Καλύτερη προσφορά για όπλο μασάζ: Αποκτήστε ένα Theragun έκπτωση έως και 47%.

Καλύτερη προσφορά για όπλο μασάζ: Αποκτήστε ένα Theragun έκπτωση έως και 47%.

Dezember 18, 2022 0 Von admin

Εάν χρειάζεται να χαλαρώσετε λόγω των καθημερινών στρεσογόνων παραγόντων, των σκληρών προπονήσεων ή απλά να απολαύσετε ένα πολυτελές μασάζ πότε πότε, η Amazon έχει νέες προσφορές για πιστόλια μασάζ Theragun από τις 16 Δεκεμβρίου.

Γιατί μας αρέσει

Οι αθλητές και οι λάτρεις του μασάζ είναι σε μια απόλαυση. Το φορητό ηλεκτρικό πιστόλι μασάζ TheraGun Elite(ανοίγει σε νέα καρτέλα) περιλαμβάνει πέντε ταχύτητες και πέντε ξεχωριστά εξαρτήματα που θα φροντίσουν κάθε τύπο κράμπας. Διαθέτοντας το γνωστό κρουστικό μασάζ του TheraGun και έναν κινητήρα αθόρυβης δύναμης, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για ενοχλητικούς θορύβους σε μια εποχή καθαρής χαλάρωσης.

Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο TheraGun είναι και ενσύρματο και ηλεκτρικό, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα και υπόσχεται να καταπραΰνει κάθε χειμωνιάτικο στρες.

Γιατί μας αρέσει

Αυτό το πιστόλι χειρός TheraGun Pro 4ης γενιάς(ανοίγει σε νέα καρτέλα) είναι ασύρματο και περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό τριγωνικό σχέδιο της TheraGun για καλύτερη ισορροπία και μειωμένη επιβάρυνση στους καρπούς σας. Αυτό το μοντέλο TheraGun περιλαμβάνει έξι προσαρτήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακουφίσετε κάθε πόνο μετά την προπόνηση ή καθημερινό. Με τις πέντε ενσωματωμένες ταχύτητες του, θα μπορείτε να βρείτε μια ρουτίνα μασάζ που σας ταιριάζει. Με μπαταρίες, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε μήπως σκοντάψετε πάνω από ένα καλώδιο με αυτό το μοντέλο. Σημειώστε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο έντονο ή πόσο διαρκεί το μασάζ σας.

Με αυτές τις απότομες εκπτώσεις, αυτές οι προσφορές είναι βέβαιο ότι θα πάνε γρήγορα. Φροντίστε να τα ελέγξετε όσο ακόμα μπορείτε.

Περισσότερες προσφορές σαν αυτή