Ενημερωμένη δορυφορική τηλεόραση για φωτογραφίες υπολογιστή

Ενημερωμένη δορυφορική τηλεόραση για φωτογραφίες υπολογιστή

Januar 4, 2023 0 Von admin

ΠουλίΜε το να γίνετε μέλος της πιο σημαντικής γειτονιάς των λάτρεις των πουλιών στην Αυστραλία, θα μπορέσετε να μας βοηθήσετε να κάνουμε μια αισιόδοξη εντύπωση στο δρόμο προς τα εμπρός για την γηγενή μας ορνιθοπανίδα. Πολλά πουλιά στηρίζονται στο ένα πόδι, ενώ μερικά μπορεί να τραβήξουν τα πόδια τους στα φτερά τους, ειδικά σε ψυχρό καιρό. Αυτό είναι στην πραγματικότητα αρκετά τακτική συμπεριφορά, αν και μπορεί να είναι αποκαρδιωτικό για τα άτομα που το πουλί αποφεύγει, ειδικά αν το πουλί υποτίθεται ότι ήταν το πουλί ενός σίγουρου ατόμου. Για παράδειγμα, μια σύζυγος φέρνει μια κατοικία πουλιών για να είναι η σύντροφός της, ωστόσο στον φτερωτό προδότη αρέσει ο σύζυγος ως εναλλακτική λύση.

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης τρέχουσες γενετικές μελέτες πτηνών, οι οποίες αποκάλυψαν ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από 20.000 είδη. Ως βιώσιμη επιχείρηση με βαθείς δεσμούς με τη Νέα Ζηλανδία, η Allbirds είναι βαθιά αφοσιωμένη στη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και των διάφορων άγριων ζώων αυτού του πραγματικά ξεχωριστού έθνους. Ο Μάθιου Ντόντερ, ένας αυτοαποκαλούμενος άντρας πουλιών, με εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών στα πουλιά, ο οποίος ηγείται μαθημάτων στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, έδωσε εντολή στην Washington Post ότι το βασικό δώρο για να πει αν τα πουλιά είναι μεθυσμένα είναι η ανόητη συμπεριφορά τους.

Ουσιαστικά η πιο συχνά αναφερόμενη ανθρώπινη απειλή για τα πτηνά είναι η απώλεια οικοτόπων 282 Οι διαφορετικές απειλές περιλαμβάνουν το υπερκυνήγι, τη θνησιμότητα από ατυχήματα λόγω συγκρούσεων με κτίρια ή οχήματα, τα παρατράγουδα αλιείας με μεγάλη γραμμή, τη ρύπανση (μαζί με πετρελαιοκηλίδες και χρήση φυτοφαρμάκων), 284 ανταγωνιστές και θήρευση από μη ιθαγενή χωροκατακτητικά είδη, 285 και τοπική αλλαγή του καιρού.

Ένα ενοχλημένο πουλί θα μπορούσε να στραφεί σε συνήθειες μαδήματος για να ανακουφίσει λίγο τη ζωτικότητά του. Από τότε που ξεκίνησε το Bird, έχουν εμφανιστεί πολλοί αντίπαλοι, συμπεριλαμβανομένου του Lime (το οποίο κυκλοφόρησε πρώτα ως ποδήλατο-μοιρασιά πρόγραμμα διάρκειας 12 μηνών), Soar και Lyft (το οποίο επεκτάθηκε από την κοινή χρήση ταξιδιού στα σκούτερ φέτος). Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μιλήσετε στο πουλί και να επαναλάβετε συγκεκριμένες φράσεις και φράσεις που απλά θα θέλατε να μελετήσει.

Μερικοί τα άτομα φέρτε πουλιά στα σπίτια τους για να λειτουργήσουν ως διασκεδαστικοί σύντροφοι, ωστόσο σύντομα ξημερώνει στα περισσότερα άτομα ότι δεν είναι το πουλί που κάνει πολλά από τα διασκεδαστικά, ούτε ο ελεύθερος χρόνος είναι το σκεπτικό για να έχετε ένα πουλί εξαρχής. Τα πουλιά έχουν ένα πραγματικά αποτελεσματικό σύστημα για τη διάχυση οξυγόνου στο αίμα. Τα πτηνά έχουν δέκα φορές μεγαλύτερη επιφάνεια σε εναλλακτική ποσότητα βενζίνης από τα θηλαστικά.

σχετικές αναρτήσεις

Ετικέτες: πουλί, πουλιά, άτομα, φωτογραφίες, δορυφόρος, κοινή χρήση, είδη