Η δημοσκόπηση της Gallup δείχνει ότι 42 εκατομμύρια από το δυτικό ημισφαίριο θα μετακινούνταν στις Ηνωμένες Πολιτείες « Όρια στην ανάπτυξη

Η δημοσκόπηση της Gallup δείχνει ότι 42 εκατομμύρια από το δυτικό ημισφαίριο θα μετακινούνταν στις Ηνωμένες Πολιτείες « Όρια στην ανάπτυξη

Februar 15, 2023 0 Von admin

Οι αριθμοί των ξένων που κοιτάζουν τα ανοιχτά σύνορα του Μπάιντεν είναι κάτι παραπάνω από λίγο τρομακτικοί. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Gallup διαπίστωσε ότι 42 εκατομμύρια άτομα στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική θα ήθελαν να μετεγκατασταθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτός ο αριθμός είναι αρκετά απογοητευτικός, αλλά ξένοι από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν τώρα στα μεξικανικά σύνορα για να εισέλθουν παράνομα στις ΗΠΑ ή κάνοντας αιτήσεις ασύλου (που απορρίφθηκαν το 99% των φορών υπό τον Τραμπ). Με θέμα τη μετανάστευση Άρθρο του Reuters από τις 12 Μαρτίου σημείωσε, «Η Τιχουάνα έχει επίσης μεγάλο πληθυσμό μεταναστών από την Αϊτή καθώς και μεταναστών που ταξίδεψαν από την Αφρική».

Επομένως, το να βλέπεις μόνο εξωγήινους από το δυτικό ημισφαίριο είναι κοντόφθαλμο, γιατί έρχονται από όλο τον κόσμο για να αρπάξουν τα χαρίσματα του Μπάιντεν που καταστρέφουν την Αμερική.

Παρακάτω, το 2018 χιλιάδες Ινδοί πολίτες εμφανίστηκαν για να ζητήσουν άσυλο στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού

  πλάτος=

ΕΝΑ Δημοσκόπηση Gallup 2018 εξέτασε την παγκόσμια επιθυμία για μετανάστευση και διαπίστωσε ότι το 15 τοις εκατό των ανθρώπων του κόσμου – δηλαδή πάνω από 750 εκατομμύρια – θα ήθελε να μετεγκατασταθεί. Το ένα τρίτο των Αφρικανών της υποσαχάριας περιοχής θα το έκανε, το υψηλότερο ποσοστό παγκοσμίως. Η κορυφαία επιλογή ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, με 158 εκατομμύρια να επιθυμούν να μετακομίσουν εδώ.

Εν τω μεταξύ, μια δημοσκόπηση της Gallup του 2020 ανέφερε Ο κόσμος μειώνεται και δέχεται μετανάστες. Έτσι, όλη αυτή η εισαγόμενη πολιτιστική ποικιλομορφία δεν έχει λειτουργήσει τόσο καλά στην πραγματική πράξη.

Ακολουθεί ένα blog σχετικά με την πρόσφατη δημοσκόπηση του Gallup:

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 42 εκατομμύρια θέλουν να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑGallup Polls, 24 Μαρτίου 2021

Εδώ είναι ερωτήσεις που κάθε ηγέτης πρέπει να μπορεί να απαντήσει ανεξάρτητα από την πολιτική του: Πόσοι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται στα νότια σύνορα; Και ποιο είναι το σχέδιο;

Υπάρχουν 33 χώρες στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Περίπου 450 εκατομμύρια ενήλικες ζουν στην περιοχή. Η Gallup τους ρώτησε αν θα ήθελαν να μετακομίσουν μόνιμα σε άλλη χώρα, αν μπορούσαν.

Ένα επιβλητικό 27% είπε «ναι».

Αυτό σημαίνει ότι περίπου 120 εκατομμύρια θα ήθελαν να μεταναστεύσουν κάπου.

Στη συνέχεια η Gallup τους ρώτησε πού θα ήθελαν να μετακομίσουν.

Από αυτούς που θέλουν να φύγουν από τη χώρα τους μόνιματο 35% — ή 42 εκατομμύρια — δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αιτούντες υπηκοότητα ή άσυλο παρακολουθούν για να καθορίσουν ακριβώς πότε και πώς είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνουν την κίνησή τους.

Εκτός από την εξεύρεση λύσης για τους χιλιάδες μετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σύνορα, ας συμπεριλάβουμε το μεγαλύτερο, πιο δύσκολο ερώτημα — τι γίνεται με όλους εκείνους που θα ήθελαν να έρθουν; Ποιο είναι το μήνυμα προς αυτούς;

Ποιο είναι το 10ετές σχέδιο;

330 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες αναρωτιούνται. Το ίδιο και 42 εκατομμύρια Λατινοαμερικανοί.