ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ & (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ, WILDCHAIN

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ & (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ, WILDCHAIN

März 3, 2020 0 Von admin

Γεια σας, άγριοι φίλοι! Ξέρεις τι είναι σήμερα; (Συμβουλή: είναι μια από τις αγαπημένες μου μέρες του χρόνου!)

Σωστά! Είναι επίσημα η Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής — μια ημέρα για να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε όλα τα άγρια ​​είδη του πλανήτη μας.

Και παρόλο που μου αρέσει κάθε δικαιολογία για να γιορτάζω την άγρια ​​ζωή (γνωστός και ως η ευκαιρία να μοιράζομαι χαριτωμένες φωτογραφίες και βίντεο κλιπ μωρών άγριων ζώων — που ξέρετε ότι θα τα κάνω όλα Ίνσταγκραμ σήμερα), ξέρω επίσης ότι σε άγριες διακοπές όπως η σημερινή είναι εξίσου σημαντικό για εμάς να σκεφτόμαστε, να συζητάμε και να μοιραζόμαστε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να υποστηρίξουμε τη διατήρηση των άγριων ειδών και των άγριων σπιτιών τους.

Baby Rhino_Marlina Moreno_Mar Gone Wild

Βλέπετε, είπα ότι θα υπάρχουν χαριτωμένα μωρά άγριας ζωής σήμερα. 🙂

Το 60% του συνόλου της άγριας ζωής έχει χαθεί τα τελευταία 60 χρόνια. Και αυτή τη στιγμή, περισσότερα από 28 χιλιάδες είδη οδεύουν απελπιστικά σε μαζική εξαφάνιση λόγω της απώλειας του οικοτόπου τους, της υποβάθμισης των φυσικών ζωνών, της απώλειας της βιοποικιλότητας και φυσικά της κλιματικής αλλαγής.

Δυστυχώς, ακόμη και για να σκεφτούμε την καταπολέμηση των αυξανόμενων πιέσεων που αντιμετωπίζει η άγρια ​​φύση του πλανήτη μας, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που εργάζονται στην αρένα της διατήρησης θα πρέπει να κλιμακώσουν τη χρηματοδότηση περίπου 20 έως 30 φορές από αυτή που εργάζονται σήμερα για να καλύψουν τις ανάγκες της άγριας ζωής, όπως , στ ‚αλήθεια.

Ως αφηγητής για τη διατήρηση της φύσης, είχα την τύχη να συνεργαστώ με μια σειρά από έργα προστασίας της άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο. Και ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκομαι ή σε ποια αποστολή επικεντρώνεται ένας οργανισμός διατήρησης, η νούμερο ένα πρόκληση που σχεδόν όλοι λένε ότι αντιμετωπίζουν είναι η έλλειψη κατάλληλης χρηματοδότησης.

Έχοντας αυτό κατά νου, και δεδομένου του τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής, ήθελα να δημοσιεύσω ένα φοβερό παιχνίδι για κινητά που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο πρόσφατα απέκτησα πρόσβαση στο εσωτερικό Άγρια αλυσίδα.

Παιχνίδι Wildchain wildlife conservation_Mar Gone Wild

Το Wildchain είναι ένα παιχνίδι για κινητά που σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε «ψηφιακός οικολόγος» υιοθετώντας είδη που απειλούνται με εξαφάνιση, αναπτύσσοντας το δικό σας εικονικό καταφύγιο άγριας ζωής, και υποστήριξη πρωτοβουλιών για τη διατήρηση της άγριας ζωής στον πραγματικό κόσμο.

Οι άνθρωποι πίσω από αυτό – με τους οποίους είχα την ευκαιρία να έχω μια κλήση διάσκεψης για να μάθω περισσότερα για το παιχνίδι – πιστεύουν ότι το να κάνεις καλό και να κάνεις τη διαφορά μπορεί (και πρέπει) να είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Έτσι δημιούργησαν αυτό το ψηφιακό συλλεκτικό παιχνίδι (σκεφτείτε το Pokémon Go) ως έναν τρόπο να αξιοποιήσουν τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών των 152,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων και να συγκεντρώσουν κάποια αναγκαία χρηματοδότηση για τη διατήρηση των ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση.

Στο παιχνίδι, κάθε κουπόνι ζώου είναι ένα ψηφιακό αντίγραφο ενός απειλούμενου ζώου στον πραγματικό κόσμο και δημιουργείται χρησιμοποιώντας δεδομένα από το IUCN Κόκκινη Λίστα Απειλούμενων Ειδών — καθιστώντας το ‚virtual wild‘ του Wildchain μια ακριβή αναπαράσταση της πραγματικής άγριας φύσης. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία blockchain προκειμένου να εγγυηθεί τη διαφάνεια και να παρέχει ανιχνεύσιμες αποδείξεις για όλες τις δωρεές του, κάτι που είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε αν με ρωτήσετε.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μόλις κυκλοφορήσει, το Wildchain θα ακολουθήσει το μοντέλο εσόδων «freemium», οπότε το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για λήψη σε συσκευές iOS και Android για κάθε παίκτη που αγαπά την άγρια ​​ζωή που θέλει να δει περί τίνος πρόκειται.

Παιχνίδι Wildchain για κινητά για διατήρηση_Mar Gone Wild

ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ;

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του Wildchain θα προέλθει από:

  • Αγορές εντός του παιχνιδιού, όπως Magic Eggs (που εκκολάπτονται σε ζώα υπό εξαφάνιση).
  • Τέλη συναλλαγής: Μικρή χρέωση για την υιοθεσία ζώων (peer to peer trade).
  • Διαφημίσεις με κίνητρα: Για να προσεγγίσετε χρήστες που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν οι χρήστες να έχουν την επιλογή (αλλά δεν χρειάζεται) να παρακολουθούν διαφημίσεις με ανταμοιβή.
  • Εταιρικές Χορηγίες: Πώληση αυγών σε εταιρείες για δέσμευση πελατών. Οι εταιρείες μπορούν να δωρίσουν αυγά σε σχολεία για να εκπαιδεύσουν τα παιδιά – βοηθώντας επίσης τους χρήστες του Wildchain.

Και μάλλον πρέπει να το αναφέρω 100% των κερδών του παιχνιδιού θα προχωρήσει σε πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της άγριας ζωής (άλλο ένα απαραίτητο για μένα).

Εφαρμογή παιχνιδιού διατήρησης Wildchain_Mar Gone Wild

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι ή/και να αποκτήσετε πρώιμη πρόσβαση για να το παίξετε (μαζί με την ευκαιρία να συλλέξετε σπάνια αυγά, να κερδίσετε ειδικά αντικείμενα στο παιχνίδι και να πάρετε τα ζώα που ονομάζονται με το όνομά σας), είστε τυχεροί ! Επειδή μέσα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Άγριας Ζωής, η Wildchain μόλις ξεκίνησε την καμπάνια της στο Kickstarter, την οποία μπορείτε να δείτε από κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Εάν, αφού το ελέγξετε, αποφασίσετε να υποστηρίξετε την καμπάνια, ένα μέρος αυτής της υποστήριξης θα διατεθεί επίσης για τη φύτευση δέντρων, επομένως θα υποστηρίζετε τη διατήρηση της πραγματικής ζωής προτού καν αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι.

Και αν τα χαριτωμένα μωρά ζώα, η διατήρηση της πραγματικής ζωής και η υπόσχεση για διασκεδαστικό χρόνο δεν ήταν αρκετά για να κορυφώσουν το ενδιαφέρον σας, μη διστάσετε να δείτε το επίσημο τρέιλερ του Wildchain παρακάτω.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και το καλό παιχνίδι, φίλοι!