Εδώ είναι όλα τα χαρακτηριστικά που αξίζει να δοκιμάσετε

Εδώ είναι όλα τα χαρακτηριστικά που αξίζει να δοκιμάσετε

Januar 22, 2023 0 Von admin

Το Telegram Messenger έχει κυκλοφορήσει σημαντικές ενημερώσεις στην εφαρμογή του με λειτουργίες όπως νέα εργαλεία σχεδίασης και κειμένου, μηδενική χρήση αποθήκευσης, εικόνα προφίλ για τις επαφές σας και πολλά άλλα.

Μέσα στο «εργαλείο σχεδίασης και κειμένου», εισήγαγε ένα νέο εργαλείο θαμπώματος για τη διόρθωση ευαίσθητων δεδομένων (ή φωτοβομβιστών) — και 5 τρόπους επιλογής χρωμάτων υψηλής ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένου του εργαλείου σταγονόμετρο.

Όταν προσθέτουν κείμενο σε φωτογραφίες ή βίντεο, οι χρήστες μπορούν πλέον να αλλάξουν το μέγεθος, τη γραμματοσειρά και το φόντο του.

Για να προσθέσετε γρήγορα σχήματα όπως ορθογώνια, κύκλους, βέλη, αστέρια και συννεφάκια συνομιλίας, πατήστε το κουμπί „+“.

Το Telegram υποστηρίζει μορφοποίηση spoiler για απόκρυψη οποιουδήποτε κειμένου στα μηνύματα, αλλά τώρα με τα «κρυφά μέσα» οι χρήστες μπορούν επίσης να καλύπτουν φωτογραφίες και βίντεο με ένα αστραφτερό στρώμα που θολώνει την εικόνα.

Με την ενημέρωση „μηδενικής χρήσης αποθηκευτικού χώρου“, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ξεχωριστές ρυθμίσεις αυτόματης αφαίρεσης για αποθηκευμένα μέσα από ιδιωτικές συνομιλίες, ομάδες και κανάλια — με εξαιρέσεις για συγκεκριμένες συνομιλίες, επίσης νέα γραφήματα πίτας θα βοηθήσουν στην οπτικοποίηση του τι καταλαμβάνει χώρο και αφιερωμένες καρτέλες για Τα Μέσα, τα Αρχεία και η Μουσική σάς επιτρέπουν να καθαρίσετε τα μεγαλύτερα στοιχεία με λίγα μόνο αγγίγματα.

Η „Εικόνα προφίλ για τις επαφές σας“ θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μια εικόνα για την επαφή τους, την οποία μόνο αυτοί θα βλέπουν στο προφίλ τους.

Ανοίξτε το προφίλ μιας επαφής, στη συνέχεια Επεξεργασία και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Ορισμός φόρουμ φωτογραφιών» ή «Προτείνετε φόρουμ φωτογραφίας», για να προτείνετε μια φωτογραφία προφίλ για την επαφή σας.

Ωστόσο, εάν ένας χρήστης επιτρέπει μόνο σε συγκεκριμένους χρήστες να βλέπουν τις φωτογραφίες του προφίλ τους, τότε μπορεί να ορίσει μια „δημόσια εικόνα προφίλ“ για όλους τους άλλους.

Αυτή η ενημέρωση σάς επιτρέπει επίσης να επιτύχετε το απόλυτο απόρρητο της εικόνας προφίλ. Μπορείτε να ορίσετε την ορατότητα σε „Κανένας“ και να προσθέσετε ορισμένους χρήστες ή ομάδες ως εξαιρέσεις, είπε η εταιρεία.

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες στις Ρυθμίσεις, στη συνέχεια στην ενότητα Απόρρητο και ασφάλεια και, στη συνέχεια, στη φωτογραφία προφίλ.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ

(Αυτή η ιστορία δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία από το προσωπικό του News18 και δημοσιεύεται από μια ροή συνδικάτου ειδησεογραφικού πρακτορείου)