Κορυφαίες παραδόσεις διακοπών για να γιορτάσετε με φίλους και οικογένεια

Κορυφαίες παραδόσεις διακοπών για να γιορτάσετε με φίλους και οικογένεια

Januar 21, 2023 0 Von admin

Το πνεύμα των γιορτών κλωτσάει μέσα. Οι καμπάνες αρχίζουν να κουδουνίζουν. εμπορικά κέντρα αρχίζουν να στήνουν χριστουγεννιάτικα δέντρα ενώ ο Άγιος Βασίλης και τα τσιράκια του ετοιμάζονται για τις γιορτές. Η περίοδος των διακοπών είναι μια εξαιρετική στιγμή για να περάσετε με φίλους και οικογένεια, γιορτάζοντας τις παραδόσεις των γιορτών.

Είναι η αγαπημένη γιορτή όλων. Γνωστή ως η εποχή της προσφοράς, είναι μια περίοδος προβληματισμού και ανταλλαγής της αγάπης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να περάσουν αυτόν τον αγαπημένο χρόνο με φίλους και οικογένεια που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν το βράδυ. Άλλοι προτιμούν απλές δραστηριότητες όπως τα κάλαντα στους δρόμους.

Δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα ειδικά προσαρμοσμένη για να πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο των διακοπών. Ωστόσο, αυτό το άρθρο θα σας δώσει ιδέες για τον εορτασμό των παραδόσεων των γιορτών.

Δημιουργήστε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Πόσο συναρπαστικό είναι να βλέπεις το μικρό σου να φωτίζεται από χαρά κάθε πρωί; Ενα ημερολόγιο έλευσης θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να αγοράζουν ημερολόγια advent, αλλά το να φτιάξεις τα δικά σου είναι πολύ πιο διασκεδαστικό. Επιπλέον, η διαδικασία είναι εύκολη και δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο.

Δεδομένου ότι θα μετράτε αντίστροφα για την παραμονή των Χριστουγέννων, πρέπει να αποκτήσετε 24 τσάντες και να τις γεμίσετε με δώρα της επιλογής σας. Τα δώρα μπορεί να είναι καραμέλες, παιχνίδια ή απλές σημειώσεις που εκτιμούν ένα άτομο. Αυτή η δραστηριότητα βοηθά στη διάδοση του εορταστικού κέφι καθώς ξεκινά ο εορταστικός μήνας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποφασίσετε να βάζετε νέα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο κάθε πρωί.

Δείπνο Παραμονής Χριστουγέννων

Για μερικούς ανθρώπους, το να μοιράζονται ένα δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων είναι αντιπροσωπευτικό της περιόδου των γιορτών. Οι άνθρωποι το αποδίδουν στην ενότητα. Υπάρχουν ειδικά γεύματα διακοπών που δειπνούν για ορισμένους πολιτισμούς, όπως το Γιορτή των Επτά Ψαριών.

Είναι μια δημοφιλής παράδοση από τους Νότιους Ιταλούς που προήλθε από τον Ρωμαιοκαθολικισμό ως εντολή να αποφύγουν το κρέας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αυτό το είδος δείπνου πραγματοποιείται μόνο κατά την περίοδο των διακοπών.

Διατροφικές παραδόσεις των διακοπών

Ένα τυπικό είδος στα περισσότερα νοικοκυριά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου είναι το φαγητό. Ελάτε λοιπόν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας και οργανώστε μια μαγειρική. Ζητήστε από μερικά από τα μέλη της οικογένειάς σας να φέρουν τα μοναδικά τους πιάτα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μαγειρέψετε μαζί, κάτι που βοηθά στην περαιτέρω διάδοση της χαράς.

Για ορισμένες οικογένειες, είναι παραδοσιακό να τηρούν μια συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη συνταγή. Ωστόσο, εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για να διατηρήσετε ζωντανή την οικογενειακή διατροφική παράδοση.

Μπορείτε να επιλέξετε να φτιάξετε ένα σπίτι με μελόψωμο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε, ειδικά με τα προκατασκευασμένα σετ. Ελλείψει αυτού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κροτίδες Grahamγλάσο και καραμέλα.

Πάρτε μέρος στις παραδόσεις της γειτονιάς και της κοινότητας

Αντί να έχετε τόση ευθυμία στο σπίτι σας, γιατί να μην την απλώσετε στη γειτονιά. Ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι είναι μια εξαιρετική ιδέα για να διατηρήσετε ζωντανή τη διάθεση των γιορτών. Είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να δοκιμάσετε το τραγούδι σας.

Πάρτε λοιπόν μερικά μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σας και βγείτε μια βόλτα με τα κάλαντα. „Ο καλύτερος τρόπος για να διαδώσετε το κέφι των Χριστουγέννων είναι να τραγουδάτε δυνατά για να το ακούσουν όλοι»- Φιλαράκι το ξωτικό.

Ένας άλλος τρόπος για να σκορπίσετε το κέφι στη γειτονιά σας είναι να μοιράσετε χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην παράδοση της γειτονιάς της παρακολούθησης μιας τοπικής παραγωγής μιας παράστασης με θέμα τις γιορτές, όπως «ο Καρυοθραύστης» ή «Ένα Χριστουγεννιάτικο Κάλαντα».

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικες κάρτες

Ένας άλλος σημαντικός τρόπος για να διαδώσετε την ευθυμία είναι η δημιουργία χριστουγεννιάτικων καρτών. Μπορείτε να συμμετάσχετε ολόκληρη την οικογένειά σας και να το έχετε ως χριστουγεννιάτικη παράδοση.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο για πόρους σχετικά με το τι να συμπεριλάβετε στη Χριστουγεννιάτικη κάρτα σας.

Κυνήγι για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κάντε tag την οικογένεια και τους φίλους σας μαζί για το κυνήγι του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μπορείτε να κάνετε την εμπειρία πιο συναρπαστική φέρνοντας ζεστή σοκολάτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε συναρπαστικές ιστορίες καθώς ψάχνετε για το τέλειο δέντρο για το σπίτι σας.

Αυτή η δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε έναν τόνο οικογενειακών φωτογραφιών και τη σωστή επιλογή δέντρων. Αυτές οι δραστηριότητες είναι εξαιρετικές παραδόσεις δεντροκαλλιέργειας για να ξεκινήσετε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Διοργανώστε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι

Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά να γίνετε ο ετήσιος οικοδεσπότης ή να τον έχετε εκ περιτροπής. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε το πάρτι πιο διασκεδαστικό κάθε χρόνο, εισάγοντας την έννοια των θεμάτων.

Για παράδειγμα, βάλτε τους ανθρώπους να ντύνονται διαφορετικά κάθε χρόνο. Μπορείτε επίσης να έχετε μια μοναδική σειρά δραστηριοτήτων για το πάρτι για να το κάνετε πιο ευχάριστο.

Ψήστε μπισκότα για τον Άγιο Βασίλη

Το ψήσιμο των μπισκότων είναι μια από τις παλαιότερες και πιο νόστιμες παραδόσεις των Χριστουγέννων. Αυτή η παράδοση απολαμβάνουν καλύτερα τα νήπια των οποίων η πίστη στον Άγιο Βασίλη δεν έχει ακόμη διακυβευτεί. Μπορείτε να κάνετε αυτή την παράδοση διαφορετική κάθε χρόνο δοκιμάζοντας νέες συνταγές και διακοσμητικά μπισκότων. Φροντίστε να αφήσετε επίσης ένα σνακ για τον Ρούντολφ τον Τάρανδο.

Δείτε μια χριστουγεννιάτικη ταινία

Μια δημοφιλής παράδοση στις περισσότερες οικογένειες είναι η παρακολούθηση χριστουγεννιάτικων ταινιών. Οι παραγωγές χριστουγεννιάτικων ταινιών πραγματοποιούνται κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι πάντα θα σας κακομαθαίνει η επιλογή όταν επιλέγετε μια ταινία. Μπορείτε να αποφασίσετε είτε να μείνετε με τις κλασικές ταινίες είτε να επιλέξετε μια νέα που κυκλοφόρησε.

Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό μια παράδοση για την οικογένεια. Ζητήστε από όλους να έρθουν με τις πιτζάμες τους και να παρακολουθήσουν μια ταινία μαζί ή να διαβάσουν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία καθώς όλοι πέφτετε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα.

Διοργανώστε μια ετήσια βραδιά παιχνιδιού την παραμονή των Χριστουγέννων

Ζητήστε από τους ανθρώπους να ανυπομονούν για την Παραμονή των Χριστουγέννων με ένα σύνολο νυχτερινών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Εάν τα μέλη της οικογένειάς σας είναι ανταγωνιστικά, αυτή η παράδοση των Χριστουγέννων σας ταιριάζει.

Έχετε έτοιμα πολλά σνακ, ποτά και παιχνίδια για τη νύχτα. Ο νικητής τα παίρνει όλα!

Παρακολουθήστε μια χριστουγεννιάτικη εκκλησιαστική λειτουργία

Οι περισσότερες εκκλησίες θα κάνουν λειτουργία για να τιμήσουν την έναρξη των Χριστουγέννων ως μέρος μιας κοινοτικής παράδοσης. Για τους θρησκευόμενους, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσουν δεσμό με την οικογένεια και τους φίλους.

Παίξτε Secret Santa

Οι γιορτές έχουν να κάνουν με την ευθυμία. Λοιπόν, τι καλύτερος τρόπος για να σκορπίσετε τη χαρά από το να παίξετε τον μυστικό Άγιο Βασίλη; Ζητήστε από την οικογένεια και τους φίλους σας να διαλέξουν τον μυστικό Άγιο Βασίλη. Στη συνέχεια, μπορείτε να διοργανώσετε ένα πάρτι όπου μπορούν να ανταλλάξουν δώρα.

Είναι μια όμορφη παράδοση γιατί όχι μόνο κάνεις δώρο κάθε χρόνο, αλλά παίρνεις και ένα.

Επιστροφή στην Κοινότητα

Οι διακοπές είναι μια συγχωρητική περίοδος. Τι καλύτερος τρόπος να προσφέρεις από το να αφιερώσεις χρόνο και να μοιραστείς ένα γεύμα με την κοινότητα. Μπορείτε να βοηθήσετε εθελοντικά σε μια τράπεζα τροφίμων ή σε μια κουζίνα σούπας που παρέχει γεύματα σε οικογένειες που έχουν απόλυτη ανάγκη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας να μαγειρέψουν έξω και αργότερα να μοιραστείτε το φαγητό με μια μειονεκτική ομάδα, όπως οι άστεγοι.

Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε δωρεές. Περάστε από την ντουλάπα σας και βγάλτε μερικά από τα απαλά χρησιμοποιημένα ρούχα. Ζητήστε από τους φίλους και την οικογένειά σας να το κάνουν αυτό επίσης για να αυξήσετε τη δεξαμενή των ρούχων.

Οι διακοπές είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εκτιμήσετε τους ανθρώπους της υπηρεσίας, όπως τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς. Μπορείτε να φτιάξετε φαγητό ή να ψήσετε ένα σετ μπισκότων και να τους τα παραδώσετε.

Πάρτε έναν περίπατο

Οι γιορτές φέρνουν μαζί τους πολύ χιόνι. Τι καλύτερο λοιπόν για να βυθιστείτε στις διακοπές από μια δραστηριότητα γεμάτη χιόνι; Προσκαλέστε την οικογένειά σας για πεζοπορία ή σκι. Οι υπαίθριες δραστηριότητες βοηθούν στην ενίσχυση του δεσμού μέσα στην οικογένεια. Βοηθά επίσης στο να πάρετε λίγο καθαρό αέρα και να αποφορτίσετε το μυαλό σας.

Μπορείτε να κάνετε παράδοση να γιορτάζει η οικογένειά σας τις γιορτές με μια ετήσια πεζοπορία. Αλλά, καθώς γιορτάζετε την περίοδο των διακοπών, να θυμάστε πάντα να παραμένετε ασφαλείς.

Μάρτυρας ενός Φωτισμού Δέντρου

Το Rockefeller Center, ένα ιστορικό ορόσημο της Νέας Υόρκης, βάζει κάθε χρόνο ένα γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του. Στη συνέχεια, όπως είναι η παράδοση, ο κόσμος μαζεύεται για να πει τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων και να σηματοδοτήσει την έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων.

Αυτό γίνεται συνήθως μια μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Εάν δεν ζείτε στη Νέα Υόρκη, ορισμένες πολιτείες έχουν τοπικές τελετές φωτός διακοπών στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε.

Τραβήξτε μια οικογενειακή φωτογραφία

Ένας πολύ καλός τρόπος για να συλλάβετε τη φρενίτιδα των διακοπών είναι μέσω ενός παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την οικογένεια. Μπορείτε να εισάγετε διαφορετικά θέματα ή κωδικούς dree κάθε χρόνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φωτογραφία ως χριστουγεννιάτικη κάρτα σας.

Θα είστε ευγνώμονες για αυτήν τη δραστηριότητα, καθώς θα καταλήξετε με μια στοίβα αγαπημένων φωτογραφιών λίγα χρόνια αργότερα. Φροντίστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε έναν επαγγελματία για να απαθανατίσετε τη στιγμή το πρωί των Χριστουγέννων.

Επιλέξτε ένα δέντρο

Μπορείτε να αγοράσετε ή να φτιάξετε ένα δέντρο για την παράδοση των Χριστουγέννων σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε το επάνω μέρος μόλις το ρολόι χτυπήσει δώδεκα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το πάνω μέρος δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι φανταχτερό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα σας.

Κρατήστε ζωντανές τις παραδόσεις των διακοπών

“Είναι η εποχή που πρέπει να είναι χαρούμενη. Η τήρηση των παραδόσεων των γιορτών βοηθά στη δημιουργία ενός αιώνιου δεσμού μεταξύ οικογένειας και φίλων.

Επιπλέον, οι διακοπές του τέλους του έτους είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να αποφορτίσουν το μυαλό τους, να είναι ευγνώμονες για τη χρονιά και να λάβουν αποφάσεις για το νέο έτος.

Κάντε αυτή τη στιγμή αξέχαστη στους ανθρώπους σας οργανώνοντας τουλάχιστον μία από τις παραπάνω δραστηριότητες.

Για περισσότερους πόρους σχετικά με τις παραδόσεις των διακοπών, μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπό μας.