Καλύτερη συμφωνία παρακολούθησης γυμναστικής: Fitbit Charge 5 σε έκπτωση για 99,95 $

Καλύτερη συμφωνία παρακολούθησης γυμναστικής: Fitbit Charge 5 σε έκπτωση για 99,95 $

Dezember 24, 2022 0 Von admin

TL;DR: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 50 $: Από τις 15 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα παρακολούθησης γυμναστικής Fitbit Charge 5 κοστίζει 99,95 $(ανοίγει σε νέα καρτέλα) στο Amazon μετά από έκπτωση 33%. Αυτή είναι πλέον η χαμηλότερη τιμή που έχουμε δει μέχρι στιγμής.


Οι προσφορές γυμναστικής συνήθως εμφανίζονται πιο κοντά στην Πρωτοχρονιά, αλλά έχουμε ήδη δει μερικές προσφορές Fitbit από τις αρχές της Black Friday. Η πιο πρόσφατη συμφωνία επεκτείνεται τώρα σε έναν από τους πιο οικονομικούς ιχνηλάτες Fitbit(ανοίγει σε νέα καρτέλα) στην αγορά.

Η Amazon προσφέρει τώρα το Fitbit Charge 5 fitness tracker για μόνο 99,95 $(ανοίγει σε νέα καρτέλα). Αυτό σηματοδοτεί ένα νέο ιστορικό χαμηλό μετά από έκπτωση 50 $ και ισχύει και για τις τρεις επιλογές χρωμάτων. Αυτή είναι μια καλή συμφωνία για ένα βραβευμένο προϊόν Mashable Choice σύμφωνα με τη δική μας κριτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι καλύτερες προσφορές γυμναστικής για νωρίς τη Μαύρη Παρασκευή

Όπως συνοψίζεται στην ανασκόπησή μας, το Fitbit Charge 5 μπορεί να στερείται ισχυρών δυνατοτήτων smartwatch, αλλά παρέχει τεράστιο όγκο δεδομένων υγείας. Μαζί με τον καρδιακό ρυθμό και την παρακολούθηση βημάτων, το Charge 5 συμβαδίζει επίσης με τον κορεσμό οξυγόνου (SpO2), τη διακύμανση της θερμοκρασίας του δέρματος, τον ύπνο, ακόμη και τα επίπεδα στρες. Επίσης, αναγνωρίζει και καταγράφει άμεσα τις προπονήσεις για να παρακολουθεί τις θερμίδες που καίγονται και να σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις ασκήσεις σας.

Έχοντας όλα αυτά τα δεδομένα στη διάθεσή σας, ίσως εξετάσετε την έλλειψη λειτουργιών έξυπνων ρολογιών υψηλής ποιότητας που περιμένετε στα Fitbits υψηλής τεχνολογίας(ανοίγει σε νέα καρτέλα). Το Charge 5 διαθέτει μια πολύ κομψή και κομψή σχεδίαση που ίσως προτιμάτε από τα πιο ογκώδη smartwatches. Και επιπλέον, είναι επίσης αδιάβροχο και περιλαμβάνει μπαταρία με έως και επτά ημέρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση.