Καλύτερο ρολόι Garmin το 2023 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Καλύτερο ρολόι Garmin το 2023 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Dezember 21, 2022 0 Von admin

Είναι το 2023 περίπτωση νέας χρονιάς, νέος εσύ; Δεν υπάρχει ποτέ καλύτερη στιγμή για να επαναφέρετε αυτή τη φυσική κατάσταση. Ακόμα κι αν αυτό δεν είναι μια νέα χρονιά, μια νέα κατάσταση τύπου εσάς και είστε ήδη αφοσιωμένοι στην υγεία και τη φυσική κατάσταση, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το κάνετε: με τη σωστή έξυπνη τεχνολογία.

Η πρόσληψη ενός προσωπικού γυμναστή είναι εξαιρετική, φυσικά, αλλά η τεχνολογία υπάρχει τώρα για να βάλεις ένα μίνι PT στην τσέπη σου — ή ακόμα καλύτερα, στον καρπό σου.

Εκεί έρχεται η Garmin, μια από τις καλύτερες μάρκες στην τεχνολογία φορητών συσκευών υγείας και φυσικής κατάστασης. Δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριος στο γυμναστήριο ή σκληραγωγημένος αθλητής του τριάθλου, υπάρχει ένα έξυπνο ρολόι Garmin για εσάς. Αλλά πώς να επιλέξετε; Ομολογουμένως, δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν δεκάδες διαθέσιμα ρολόγια Gamrin, όλα προσανατολισμένα σε διαφορετικούς τύπους αθλητικών ή αθλητικών στόχων. Αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε με αυτόν τον γρήγορο οδηγό για τα ρολόγια Garmin. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι το Garmin;

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις φορητές έξυπνες τεχνολογίες γνωρίζει το όνομα Garmin. Η μάρκα κατασκευάζει wearables για μια εντυπωσιακή γκάμα δραστηριοτήτων και μάλιστα κατασκευάζει έξυπνα ρολόγια για παιδιάόλα διακοσμημένα με δημοφιλείς χαρακτήρες κόμικ που ενθαρρύνουν και επιβραβεύουν δραστηριότητες.​

Ποια αθλήματα μπορούν να παρακολουθούν τα ρολόγια Garmin;

Όταν λέμε τις λέξεις „Fitness Tracker“ σχεδόν σίγουρα σκέφτεστε ρολόγια για τρέξιμο, που είναι η καλύτερη επιλογή για άσκηση και παρακολούθηση. Αλλά τα ρολόγια Garmin παρακολουθούν τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμπι. Ορισμένα μοντέλα υψηλής απόδοσης συνδυάζουν τα τρία και διαθέτουν εξειδικευμένα χαρακτηριστικά για την προπόνηση τριάθλου. Δεν σταματά εκεί. Τα έξυπνα ρολόγια Garmin περιλαμβάνουν επίσης λειτουργίες για κωπηλασία, καταδύσεις, δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους, προπόνηση με βάρη, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, αναρρίχηση, γκολφ και HIIT. Φτου. Έχουμε χάσει τίποτα; Σχεδόν σίγουρα. Γιατί η γκάμα των επιλογών είναι τεράστια. Και τα κορυφαία μοντέλα θα καλύπτουν πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα, καθιστώντας τα τέλεια για τους λάτρεις των πολλών σπορ.

Τι χαρακτηριστικά διαθέτουν τα έξυπνα ρολόγια Garmin;

Πρώτα και κύρια, η Garmin υπερηφανεύεται για το εξαιρετικό GPS, το οποίο είναι φυσικά ζωτικής σημασίας για τη χαρτογράφηση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τρεξίματος, ποδηλασίας και κολύμβησης. Τα ρολόγια Garmin παρακολουθούν επίσης τον καρδιακό σας ρυθμό (ακόμη και υποβρύχια σε ορισμένα ρολόγια, γεγονός που τα βάζει λίγα βήματα μπροστά από άλλες μάρκες). Ανάλογα με το μοντέλο, θα βρείτε επίσης χαρακτηριστικά εκτός από την παρακολούθηση της αποκατάστασης, του ύπνου, της ενέργειας, της ενυδάτωσης, της αναπνοής και άλλα στατιστικά στοιχεία που βασίζονται στην υγεία. Εντυπωσιακά είναι και τα χαρακτηριστικά του coaching, που σε καθοδηγούν σε προγράμματα προπόνησης και σου προτείνουν προπονήσεις με βάση πρόσφατες δραστηριότητες. Τα έξυπνα ρολόγια Garmin μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε συγκεκριμένα επιτεύγματα και στόχους φυσικής κατάστασης. Σε ορισμένα έξυπνα ρολόγια Garmin θα βρείτε επίσης πολλές αθλητικές εφαρμογές και χώρο αποθήκευσης για μουσική.

Ποιο είναι το καλύτερο ρολόι Garmin;

Όπως ένα πρόγραμμα γυμναστικής, δεν είναι μια κατάσταση που ταιριάζει σε όλους. Εξαρτάται από τις ιδιαιτερότητες των δραστηριοτήτων που προτιμάτε και τους στόχους φυσικής κατάστασης. Εάν είστε δρομέας, η Garmin έχει ένα ρολόι για εσάς. Εάν είστε παίκτης γκολφ, η Garmin έχει ένα ρολόι για εσάς. Εάν είστε δύτης… Λοιπόν, καταλαβαίνετε την ιδέα. Και κάναμε το έργο της έρευνας για το καλύτερο Garmin για εσάς.

Αυτά είναι τα καλύτερα ρολόγια Garmin για το 2023.