Οι χρήστες του Realme GT Neo 3T και του Narzo 50 Pro στην Ινδία αποκτούν το Android 13 με το Realme UI 4.0

Οι χρήστες του Realme GT Neo 3T και του Narzo 50 Pro στην Ινδία αποκτούν το Android 13 με το Realme UI 4.0

Januar 24, 2023 0 Von admin

Χρήστες Realme GT Neo 3T και Realme Narzo 50 Pro Ινδία μπορεί τώρα να κάνει αναβάθμιση στην ενημέρωση Realme UI 4.0 που βασίζεται σε Android 13, η οποία φέρνει μια σειρά από νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στις συσκευές — συμπεριλαμβανομένων νέων θεμάτων, προσαρμογής και βελτιωμένης απόδοσης, καθώς και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Η ενημέρωση Realme UI 4.0, με την έκδοση υλικολογισμικού RMX3371_11.A.09 για το Realme GT Neo 3T και RMX3395_11.C.04 για το Realme Narzo 50 Pro, διατίθεται με «σταδιακό τρόπο» στους χρήστες. Σύμφωνα με την ανάρτηση κοινότητας του realme, μόνο το 15% των χρηστών έλαβαν τις ενημερώσεις, αλλά τώρα που είναι τέλος Δεκεμβρίου, μια ευρύτερη διάθεση θα ξεκινήσει σύντομα.

Στην ανάρτηση της κοινότητας, η επωνυμία σημειώνει ότι ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένες ταλαιπωρίες όπως „μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την εκκίνηση για πρώτη φορά, ειδικά εάν υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων στο τηλέφωνό σας“ και μετά την αναβάθμιση σε Realme UI 4.0, το σύστημα ενδέχεται να χρησιμοποιεί προσωρινά περισσότερους πόρους, όπως CPU και μνήμη για την εκτέλεση εργασιών όπως προσαρμογή εφαρμογών, βελτιστοποίηση φόντου και σάρωση ασφαλείας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μικρές καθυστερήσεις και αυξημένη κατανάλωση ενέργειας, προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση και να αντιμετωπιστούν πιθανοί κίνδυνοι ασφάλειας.

Η ενημέρωση στο Android 13 φέρνει μια σειρά από νέες δυνατότητες στις προαναφερθείσες συσκευές Realme—όπως θέματα Aquamorphic Design, βελτιωμένα εργαλεία οργάνωσης και πολλαπλών εργασιών, βελτιωμένες επιλογές συνδεσιμότητας, επιλογές εξατομίκευσης, λειτουργίες ασφάλειας και απορρήτου, εργαλεία υγείας και ψηφιακής ευεξίας και βελτιστοποιήσεις απόδοσης. Μπορείτε να βρείτε το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών εδώ.

Για να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση Android 13 στις συσκευές Realme GT Neo 3T και Realme Narzo 50 Pro, οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα:

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό τους.
  2. Πατήστε στην Ενημέρωση λογισμικού.
  3. Επιλέξτε Λήψη και εγκατάσταση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για να λάβετε την ενημέρωση, οι συσκευές πρέπει να εκτελούν την έκδοση υλικολογισμικού RMX3371_11.A.09 για Realme GT Neo 3T και RMX3395_11.A.05, RMX3395_11.A.06 ή RMX3395_11.A.07 για Realme Narzo 50 Pro.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ