Καλύτερη συμφωνία παρακολούθησης φυσικής κατάστασης: Η Fitbit προσφέρει εκπτώσεις έως και $80

Καλύτερη συμφωνία παρακολούθησης φυσικής κατάστασης: Η Fitbit προσφέρει εκπτώσεις έως και $80

Dezember 19, 2022 0 Von admin

Δείτε αυτές τις κορυφαίες προσφορές Fitbit, διαθέσιμες από τις 17 Νοεμβρίου:

Ανεξάρτητα από το εάν έχετε έναν φανατισμένο γυμναστήριο στη λίστα δώρων σας, είτε θέλετε να αρχίσετε να παίρνετε τη δική σας φυσική κατάσταση πιο σοβαρά, ένα Fitbit είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Τη στιγμή αυτή, η Amazon προσφέρει μερικές γλυκές προσφορές σε προϊόντα Fitbit ενόψει της Μαύρης Παρασκευής. Διαβάστε παρακάτω για τις κορυφαίες επιλογές μας:

Η κορυφαία επιλογή μας

Γιατί μας αρέσει

Το Fitbit Versa 4(ανοίγει σε νέα καρτέλα) Το έξυπνο ρολόι γυμναστικής είναι μόλις 3 $ περισσότερο από το χαμηλό όλων των εποχών στο Amazon, γεγονός που το καθιστά μια αξιόλογη υπερβολή. Το αρχικό ρολόι παρακολουθεί πάνω από 40 διαφορετικούς τρόπους άσκησης, συμπεριλαμβανομένης της ολοήμερης δραστηριότητας και της παρακολούθησης του καρδιακού παλμού. Επιπλέον, σας εκχωρεί μια βαθμολογία ύπνου με βάση τη συνολική ποιότητα του ύπνου σας, ώστε να γνωρίζετε εάν κοιμάστε αρκετά βαθιά για να αποκαταστήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα στα βέλτιστα επίπεδα. Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύστημα GPS παρακολουθεί τη διαδρομή άσκησής σας, έτσι ώστε τα δεδομένα δραστηριότητάς σας να μην διακυβεύονται. Μερικές γυναίκες προτιμούν αυτό το έξυπνο ρολόι λόγω της δυνατότητας παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου. Το ρολόι διαθέτει Fitbit Pay για απρόσκοπτες οικονομικές συναλλαγές, ενώ οι εισερχόμενες κλήσεις και οι ειδοποιήσεις κειμένου εμφανίζονται στην οθόνη Always-On. Με μια δωρεάν 6μηνη συνδρομή Fitbit Premium για αποκλειστική καθοδήγηση φυσικής κατάστασης και διάρκεια ζωής μπαταρίας 6 ημερών με μία μόνο φόρτιση, αυτό το smartwatch αξίζει κάθε δολάριο.

Συμφωνία καλύτερης κλίμακας

Γιατί μας αρέσει

Ενώ οι περισσότερες ζυγαριές απλώς σας δείχνουν το τρέχον βάρος σας, η έξυπνη ζυγαριά Fitbit Aria Air(ανοίγει σε νέα καρτέλα) προχωρά περαιτέρω, παρακολουθώντας τις διακυμάνσεις του βάρους σας και καθοδηγώντας σας να φτάσετε στο επιθυμητό βάρος. Η ζυγαριά είναι εξαιρετικά κομψή και πλάτος λιγότερο από ένα πόδι και έχει λαβή για να αποτρέψει τυχόν ατυχήματα ολίσθησης στο μπάνιο. Η ρύθμιση είναι εύκολη, όπως και η σύνδεσή της στην εφαρμογή Fitbit για να έχετε μια καλύτερη επισκόπηση των στόχων φυσικής κατάστασης. Η οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό στο επάνω μέρος εμφανίζει το βάρος σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Fitbit για να ελέγξετε επίσης το ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος). Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα σε αυτή τη ζυγαριά, όπως η έλλειψη πληροφοριών σχετικά με τους λόγους για τις διακυμάνσεις του ΔΜΣ σας και η ικανότητα παρακολούθησης βάρους έως το μέγιστο μόνο 400 λίβρες (περίπου 180 κιλά). Αλλά αν είστε ήδη χρήστης του Fitbit στην αγορά για μια κλίμακα παρακολούθησης, σκεφτείτε να το διεκδικήσετε σήμερα.

Το καλύτερο για παιδιά

Γιατί μας αρέσει

Εκ πρώτης όψεως, η παρακολούθηση δραστηριότητας μπορεί να φαίνεται περιττή για τα παιδιά. Ωστόσο, αυτή η επιλογή θα αρέσει σε όσους θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να είναι πιο δραστήρια. Οι κινούμενες όψεις ρολογιών και τα εικονικά σήματα μπορούν να παρακινήσουν το παιδί σας να σηκωθεί από το κρεβάτι και να κινηθεί. Δεδομένου ότι τα παιδιά απαιτούν περισσότερες ώρες ύπνου, οι σιωπηλοί συναγερμοί του tracker και οι υπενθυμίσεις για την ώρα του ύπνου τα βοηθούν επίσης να προσαρμόσουν τα προγράμματά τους για να τραβήξουν επαρκές κλείσιμο των ματιών.