Καλύτερη προσφορά γυμναστικής: Το Echelon Reflect Fitness Mirror μειώνεται στα 450 $

Καλύτερη προσφορά γυμναστικής: Το Echelon Reflect Fitness Mirror μειώνεται στα 450 $

Dezember 20, 2022 0 Von admin

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 550 $: Από τις 20 Δεκεμβρίου, ο έξυπνος καθρέφτης γυμναστικής 40 ιντσών Echelon 40 ιντσών Reflect(ανοίγει σε νέα καρτέλα) μειώνεται στα 449,99 $ στον επίσημο ιστότοπό της, που αποτελεί έκπτωση 55% από την τρέχουσα τιμή του στο Amazon. Επίσης, λαμβάνετε έκπτωση 20% σε οποιονδήποτε συνδεδεμένο εξοπλισμό Echelon εάν επιλέξετε το ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής που συνοδεύεται από δωρεάν αποστολή.


Αν πρόσφατα δυσκολευτήκατε να ανοίξετε ένα βάζο με τουρσιά ή θεωρείτε ότι είναι αδύνατο να μεταφέρετε το παιδί σας που μεγαλώνει, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε να προσθέσετε μια ρουτίνα άσκησης. Ενώ οι καθρέφτες μπορούν να αποκαλύψουν τα σωματικά σας «ελαττώματα», μερικοί λειτουργούν διαφορετικά, βοηθώντας σας να φτάσετε στην εξιδανικευμένη μορφή σας.

Μπείτε στον έξυπνο καθρέφτη γυμναστικής Echelon 40 ιντσών Reflect(ανοίγει σε νέα καρτέλα), το οποίο μειώνεται στα 449,99 $ στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας στις 20 Δεκεμβρίου. Η τιμή του προϊόντος είναι σχεδόν 1000 $ στο Amazon, επομένως μια μείωση τιμής 55% στο MSRP είναι πολύ αξιοσημείωτη. Όταν αυτό το προϊόν επιλέχθηκε ως ο καλύτερος καθρέφτης γυμναστικής του Mashable, πήγαινε στα 749,99 $, οπότε τώρα με 300 $ χαμηλότερα, σίγουρα εκμηδενίζει τον ανταγωνισμό στην ίδια κατηγορία. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκπτώσεων, δικαιούστε επίσης έκπτωση 20% σε συνδεδεμένες συσκευές μόλις αγοράσετε μια ετήσια συνδρομή που συνοδεύεται από δωρεάν αποστολή.

Με πρόσβαση σε πάνω από 2.000 μαθήματα που καλύπτουν μια σειρά από δραστηριότητες φυσικής κατάστασης, μπορείτε να εναλλάσσετε επαναλήψεις με αλτήρες με ασκήσεις σωματικού βάρους ή κινήσεις ζώων. Ο συγχρονισμός με μια έξυπνη συσκευή σάς δίνει πρόσβαση σε ζωντανές συνεδρίες από επαγγελματίες εκπαιδευτές. Η σύνδεση του καθρέφτη με ένα έξυπνο ρολόι θα σας δώσει επίσης πληροφορίες για τον μέσο καρδιακό σας ρυθμό κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Ο καθρέφτης Reflect κάνει τις προπονήσεις διασκεδαστικές σε σημείο να είναι εμμονικοί, χάρη στο σύστημα πόντων ανταμοιβής που διαθέτει. Εάν μια συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών είναι συνδεδεμένη στον καθρέφτη, μια γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης εμφανίζει τη ζώνη καρδιακών παλμών στην οποία βρίσκεστε και επίσης απονέμει πόντους για κάθε λεπτό που αφιερώνετε σε μια συγκεκριμένη ζώνη. Ο καθρέφτης έχει μειονεκτήματα, όπως η μη διαθεσιμότητα της οθόνης αφής, και σε αντίθεση με το Tonal Mirror με την υψηλότερη τιμή, δεν διαθέτει πολλές λεπτομερείς πληροφορίες. Θα πρέπει επίσης να πληρώσετε σχεδόν 400 $ για μια ετήσια συνδρομή στο προϊόν. Αλλά αν θέλετε να επενδύετε στην υγεία σας με συνέπεια, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από το Echelon Mirror.