουικ, Ρόουντ Άιλαντ την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021. (Πίστωση εικόνας: Kiersten Marek)

Μία από τις ειδικότητες μου ως θεραπευτής είναι η ανάπτυξη ταυτότητας. Έχω περάσει πολλά χρόνια μελετώντας και γράφοντας για τα αρχέτυπα – τις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ταυτότητας που παίζουν ρόλο καθ‘ όλη τη διάρκεια της ζωής. Το 2018 εκπαιδεύτηκα και εγώ και πιστοποιήθηκα ως υπνοθεραπεύτρια. Αυτή είναι μια συνεδρία ύπνωσης για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε βαθύ νυχτερινό και να σας δώσει την ευκαιρία να βιώσετε τον εσωτερικό σας Αθώο.

Αυτή η ηχογράφηση διαρκεί περίπου 30 λεπτά και βασίζεται σε μια εμπειρία που είχαν οι περισσότεροι άνθρωποι: το να είσαι μικρό παιδί που παίζει στην παραλία. Οι εικόνες που συνοδεύουν το soundtrack είναι της ακτής εδώ στο Rhode Island. Μετά την ηχογράφηση του ήχου, πήγα με το αυτοκίνητο στην παραλία του Όκλαντ για να καταγράψω το ηλιοβασίλεμα. Στη συνέχεια έμαθα πώς να συνδυάζω ήχο και βίντεο για να δημιουργήσω αυτήν την εμπειρία ύπνωσης για εσάς.

Ο στόχος αυτής της συνεδρίας ύπνωσης είναι να σας βοηθήσει να γίνετε πιο προσγειωμένοι και ολοκληρωμένοι στην ταυτότητά σας. Η συνεδρία ξεκινά με μια πλήρη και βαθιά σάρωση σώματος, επιτρέποντας στον ακροατή να χρησιμοποιήσει αυτό που αποκαλώ το «θεραπευτικό βάλσαμο της προσοχής σας» για να εξασκήσει την επίγνωση των εσωτερικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος και νου.

Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά 12 βίντεο ύπνωσης που καταγράφω σχετικά με τα αρχέτυπα. Ελπίζω λοιπόν να το απολαύσετε και να νιώσετε ηρεμία, αποδυνάμωση και αποκατάσταση από την εμπειρία.

Ενώ αυτό έρχεται ως σημαντική απόκλιση από το συνηθισμένο περιεχόμενό μας εδώ στο Γυναίκες Φιλανθρωπίας, Ελπίζω να προσφέρει ένα παράθυρο θεραπείας στην κοινότητα του αναγνωστικού μας κοινού. Όλοι αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο άγχος στη διαδικασία της φροντίδας για τα δικαιώματα των γυναικών. Μεγάλο μέρος αυτής της δουλειάς απαιτεί όσοι από εμάς μπορούμε να μιλήσουμε, να μιλήσουμε. Απαιτεί επιπλέον ενέργεια και αντοχή για να είσαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή σου για να μιλήσουν υπέρ της δικαιοσύνης και της ισότητας. Το να δίνετε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να ξεκουραστεί η φωνή σας και να αποκτήσετε βαθιές θετικές εμπειρίες είναι ένας σημαντικός τρόπος για να διατηρήσετε την ισορροπία στη ζωή σας.

Όπως λέγεται συχνά, η αναπνοή είναι ζωή και αυτή η συνεδρία απαιτεί από εσάς να προσέχετε την αναπνοή σας. Το να δίνετε προσοχή στην αναπνοή σας είναι ένας τρόπος να ανοίξετε και να πείτε «Aloha» στον εσωτερικό σας εαυτό. Η λέξη Kānaka Maoli (Χαβάη) Aloha μεταφράζεται ως «παρουσία αναπνοής». Έτσι, όταν λέτε «Aloha» στον εσωτερικό σας εαυτό, ανοίγεστε στο να δώσετε περισσότερη προσοχή στην παρουσία της αναπνοής σας.

Ελπίζω λοιπόν να φύγετε από αυτή τη συνεδρία νιώθοντας ξεκούραστος, ήρεμος και έτοιμος να ζήσετε πλήρως για άλλη μια μέρα.

Σχετίζεται με:

Radha Ruparell: Τι δεν σας λέει κανείς για το COVID

Συνεργασία για την εξουσία: Το Fdn Γυναικών της Νέας Υόρκης επιχορηγεί νέα 11 εκατομμύρια δολάρια

Συνεχίζοντας το ρεκόρ για τον αγώνα για την ισότητα των φύλων

Συγγραφέας: Κίρστεν Μάρεκ

Ο Kiersten Marek, LICSW, είναι ο ιδρυτής του Γυναίκες Φιλανθρωπίας. Ασκεί κλινική κοινωνική εργασία και γράφει για το πώς οι γυναίκες δότριες και οι σύμμαχοί τους προωθούν την κοινωνική αλλαγή. Δείτε όλες τις αναρτήσεις του Kiersten Marek