Η πολυτελής διαμονή μας στο The Peninsula Paris

Η πολυτελής διαμονή μας στο The Peninsula Paris

Dezember 28, 2022 0 Von admin

Peninsula Paris Review

Η υπηρεσία

Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο, το The Peninsula εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Και φαίνεται με κάθε λεπτομέρεια.

Η εξυπηρέτηση εδώ είναι πέρα ​​από πολυτελή. Κάθε ανάγκη και επιθυμία που θα μπορούσατε να έχετε αντιμετωπίζεται σχεδόν αμέσως, και συνήθως από ένα μέλος του προσωπικού που όχι μόνο χαμογελά αλλά ενδιαφέρεται πραγματικά για το εάν έχετε την καλύτερη δυνατή διαμονή.

Έχω μείνει σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά ποτέ δεν με περιποιήθηκαν όπως στη Χερσόνησο.

Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτομαι. Από το 2019, η Χερσόνησος είναι η Η μοναδική αλυσίδα ξενοδοχείων στον κόσμο που κατέχει τον τίτλο της επωνυμίας 5 αστέρων του Forbes. ΚΑΙ τα 10 ακίνητά τους σε όλο τον κόσμο κατέχουν πέντε αστέρια από το Forbes — τη μοναδική φορά στην 61χρονη ιστορία της ταξιδιωτικής εταιρείας που μία μάρκα έχει σαρώσει εντελώς την κατηγορία των πέντε αστέρων.

Και μια νύχτα στη Χερσόνησο θα σας δείξει πραγματικά γιατί βρίσκονται σε μια δική τους τάξη.

(Αν ο στόλος τους με 30+ αυτοκίνητα Rolls-Royce δεν σας εντυπωσίασε ήδη…).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο Peninsula Paris, όχι μόνο αντιμετωπίστηκαν όλες οι ανάγκες μας, αλλά μας εξέπληξαν με μερικές εξατομικευμένες λεπτομέρειες!

Με την άφιξή μας, η Sapna και εγώ βρήκαμε μια φωτογραφία του καθενός μας καδρωμένη δίπλα στο κρεβάτι μας! Πόσο απίστευτο είναι αυτό;

Και — κατά το τελευταίο μας δείπνο στο L’Oiseau Blanc — μου παρουσίασαν μια εξατομικευμένη ετικέτα σκύλου για την πατημασιά μου Apollo. Ομολογώ ότι αυτό το άγγιγμα με έκανε να κλάψω, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ειδική σύνδεση του Απόλλωνα με τη χερσόνησο του Σικάγο. Απλώς δείχνει ΓΙΑΤΙ η Χερσόνησος είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Όχι μόνο θα φροντίσουν για όλα όσα ζητήσετε, αλλά θα φροντίσουν και για όλα όσα δεν είχατε καν ονειρευτεί να ζητήσετε επίσης.