Η στιγμή που οι εργαζόμενοι στο γραφείο είναι πιο παραγωγικοί!

Η στιγμή που οι εργαζόμενοι στο γραφείο είναι πιο παραγωγικοί!

Januar 22, 2023 0 Von admin

Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να έχετε την ίδια αποτελεσματικότητα από κάθε στιγμή της εργάσιμης ημέρας. Επιπλέον, πολλοί διαφορετικοί παράγοντες όπως η τρέχουσα διάθεση του εργαζομένου ή η δυναμική της ημέρας μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητα. ένα φτιαγμένο έρευνα από την άλλη, αποκαλύπτει ότι η πιο παραγωγική ώρα για τους ανθρώπους που εργάζονται από το γραφείο γενικά είναι 10.22 το πρωί. Αντίθετα, η παραγωγικότητα πέφτει στις 1:27 μ.μ.

Περισσότεροι από τους μισούς (58 τοις εκατό) των ερωτηθέντων από το One Poll λένε ότι δυσκολεύονται να περάσουν μια μέρα χωρίς να αισθανθούν τα σκαμπανεβάσματα των επιπέδων παραγωγικότητάς τους. Το να ξοδεύετε πολύ χρόνο μπροστά στον υπολογιστή (27%), να σας ενοχλούν οι συνάδελφοι στο γραφείο (24%) και να μην κάνετε αρκετά διαλείμματα (22%) είναι οι κύριες αιτίες μειωμένης παραγωγικότητας από την εργασία. Άλλα σημαντικά αποτελέσματα της μελέτης είναι τα ακόλουθα:

  • Ενώ το 38 τοις εκατό των ερωτηθέντων λέει ότι το να είσαι σε περιβάλλον γραφείου βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητάς του, το 22 τοις εκατό πιστεύει το αντίθετο και δηλώνει ότι το να είσαι στο γραφείο εμποδίζει την παραγωγικότητα.
  • Σύμφωνα με σχεδόν τα δύο τρίτα (65%) των εργαζομένων, το καλύτερο πράγμα για το να είσαι στο γραφείο είναι η πρόσωπο με πρόσωπο επαφή με τους συναδέλφους.
  • Η παραγωγικότητα είναι στο χαμηλότερο επίπεδο στην αρχή και στο τέλος μιας τυπικής εβδομάδας εργασίας. Η πιο μη παραγωγική ημέρα είναι η Δευτέρα για το 23% των εργαζομένων και η Παρασκευή για το 24%.
  • Σε μια τυπική εργάσιμη ημέρα, οι εργαζόμενοι καταπονούνται και λέγεται ότι είναι κουρασμένοι από την εργασία κατά μέσο όρο τρεις φορές.
  • Η κατανάλωση καφέ (31 τοις εκατό), η βόλτα έξω (25 τοις εκατό) και η κατανάλωση τσαγιού (24 τοις εκατό) είναι από τους κύριους τρόπους με τους οποίους οι εργαζόμενοι δίνουν στον εαυτό τους ενέργεια για να αισθάνονται πιο προσεκτικοί στη δουλειά.