Λογισμικό κλεισίματος – Κλείσιμο φακέλων: Λογισμικό διαχείρισης νομικών συναλλαγών

Λογισμικό κλεισίματος – Κλείσιμο φακέλων: Λογισμικό διαχείρισης νομικών συναλλαγών

Februar 25, 2023 0 Von admin

Τι είναι το κλείσιμο;

Το κλείσιμο αναφέρεται γενικά στην οριστικοποίηση μιας εταιρικής νομικής συναλλαγής. Το κλείσιμο μπορεί να λάβει πολλές διαφορετικές μορφές ανάλογα με το αν αφορούν ακίνητα, συγχωνεύσεις και εξαγορές, εταιρική χρηματοδότηση ή κάποιον άλλο τομέα δικαίου. Ωστόσο, συνήθως όλα περιλαμβάνουν την υπογραφή εγγράφων μέχρι την ημερομηνία λήξης και την πραγματοποίηση κάποιας ανταλλαγής ιδιοκτησίας.

Τι κάνει το λογισμικό κλεισίματος;

Το λογισμικό κλεισίματος απλοποιεί τη δουλειά ενός δικηγόρου πριν και μετά το κλείσιμο. Παρέχει ένα κεντρικό μέρος για τη συλλογή όλων των εκδόσεων των εγγράφων, των υπογραφών και των χρονοδιαγραμμάτων. Το λογισμικό κλεισίματος παρέχει μια οργανωμένη, ζωντανή προβολή μιας συμφωνίας, έτσι ώστε όλοι οι δικηγόροι που συνεργάζονται σε αυτήν να μπορούν να είναι ενήμεροι για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και ενημερώσεις. Αυτό μειώνει πολλά περιττά μπρος-πίσω μεταξύ των συμμετεχόντων και επιτρέπει τη συμφωνία να γίνει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Επίσης, αυτοματοποιεί πολλές εργασίες που πραγματοποιούνταν προηγουμένως με το χέρι ή στο Microsoft Word, όπως η δημιουργία πακέτων υπογραφής, η μαύρη επένδυση εγγράφων και η μεταγλώττιση τελικών εκδόσεων. Αυτό εξοικονομεί ώρες κουραστικής εργασίας, ώστε οι δικηγόροι να μπορούν να επικεντρωθούν στα σημαντικά πράγματα.

Το λογισμικό κλεισίματος είναι χρήσιμο ακόμη και μετά το κλείσιμο μιας συμφωνίας όταν πρέπει να δημιουργηθούν βιβλία αρχείων και να σταλούν στους πελάτες. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα κλικ ενός κουμπιού και μπορεί να σταλεί αμέσως. Κανένας πελάτης δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιμένει εβδομάδες ή μήνες για τα βιβλία ρεκόρ του. Σε έναν τεχνολογικά προηγμένο κόσμο, τα δικηγορικά γραφεία μπορούν να επωφεληθούν από νομικό λογισμικό που είναι απλό, αποδοτικό και αποτελεσματικό.