Γιατί οι δικηγόροι χρειάζονται λογισμικό συναλλαγών;

Γιατί οι δικηγόροι χρειάζονται λογισμικό συναλλαγών;

Februar 28, 2023 0 Von admin

Τα τελευταία χρόνια, η αγορά λογισμικού συναλλαγών έχει εκραγεί στον κλάδο των ακινήτων. Οι δικηγόροι, οι κτηματομεσίτες και οι αγοραστές κατοικιών βαρέθηκαν όλοι με το χάος της γραφειοκρατίας που συνεπάγεται η αγορά ενός σπιτιού και αποφάσισαν ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος. Ως αποτέλεσμα, πολλά εξαιρετικά προϊόντα λογισμικού συναλλαγών έχουν έρθει στην αγορά. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν τους κτηματομεσίτες και τους δικηγόρους στη διαχείριση εγγράφων και δεδομένων κατά την αγορά κατοικίας. Εταιρείες όπως ΟΧΙ Συντονιστής, Co Star Διευθυντής Ακινήτωνκαι Επόμενο Όλα προσφέρουν καινοτόμες προσεγγίσεις για το κλείσιμο μιας συναλλαγής οικιστικών ακινήτων. Δυστυχώς, αυτά τα προϊόντα επικεντρώνονται στο κλείσιμο ακινήτων, επομένως δεν μπορούν να βοηθήσουν τους δικηγόρους με άλλους τύπους συμφωνιών.

Γιατί το λογισμικό συναλλαγών δεν λειτουργεί για δικηγόρους;

Οι νομικές συναλλαγές έχουν αυξηθεί σε πολυπλοκότητα και όγκο. Κάθε μέρα, ένας δικηγόρος συναλλαγών θα μπορούσε να εργάζεται σε πέντε συμφωνίες ταυτόχρονα. Κάθε συμφωνία θα μπορούσε να έχει εκατοντάδες έγγραφα που αφορούν αμέτρητες νομικές οντότητες. Το λογισμικό συναλλαγών στην αγορά δεν λαμβάνει υπόψη αυτή την πραγματικότητα. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν λειτουργίες που στοχεύουν στο κλείσιμο οικιστικών ακινήτων, το λογισμικό δεν μπορεί να υποστηρίξει πολύπλοκες συμφωνίες, όπως χρηματοδότηση και συγχωνεύσεις και συγχωνεύσεις. Εδώ μπαίνει μια νέα κατηγορία προϊόντων που ονομάζεται λογισμικό διαχείρισης νομικών συναλλαγών (LTM).

Πώς ταιριάζει η LTM στις ανάγκες των εταιρικών δικηγόρων;

Οι δικηγόροι θα πρέπει να διαθέτουν λογισμικό σχεδιασμένο για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Σε αντίθεση με το λογισμικό συναλλαγών, το LTM έχει κατασκευαστεί ειδικά για εταιρικούς δικηγόρους. Καλύπτει τις ανάγκες για ένα ευρύτερο φάσμα νομικών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων δημόσιας και ιδιωτικής χρηματοδότησης, συγχωνεύσεων και εξαγορών και φορολογικών αναδιοργανώσεων.

Ο πρώτος τρόπος με τον οποίο το λογισμικό νομικών συναλλαγών το επιτυγχάνει αυτό είναι παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν σε μια συμφωνία. Η λίστα ελέγχου κλεισίματος, τα έγγραφα, οι εκδόσεις, τα χρονοδιαγράμματα και οι υπογραφές – η λίστα συνεχίζεται. Το LTM συγκεντρώνει τα πάντα σε μια ενιαία διαδικτυακή πλατφόρμα. Αυτό διευκολύνει την παρακολούθηση εγγράφων και υπογραφών και τη διαχείριση όλης της επικοινωνίας σχετικά με τη συμφωνία.

Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό του LTM είναι η αυτοματοποίηση. Το LTM μπορεί να προσφέρει τεράστια αξία στα κρίσιμα στάδια του κλεισίματος της συναλλαγής, αυτοματοποιώντας εργασίες που συνήθως χρειάζονται πολλές ώρες για να ολοκληρώσει ένας άνθρωπος. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία πακέτων υπογραφής, την πραγματοποίηση αλλαγών της τελευταίας στιγμής σε έγγραφα (όπως ημερομηνίες) και τη σύνταξη της πλήρως εκτελεσμένης έκδοσης κάθε εγγράφου. Μετά το κλείσιμο, η LTM μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματικά βιβλία κλεισίματος με λίγα μόνο κλικ και να τα στείλει αμέσως στους πελάτες.

Σε αυτήν την τεχνολογική εποχή, κάθε πελάτης περιμένει τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το LTM, ρίξτε μια ματιά στη εις βάθος μελέτη περίπτωσης σχετικά με το πώς μια δικηγορική εταιρεία άλλαξε τη διαχείριση των νομικών συναλλαγών στα έξι γραφεία της.