Η Microsoft αποκαλύπτει τα καλύτερα παιχνίδια Xbox του 2022

Η Microsoft αποκαλύπτει τα καλύτερα παιχνίδια Xbox του 2022

Januar 25, 2023 0 Von admin

Καθώς το 2022 πλησιάζει στο τέλος της, η Microsoft αποκάλυψε την Παρασκευή τα καλύτερα παιχνίδια Xbox του 2022 που οι παίκτες θα θέλουν να πάρουν στα χέρια τους για να ολοκληρώσουν τη χρονιά.

Ξεκινώντας με το αγωνιστικό παιχνίδι της χρονιάς, η τελευταία έκδοση του „Forza Horizon 5 Hot Wheels“ έχει βελτιωθεί ειδικά για το Xbox Series X/S.

Με φωτορεαλιστικά γραφικά, αυθεντικούς ήχους, ένα ζωντανό περιβάλλον και τεράστιες λεπτομέρειες, δίνει τον τόνο για τα παιχνίδια επόμενης γενιάς.

Το επόμενο στη σειρά είναι το „Sea of ​​Thieves“, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να πλέουν στις ανοιχτές θάλασσες ως πειρατές με συντρόφους του, να λεηλατούν νησιά, να αντιμετωπίζουν ένα γιγάντιο Kraken και να βυθίζουν άλλα πλοία.

Το „Grounded“, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός συρρικνωμένου έφηβου που προσπαθεί να επιστρέψει σε κανονικό μέγεθος ενώ περιηγείται στον αντιδραστικό κόσμο του Grounded, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια επιβίωσης της χρονιάς, ανέφερε η εταιρεία.

Με νέα πλάσματα, τοποθεσίες και εκπλήξεις, θέτει σε δοκιμασία τις δημιουργικές δεξιότητες των παικτών.

Το „Gears 5“, γεμάτο τρόμο, δράση και δύναμη δίνει στους παίκτες την ικανοποίηση μιας γρήγορης επαναφόρτωσης, ενώ η μαγευτική αφήγηση, οι μηχανισμοί σκοποβολής και τα εξαιρετικά γραφικά δίνουν στο παιχνίδι ένα πλεονέκτημα.

Το παιχνίδι shooter τρίτου προσώπου είναι η έκτη είσοδος στο franchise και η άμεση συνέχεια του Gears of War 4, συνεχίζοντας την ιστορία της μάχης της Coalition of Ordered Government (COG) ενάντια σε μια εχθρική δύναμη – το Swarm.

Τέλος, ένα παιχνίδι μυστηρίου δολοφονίας, το «Pentiment», εμπνευσμένο από τη μεσαιωνική τέχνη και υφαίνει μια απαράμιλλη αφήγηση, επιτρέπει στους παίκτες να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους σε οτιδήποτε, από ευσεβείς θεολόγους έως επαναστάτες χούλιγκαν στην Ιταλία του 16ου αιώνα.

Βουτώντας βαθιά στην ιστορία, αυτό το παιχνίδι έχει γοητεία και απήχηση από και για αιώνες, είπε η εταιρεία.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ

(Αυτή η ιστορία δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία από το προσωπικό του News18 και δημοσιεύεται από μια ροή συνδικάτου ειδησεογραφικού πρακτορείου)