Ξενοδοχείο G |  Σιγκαπούρη – Εμπορευματοκιβώτιο μόδας

Ξενοδοχείο G | Σιγκαπούρη – Εμπορευματοκιβώτιο μόδας

Dezember 28, 2022 0 Von admin

Πρέπει να το κάνω σαν G! Ερωτεύτηκα αυτή την αλυσίδα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο αδελφό τους ξενοδοχείο Hotel G στο Σαν Φρανσίσκο. Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε εκεί είναι πολύ καταπληκτικές, αν μπορώ να το πω κι εγώ: δείτε το.

Αυτό που κάνει τη λήψη τόσο εύκολη στο Hotel G είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές ενδιαφέρουσες ιδιορρυθμίες, χρώματα και ρυθμίσεις για μια καλή λήψη. Το ξενοδοχείο G στη Σιγκαπούρη ήταν η τελευταία μας στάση του 3 εβδομαδιαίου ταξιδιού μας στην Ασία, ένα φονικό σημείο για να τελειώσουμε την εκπληκτική ομορφιά. Ειδικά το υπέροχο δείπνο που είχαμε είναι ένα αξέχαστο μέρος, που αντανακλάται σε 3 υπέροχες εβδομάδες με ένα ποτήρι (ή 2) κρασί, υπέροχο φρέσκο ​​φαγητό σε ένα δροσερό περιβάλλον (εικόνα παρακάτω)

Αν και τα δωμάτια είναι αρκετά μικρά (ειδικά για εμάς, 2 κορίτσια, με 2 βαλίτσες το καθένα), η εξαιρετική τοποθεσία και το γενικά όμορφο εσωτερικό και σκηνικό το καλύπτουν πλήρως. Λατρεύω τις φωτογραφίες με κορνίζα παντού, όλες με το δικό τους θέμα. Μερικές φορές είναι μια καλλιτεχνική εκτύπωση, μερικές φορές ασπρόμαυρη φωτογραφία. Μου αρέσουν όλα εξίσου και ξανά… μια έμπνευση για τη διακόσμηση του σπιτιού μου. Πόσο ωραία είναι αυτή η μπλε/χρυσή ταπετσαρία παγωνιού; Τα συνοψίζει όλα, σωστά;
Φωτογράφος: Κορνίζα Tatiane | Ινσταγκραμ: @tatianekozijn
Τοποθεσία: Ξενοδοχείο ΓΣιγκαπούρη