Οι καλύτεροι έξυπνοι καθρέφτες γυμναστικής το 2023: Tonal, Tempo, Lululemon Studio και άλλα

Οι καλύτεροι έξυπνοι καθρέφτες γυμναστικής το 2023: Tonal, Tempo, Lululemon Studio και άλλα

Dezember 23, 2022 0 Von admin

Το να πας στο γυμναστήριο είναι Έτσι 2019.

Από την αρχή της πανδημίας, η εργασία από το σπίτι και Η γυμναστική από το σπίτι έχει γίνει ο κανόνας — και δεν πιστεύουμε ότι το παντοδύναμο γυμναστήριο στο σπίτι δεν πάει πουθενά.

Ενώ η κατασκευή ενός οικιακού γυμναστηρίου μπορεί να είναι εύκολη για όσους διαθέτουν επιπλέον δωμάτια και γκαράζ, δεν έχουν όλοι χώρο για να στεγάσουν έναν διάδρομο και ένα εκατομμύριο άλλα μηχανήματα γυμναστικής. Εκεί έρχονται οι έξυπνοι καθρέφτες γυμναστικής. Και όχι, το Mirror δεν είναι πια το μοναδικό στην αγορά.

Πώς λειτουργούν οι καθρέφτες προπόνησης;

Οι καθρέφτες γυμναστικής λειτουργούν εμφανίζοντας έναν επαγγελματία προπονητή σε μια οθόνη για να σας οδηγήσει σε μια προπόνηση. Ορισμένες επιλογές λειτουργούν ως πραγματικοί καθρέφτες που σας επιτρέπουν να βλέπετε τον εαυτό σας και τον προπονητή καθώς ασκείστε, επιτρέποντάς σας να διορθώσετε μόνοι σας τη φόρμα σας. Οι άλλες επιλογές δεν είναι στην πραγματικότητα καθρέφτες, αλλά σας δίνουν προτάσεις φόρμας με τεχνητή νοημοσύνη, μεταξύ άλλων έξυπνων λειτουργιών.

Αντί να μεταδίδετε καθημερινά μια προπόνηση Chloe Ting από το μικροσκοπικό σας τηλέφωνο, οι καθρέφτες προπόνησης εμφανίζουν έναν προπονητή ακριβώς μπροστά σας σε μια μεγάλη οθόνη με μικρό αποτύπωμα. Τα περισσότερα απαιτούν μόνο λίγα πόδια ακίνητης περιουσίας στον τοίχο και μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο ή να χρησιμοποιηθούν με βάση. Προφανώς θα χρειαστείτε λίγα πόδια ανοιχτού χώρου για να κάνετε την προπόνησή σας άνετα, αλλά θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα γιόγκα, να εργαστείτε στο καρδιο σας και να σηκώσετε βάρη χωρίς να χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας τεράστια, ογκώδη μηχανήματα. Η κατοχή ενός καθρέφτη γυμναστικής είναι βασικά σαν να γυμνάζεσαι στο μέλλον.

Όλοι οι καθρέφτες προπόνησης θα απαιτούν μια στενή πρίζα και μια σταθερή, γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσβαση σε ζωντανά και κατ‘ απαίτηση μαθήματα προπόνησης. Η λίστα με τους καλύτερους καθρέφτες γυμναστικής παρακάτω περιλαμβάνει επίσης επιλογές οθόνης αφής και καθρέφτες που πρέπει να ελέγχονται μέσω μιας εφαρμογής smartphone.

Αξίζουν οι καθρέφτες γυμναστικής;

Εάν είστε το είδος του ατόμου που δεν μπορεί απλώς να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να σηκώνει βάρη υπό τον ήχο της μουσικής, ένας καθρέφτης προπόνησης μπορεί να κάνει τη φόρμα σας πολύ πιο κίνητρο. Οι περισσότεροι καθρέφτες γυμναστικής μιμούνται την ατμόσφαιρα μιας τάξης σε στιλ στούντιο με επαγγελματία προπονητή, καθοδηγούμενες ασκήσεις και μουσική υψηλής ενέργειας. Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που πληρώνει (ή θα πλήρωνε) εκατοντάδες το μήνα για να παρακολουθήσει ένα μάθημα σε ένα στούντιο γυμναστικής, ένας καθρέφτης προπόνησης θα σας εξοικονομήσει τόνους χρημάτων μακροπρόθεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ποδηλάτων Peloton που είναι διαθέσιμες στο Amazon

Όλοι οι καθρέφτες γυμναστικής σε αυτήν τη λίστα απαιτούν ξεχωριστή μηνιαία ή ετήσια συνδρομή για πρόσβαση σε ζωντανό περιεχόμενο και περιεχόμενο κατ‘ απαίτηση. Αυτές οι συνδρομές συνήθως κοστίζουν περίπου $30 έως $50 το μήνα, αλλά είναι ένα επιπλέον κόστος που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Εν ολίγοις, οι καθρέφτες προπόνησης θα αξίζουν τον κόπο για άτομα που θα τους χρησιμοποιούν πραγματικά σε τακτική βάση και μπορούν να δικαιολογήσουν το συνεχές μηνιαίο κόστος συνδρομής.

Εάν οι προκαταβολικές τιμές των καθρεφτών γυμναστικής σας εμποδίζουν να κάνετε τη βουτιά, να ξέρετε ότι όλες αυτές οι επιλογές προσφέρουν επιλογές χρηματοδότησης όπου μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία για τον καθρέφτη σας για οπουδήποτε μεταξύ 12 και 48 μηνών — δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Οι περισσότερες από τις επωνυμίες σε αυτήν τη λίστα συνεργάζονται με την Affirm, αλλά άλλες χρησιμοποιούν παρόμοιες υπηρεσίες χρηματοδότησης BNPL (αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα) μέσω του TD Fit Loan και του Citizens Pay.

Ποιος καθρέφτης γυμναστικής είναι καλύτερος;

Για τους περισσότερους, θα συνιστούσαμε το Lululemon Studio Mirror. Φαίνεται υπέροχο σε σχεδόν οποιοδήποτε σπίτι, έχει τρελά γυαλισμένα μαθήματα και έχει τη δυνατότητα προσωπικής προπόνησης, αν σας αρέσει αυτό. Ως ο πρώτος καθρέφτης προπόνησης του είδους του, το The Mirror έχει μια αρκετά μεγάλη κοινότητα και ένα μεγάλο πλήθος μαθημάτων. Οι προπονήσεις τροφοδοτούνται από την Lululemon (και όλους τους συνεργάτες της στο boutique fitness studio), επομένως υπάρχουν πάρα πολλές συναρπαστικές επιλογές. Δεν συνοδεύεται από παρεχόμενα αξεσουάρ και πιθανότατα δεν θα κάνετε βαριά ανύψωση εδώ, αλλά τα μαθήματα που προσφέρει είναι κίνητρα και με καλό ρυθμό. Υπάρχουν επίσης φίλτρα στη συμβατή εφαρμογή που σας επιτρέπουν να αναζητήσετε ακριβώς την τάξη που θέλετε, μέχρι τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, το επίπεδο έντασης, τον χρόνο και τον εκπαιδευτή.

Αν σας ενδιαφέρει η άρση βαρών ή η προπόνηση δύναμης, σκεφτείτε το Tonal ή το Tempo. Το Tempo χρησιμοποιεί ελεύθερα βάρη, ενώ το Tonal διαθέτει έξυπνο ψηφιακό βάρος με τη μορφή καλωδιακής μηχανής. Και τα δύο συστήματα χρησιμοποιούν αισθητήρες τεχνητής νοημοσύνης για να διορθώσουν τη φόρμα σας, αλλά το Tonal κάνει το παραπάνω μίλι στην κατηγορία έξυπνων λειτουργιών. Εν ολίγοις, αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε πίεση πάγκου, squat και deadlift, πηγαίνετε στο Tempo. Αν θέλετε να τονωθείτε και να συντονιστείτε σε εμπεριστατωμένες έξυπνες μετρήσεις, επιλέξτε Tonal.

Αν καμία από αυτές τις τρεις επιλογές δεν ακούγεται καλά, υπάρχουν πολλοί άλλοι καθρέφτες προπόνησης στην αγορά, ο καθένας με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τους καλύτερους καθρέφτες γυμναστικής και δείτε πώς το Mirror ανταποκρίνεται στον ανταγωνισμό.