Η καλύτερη τεχνολογία γυμναστικής του 2022

Η καλύτερη τεχνολογία γυμναστικής του 2022

Dezember 20, 2022 0 Von admin

Το 2022, η τεχνολογία fitness έκανε τολμηρά βήματα.

Σύμφωνα με Αναφορά δεδομένων Strava για το 2022 Year in Sport, το μερίδιο των αθλητών που ανέβασαν δραστηριότητες εκτός της πατρίδας τους αυξήθηκε κατά 101 τοις εκατό σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας τελικά στα προ-πανδημικά επίπεδα. Κάναμε περισσότερο αλπικό σκι, σνόουμπορντ και αναρρίχηση σε βράχο από ό,τι πέρυσι, και οι αγώνες επέστρεψαν επίσης: Το μερίδιο των δρομέων στο Strava που έτρεξαν έναν μαραθώνιο σχεδόν διπλασιάστηκε από το 2021 έως το 2022.

Απολαμβάνουμε άφθονο σύγχρονο γυμναστήριο με τον αναλογικό τρόπο, αλλά το 2022 η τεχνολογία γυμναστικής ανέβασε τις προπονήσεις μας στο επόμενο επίπεδο. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας από φέτος.

Η Strava πρόσθεσε λειτουργίες βίντεο, τρισδιάστατους χάρτες σε κινητά και σχεδόν δώδεκα νέους τύπους αθλημάτων το 2022. Συνεχίζει να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης στην αγορά.

Το τυπικό Apple Watch Series 8 φαίνεται καλό, έχει μια ποικιλία από ιμάντες καρπού και θήκες και εκτεταμένες δυνατότητες φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση ύπνου και παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού. Είναι ένας εξαιρετικός ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης.

Εάν δεν θέλετε να πάρετε ένα Peloton – το ποδήλατο για το σπίτι που ανέλαβε κατά τη διάρκεια των περιορισμών λόγω COVID-19 – το NordicTrack S22i είναι ο καλύτερος τρόπος.

Επειδή όταν τελειώσετε τη γυμναστική αλλά το σώμα σας χρειάζεται βοήθεια, το Theragun είναι ένα από τα καλύτερα πιστόλια μασάζ που υπάρχουν.

Το Tempo Move είναι ένα συμπαγές σύστημα προπόνησης με αλτήρες, έξυπνες πλάκες βάρους, περιλαίμια βάρους και ντουλάπι αποθήκευσης βάρους που συνδέεται με το iPhone και την τηλεόρασή σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ασκούνται στο σπίτι.

Για τους ανθρώπους που πραγματικά δεν θέλουν να πάνε στο γυμναστήριο, ο Tonal είναι βασικά ένας προσωπικός γυμναστής στο σπίτι. Σας δίνει συστάσεις για το πόσο βάρος πρέπει να σηκώσετε, σας βοηθά να διορθώσετε τη φόρμα σας και παρακολουθεί όλη την πρόοδό σας.

Αν θέλετε να παλέψετε όπως ο Rocky, αλλά δεν θέλετε να πάτε στο Mighty Mick’s Gym, ρίξτε μια ματιά στα Smart Boxing Gloves της Dribbleup. Πιθανότατα δεν θα σας μετατρέψουν σε πρωταθλητή βαρέων βαρών, αλλά σίγουρα θα σας κάνουν μια δολοφονική προπόνηση καρδιο.