Μη δομημένα δεδομένα εξόρυξης |  MTI

Μη δομημένα δεδομένα εξόρυξης | MTI

März 4, 2023 0 Von admin

Τι είναι τα μη δομημένα δεδομένα;

Τα μη δομημένα δεδομένα είναι ουσιαστικά όλα τα δεδομένα που δεν περιέχονται σε μια βάση δεδομένων. Τα μη δομημένα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν κείμενο, email, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάσεις, εικόνες, αρχεία βίντεο και ακόμη και αρχεία καταγραφής εφαρμογών.

Ποια είναι η αξία των μη δομημένων δεδομένων;

Επειδή αποτελεί περίπου το 80% του συνόλου των δεδομένων ενός οργανισμού, πιστεύεται ότι τα μη δομημένα δεδομένα διαθέτουν τεράστιες πληροφορίες και νοημοσύνη σχετικά με τον οργανισμό, τους πελάτες και τους συνεργάτες του και την αγορά του.

Ποια είναι η πρόκληση των μη δομημένων δεδομένων;

Τα αδόμητα δεδομένα είναι, από τη φύση τους, πολύ δύσκολο να αναλυθούν και να εξαχθούν ευφυΐα με δυνατότητα δράσης. Και επειδή τα μη δομημένα δεδομένα διπλασιάζονται περίπου κάθε χρόνο, το κόστος αποθήκευσης και διαχείρισής τους μπορεί επίσης να αυξηθεί γρήγορα.

Γιατί η πλήρης αποθήκευση flash είναι ιδανική για τη διαχείριση μη δομημένων δεδομένων;

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης (AI) που ταιριάζουν καλύτερα στην ανάλυση μη δομημένων δεδομένων απαιτούν ακραίες δυνατότητες απόδοσης που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα περιβάλλον αποθήκευσης πλήρως flash. Χωρίς μια λύση αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας και υψηλής απόδοσης, οι εργασίες τεχνητής νοημοσύνης/αναλύσεων θα δημιουργήσουν γρήγορα σημεία συμφόρησης που επιβραδύνουν τον ρυθμό της καινοτομίας και προκαλούν την υποχρησιμοποίηση άλλων συστημάτων.

Μπορείτε να διαβάσετε την αρχική ανάρτηση της Dell Technologies εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας