Η Apple μας λέει γιατί το HomePod επιστρέφει το 2023

Η Apple μας λέει γιατί το HomePod επιστρέφει το 2023

Februar 3, 2023 0 Von admin

Το Apple HomePod έχει διχάσει τις απόψεις από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά. Το υποτιθέμενο έξυπνο ηχείο είχε σκοπό να βοηθήσει την Apple να ανταγωνιστεί την ευφυΐα που προσφέρουν το Amazon Echo και το Google Assistant. Όμως, το 2021, η εταιρεία αποφάσισε να διακόψει το HomePod με τις αναφερόμενες ανεπαρκείς πωλήσεις.

Οι περισσότεροι από εμάς περιμέναμε ότι αυτό θα ήταν το τέλος του HomePod, μέχρι που είδαμε την εταιρεία να αναζωπυρώνει τη σειρά με μια άλλη έκδοση που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Ο κόσμος έχει ιντριγκάρει αυτή την απόφαση και τώρα η Apple βγήκε να εξηγήσει γιατί κυκλοφόρησε το HomePod.

Φαίνεται ότι η εταιρεία πήρε θετικές κριτικές σχετικά με την ακουστική που προσφέρει το μεγάλο έξυπνο ηχείο, γεγονός που ανάγκασε τη μάρκα να κυκλοφορήσει μια άλλη έκδοση.

Η Apple έχει διατηρήσει τον ίδιο παράγοντα μορφής για το HomePod επειδή η ομάδα «αγαπά πραγματικά» το σχήμα του HomePod πλήρους μεγέθους, καθώς παρατίθεται σε συνέντευξη του TechCrunch. Η Apple είναι γνωστή για την προσφορά προϊόντων ήχου υψηλής ποιότητας, επομένως είναι λογικό να έχουμε ένα έξυπνο ηχείο που ταιριάζει στα προφίλ ήχου των καταναλωτών.

Η άλλη σημαντική ανησυχία ήταν η έλλειψη στερεοφωνικής σύζευξης με το HomePod πρώτης γενιάς. Και δεν ήταν καθόλου περίεργο να ακούσουμε την εταιρεία να λέει ότι ο λόγος για αυτό είναι η έλλειψη συντονισμού υλικού μεταξύ των δύο εκδόσεων.

Για να είμαστε δίκαιοι, το πρώτο HomePod είχε το τσιπ A8 από το iPhone 6, ενώ το νέο χρησιμοποιεί το τσιπ S7 που έχετε στο Apple Watch Series 7, επομένως οι αναβαθμίσεις ενδέχεται να λειτουργούν ενάντια στην υποστήριξη προς τα πίσω. Έτσι, με την κλασική μόδα της Apple, οι αγοραστές θα πρέπει να αγοράσουν δύο από τα νέα HomePods για να δημιουργήσουν τη στερεοφωνική εμπειρία στο σπίτι τους. Το νέο Apple HomePod κοστίζει 32.900 Rs στην Ινδία. Διατίθεται σε χρωματικές παραλλαγές White και Midnight. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στη χώρα.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ