Λειτουργία Twitter Working On New Payments: Αναφορά

Λειτουργία Twitter Working On New Payments: Αναφορά

Februar 1, 2023 0 Von admin
Το νέο αφεντικό Έλον Μασκ πιέζει το Twitter να δημιουργήσει νέες ροές εσόδων.

Το νέο αφεντικό Έλον Μασκ πιέζει το Twitter να δημιουργήσει νέες ροές εσόδων.

Η Twitter Inc εργάζεται για να εισαγάγει πληρωμές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και έχει αρχίσει να υποβάλλει αίτηση για ρυθμιστικές άδειες, ανέφεραν τη Δευτέρα οι Financial Times, επικαλούμενοι άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

(Reuters) – Η Twitter Inc εργάζεται για την εισαγωγή πληρωμών στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και έχει αρχίσει να υποβάλλει αίτηση για ρυθμιστικές άδειες, ανέφεραν τη Δευτέρα οι Financial Times, επικαλούμενοι άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Νέο αφεντικό Έλον Μασκ πιέζει το Twitter να δημιουργήσει νέες ροές εσόδων, καθώς αντιμετωπίζει πτώση των διαφημιστικών εσόδων, μετά την εξαγορά της εταιρείας με 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο.

Η ανάπτυξη της δυνατότητας πληρωμών καθοδηγείται από την Esther Crawford, διευθύντρια διαχείρισης προϊόντων στο Twitter, σύμφωνα με την έκθεση, η οποία προσθέτει ότι το στέλεχος αναδεικνύεται ως βασικός υπολοχαγός του Musk.

Το Twitter δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.

Ο Μασκ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η εξαγορά του Twitter θα ήταν μέρος ενός γενικού σχεδίου για τη δημιουργία της «εφαρμογής τα πάντα», μιας υπηρεσίας που θα προσφέρει κοινωνική δικτύωση, πληρωμές peer-to-peer και αγορές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πριν από την εξαγορά του Μασκ, το Twitter στις αρχές του 2021 διερευνούσε το να επιτρέπει στους χρήστες του να λαμβάνουν συμβουλές ή ψηφιακές πληρωμές από τους ακόλουθούς τους.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ

(Αυτή η ιστορία δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία από το προσωπικό του News18 και δημοσιεύεται από μια ροή συνδικάτου ειδησεογραφικού πρακτορείου)