Η Lego® επιτυγχάνει 87 τοις εκατό προβολές με τεχνητή νοημοσύνη

Η Lego® επιτυγχάνει 87 τοις εκατό προβολές με τεχνητή νοημοσύνη

Januar 17, 2023 0 Von admin

Η LEGO®, η οποία κατάφερε να γίνει μέρος της ζωής ενηλίκων αλλά και παιδιών, γιόρτασε την 90η επέτειό της και χρησιμοποίησε τις διαφημίσεις βίντεο νέας γενιάς του RTB House για να αυξήσει την προβολή της επωνυμίας στη νέα της καμπάνια. Στην επιτυχημένη καμπάνια. Πέτυχε 87 τοις εκατό εμφανισιμότητα, 76 τοις εκατό ολοκλήρωση εμφανίσεων βίντεο, καθώς και έως και 100 τοις εκατό δεδομένων σε κόστος ανά ολοκληρωμένη προβολή.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία «Deep Learning» και τη λειτουργία «ContextAI» για το κατάλληλο κοινό που θέλει να προσεγγίσει η επωνυμία, το RTB House τοποθέτησε διαφημίσεις βίντεο σε ιστότοπους με περιεχόμενο που σχετίζεται με τη μάθηση μέσω του παιχνιδιού και τη δημιουργικότητα, που είναι ο στόχος της μάρκας. Χάρη στην τεχνολογία «Deep Learning», αλγόριθμοι αυτοεκμάθησης κατά τη διάρκεια της καμπάνιας έδειξαν τα μοντέλα κατάλληλα για τις προτιμήσεις των χρηστών. Επιπλέον, το RTB House τοποθέτησε την καμπάνια στις κατηγορίες με τις οποίες οι άνθρωποι είναι πιθανό να αλληλεπιδράσουν στον ιστότοπο με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ContextAI, η οποία βασίζεται στα ενδιαφέροντα των χρηστών. Στο τέλος της καμπάνιας, η μάρκα κατάφερε να πετύχει αποτελέσματα πέρα ​​από τους στόχους της. Έτσι, το 76,71 τοις εκατό ποσοστό προβολής βίντεο είναι 87,21 τοις εκατό. Η εμφανισιμότητα επιτεύχθηκε με 100% ολοκληρωμένο κόστος ανά προβολή.

Η LEGO® πέτυχε 87 τοις εκατό τηλεθέαση με την τεχνητή νοημοσύνη

«Η καμπάνια έκανε θαύματα με υψηλή αφοσίωση»

Αξιολογώντας τα αποτελέσματα της καμπάνιας που έκαναν με το RTB House, το οποίο τροφοδοτείται από τεχνολογία βαθιάς μάθησης. Ercan Kurtuluş, Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ για LEGO® Τουρκία, Ισραήλ και Ελλάδα, «Η RTB House είναι ο επιχειρηματικός μας συνεργάτης με μια καινοτόμο τεχνολογία σύμφωνα με τις αρχές της επωνυμίας μας. Προσεγγίζοντας το κοινό-στόχο μας χρησιμοποιώντας διαφημίσεις βίντεο νέας γενιάς στην καμπάνια, το RTB House δημιούργησε θαύματα παρέχοντας υψηλή αλληλεπίδραση με το εορταστικό μας βίντεο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κλείσουμε αυτή την περίοδο της καμπάνιας με εξαιρετικά αποτελέσματα, για την οποία δημιουργήθηκε ένας συναισθηματικός δεσμός εκ μέρους της επωνυμίας μας».

Έναρξη της καμπάνιας Initiative Digital Advertising Operator Bora Öztürk «Η LEGO® είναι μια μάρκα που απαιτεί δημιουργικές και προσεκτικά κατασκευασμένες λύσεις. Με την υποστήριξη των αλγορίθμων βαθιάς εκμάθησης του RTB House, οι διαφημίσεις βίντεο επόμενης γενιάς μας βοήθησαν να προσφέρουμε ορατότητα και αφοσίωση σε ένα επακριβώς στοχευμένο κοινό με ισχυρές μετρήσεις σε όλους τους τομείς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτυγχάνουμε τα στοχευμένα αποτελέσματα κατά τη διαδικασία της εκστρατείας.»

Η βαθιά εκμάθηση οδηγεί την επιτυχία των διαφημίσεων βίντεο

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Deep Learning, η RTB House καταφέρνει να ξεπεράσει τους στόχους της μάρκας, ειδικά με τα αποτελέσματα που προκύπτουν στους βασικούς δείκτες απόδοσης της καμπάνιας αναγνωρισιμότητας επωνυμίας (KPIs). Στο ψηφιακό μάρκετινγκ, το οποίο έχει γίνει πιο σημαντικό σήμερα με τις ευκαιρίες που προσφέρει η αναπτυσσόμενη τεχνολογία, το περιεχόμενο βίντεο συμβάλλει στην υποστήριξη της εικόνας της επωνυμίας καθώς και στην εστίαση στα μηνύματα μάρκετινγκ και στη βελτίωση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες. Το RTB House, το οποίο εργάζεται για να αυξήσει αυτό το αποτέλεσμα με βίντεο, το οποίο είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Πηγαίνει τη βιομηχανία ένα βήμα παραπέρα με τις διαφημίσεις βίντεο ροής.