Οι 10 καλύτερες νταντά εγκλεισμού στη Σιγκαπούρη που πρέπει να προσλάβετε

Οι 10 καλύτερες νταντά εγκλεισμού στη Σιγκαπούρη που πρέπει να προσλάβετε

Februar 16, 2023 0 Von admin

Η υπηρεσία νταντάς του τοκετού είναι πολύ ωφέλιμη για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον φόρτο εργασίας σας κατά την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη, ενώ εστιάζετε στην ανάρρωση και στο θηλασμό του μωρού σας. Ειδικά αν είστε νέα μαμά, μπορείτε να μάθετε πολλά από την κυρία του εγκλεισμού που έχει άφθονη εμπειρία όσον αφορά την καλή φροντίδα των μωρών. Από στόμα σε στόμα λειτουργεί καλά, αλλά αν θέλετε περαιτέρω συστάσεις για μια καλή γυναίκα του τοκετού στη Σιγκαπούρη, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Σε αυτό το τεύχος, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τα Οι 10 καλύτερες νταντά εγκλεισμού στη Σιγκαπούρη που πρέπει να προσλάβετε.

Πριν πάτε, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το δωρεάν φυλλάδιο με κουπόνια μωρού. Ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα ελέγχου με τα απαραίτητα για το νεογέννητο, μαζί με εκπτωτικά κουπόνια που μπορείτε να απολαύσετε για τις αγορές του μωρού σας. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφό σας. Απολαμβάνω!

Αποκλειστική προσφορά Shopee Singapore για αναγνώστες TWV!
🎫 Χρησιμοποιήστε κωδικό κουπονιού TWVHOME επί Σπίτι & Διαβίωση για να πάρετε 5 $ έκπτωση 50 $
🎫 Χρησιμοποιήστε κωδικό κουπονιού TWVTKB επί Παιχνίδια, παιδιά και μωρά για να πάρετε 6 $ έκπτωση 60 $
🎫 Για νέους χρήστες: Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού TWV ΝΕΟ για να λάβετε έκπτωση 12 $ ελάχιστη δαπάνη 20 $
Μόνο περιορισμένες εξαργυρώσεις
Κάντε κλικ εδώ για να ψωνίσετε τώρα >>

Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Οι 10 καλύτερες νταντά εγκλεισμού στη Σιγκαπούρη

1. Άγγελοι εγκλεισμού

Άγγελοι εγκλεισμού
Καλύτερη νταντά εγκλεισμού στη Σιγκαπούρη – Confinement Angels

Το Confinement Angels είναι μια από τις πιο δημοφιλείς νταντάδες εγκλεισμού στη Σιγκαπούρη. Διαθέτοντας εκτεταμένη πελατεία διασημοτήτων και επιρροών, διαθέτουν εσωτερική εκπαίδευση με τα υψηλότερα πρότυπα στη Σιγκαπούρη. Όλες οι νταντάδες τους είναι εξοπλισμένες με εκτενή γνώση της παιδικής φροντίδας και βέλτιστων πρακτικών.

Υποσχόμενη να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κατά τη μεταγεννητική σας περίοδο, η κυρία του τοκετού θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε φυτικά τονωτικά για τον τοκετό, να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά για τον τοκετό, να προετοιμάσετε το μπάνιο του τοκετού, να σας βοηθήσει στο θηλασμό και επίσης να σας βοηθήσει στις οικιακές δουλειές.

Promo Confinement Angels:

Προσφορά κωδικού προσφοράς CA – Ο όρκος γάμου για έκπτωση 38 $ κατά την κράτηση για νταντάδες
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:
– Η προώθηση δεν στοιβάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά.
– Δεν ισχύει για γονείς με εκτιμώμενες ημερομηνίες λήξης 1 μήνα ή λιγότερο.
– Ισχύει για κράτηση νταντάς τουλάχιστον 28 ημερών και άνω.

2. NannySOS

NannySOS
NannySOS

Ιδρύθηκε το 2011, το NannySOS είναι μια φροντίδα νταντών στη Σιγκαπούρη που προσφέρει έμπειρες νταντάδες και μπέιμπι σίτερ. Η υπηρεσία τους περιλαμβάνει προετοιμασία λουτρών τοκετού για τη μαμά, πλύσιμο ρούχων, μαγείρεμα δείπνου στην οικογένεια, με επέκταση για άλλες δουλειές του σπιτιού, όλα με προσεκτική φροντίδα και πλήρη αφοσίωση.

Οι νταντάδες τους είναι εγγυημένα ότι μιλούν καλά αγγλικά και κινέζικα, όλα με κατά μέσο όρο εμπειρία 5 ετών. Εάν θέλετε μια νταντά περιορισμού στη Σιγκαπούρη που ξέρει πώς να φροντίζει με τον σωστό τρόπο, φροντίστε να την ελέγξετε.

3. STAR Confinement Nanny Private Limited

STAR Confinement Nanny Private Limited
STAR Confinement Nanny Private Limited

Με μια εκπληκτική κριτική 4,8 αστεριών στο Google, το Start Confinement Nanny έχει τις περισσότερες κριτικές για τις νταντάδες του τοκετού στη Σιγκαπούρη. Παρέχουν σύγχρονη υπηρεσία περιορισμού με νταντάδες εξοπλισμένες με περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας στη φροντίδα των βρεφών. Μπορείτε να περιμένετε να γνωρίζουν πολλά για το πώς να φροντίζουν το νεογέννητό σας από το τάισμα, την αλλαγή πάνας, καθώς και να σας διδάξουν βασικές δεξιότητες φροντίδας του μωρού σας, όπως ο θηλασμός.

Μπορείτε να τους προσλάβετε για 24ωρη φροντίδα για να βοηθήσουν στη διαχείριση των πραγμάτων στο σπίτι σας. Δεν είναι μόνο η προσεκτική τους φροντίδα που θα χάσετε μόλις φύγουν, αλλά και το πλούσιο φαγητό! Θα χαρείτε να μάθετε ότι οι κυρίες εγκλεισμού από το Star Confinement Nanny είναι οπλισμένες με εξαιρετικές γνώσεις μαγειρικής.

4. Φροντιστής Ασία

νταντά εγκλεισμού Σιγκαπούρη
Φροντιστής Ασία

Αν ψάχνετε για μια δημοφιλή, καλοδεχούμενη νταντά περιορισμού στη Σιγκαπούρη, ρίξτε μια ματιά στο Caregiver Asia που έχει περισσότερα από 35.000 likes στο Facebook. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι έχουν πάνω από 150 νταντάδες για να διαλέξετε, όλες με περισσότερα από 4 χρόνια εμπειρίας. Η Caregiver Asia είναι γνωστή για τις ποιοτικές υπηρεσίες της, με εξαιρετική κατάρτιση και εκπαίδευση στην προετοιμασία των κυριών του τοκετού. Έτσι, οι νταντάδες τους στον περιορισμό γνωρίζουν καλύτερα όταν πρόκειται για τη φροντίδα του μωρού καθώς και για τη βοήθεια και τη διδασκαλία των νέων μαμάδων.

Η υπηρεσία νταντάς του τοκετού περιλαμβάνει τρία γεύματα τοκετού την ημέρα, βοηθώντας σας στο θηλασμό και προετοιμάζοντας ένα ειδικό μπάνιο για εσάς. Μια καλή κοπέλα στη Σιγκαπούρη μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει με κάποια απλή καθαριότητα, όπως το σκούπισμα, το σφουγγάρισμα και το πλύσιμο ρούχων. Να είστε σίγουροι, με ένα πρακτορείο με άδεια MOM, η όλη διαδικασία θα είναι χωρίς προβλήματα.

Κωδικός προσφοράς Caregiver Asia:

Προσθέστε τον κωδικό προσφοράς CGATWV25 για να λάβετε έκπτωση 25% στις υπηρεσίες της Caregiver Asia:
Κατ‘ οίκον νοσηλεία, βοηθοί νοσοκόμων, ιατρικοί συνοδοί, σύντροφος φροντίδας, φύλαξη βρεφών

5. PEM Confinement Nanny Agency

PEM Confinement Nanny Agency
PEM Confinement Nanny Agency

Ιδρύθηκε το 1987, το PEM Confinement Nanny Agency έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του εγκλεισμού νταντών. Είναι τα μεγαλύτερα στη Σιγκαπούρη, με εμπειρία στην εξυπηρέτηση περισσότερων από 15.000 μαμάδων και μωρών. Θα χαρείτε να μάθετε ότι είναι α 6 φορές νικητής του βραβείου Parents World’s Best of the Best Pregnancy Products / Services. Επιπλέον, η εκπαίδευσή τους στο σπίτι είναι από τις καλύτερες στη Σιγκαπούρη, με ειδικούς να βοηθούν στη σωστή εκπαίδευση των νταντών ώστε να φροντίζουν καλύτερα τις μαμάδες και τα μωρά. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν τη βοήθεια σας με το θηλασμό, τη φροντίδα του μωρού με πρακτικές υγιεινής, καθώς και τον προγραμματισμό της διατροφής στον περιορισμό.

6. Νταντά Εγκλωβισμού Νέας Ζωής

Νταντά Εγκλωβισμού Νέας Ζωής
Καλύτερη νταντά εγκλεισμού στη Σιγκαπούρη – Νταντά εγκλεισμού New Life

Η New Life Confinement Nanny μπορεί να είναι νέα στην επιχείρηση, αλλά η εξυπηρέτηση και η προσεκτική φροντίδα της είναι κορυφαία. Η μοναδική προσφορά που έχουν είναι ότι μπορείτε να δείτε τη σελίδα προφίλ κάθε νταντάς με πληροφορίες όπως η ειδική δεξιοτεχνία που διαθέτει, καθώς και τα πιάτα του περιορισμού. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε μια κυρία που μπορεί να μαγειρέψει το είδος των πιάτων που προτιμάτε, κάτι που είναι στην πραγματικότητα ένας σημαντικός αλλά υποτιμημένος παράγοντας. Πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​από τη συνήθη φροντίδα της μαμάς και του μωρού, σερβίροντας πακέτα βοτάνων, μεταγεννητικό μασάζ και συμβουλευτικές υπηρεσίες και μασάζ κατά τη γαλουχία.

7. Thomson Parentcraft Center

Thomson Parentcraft Center
Thomson Parentcraft Center

Όσον αφορά τη γνώση της βρεφικής φροντίδας, να είστε βέβαιοι ότι το νοσοκομείο το γνωρίζει καλύτερα. Το Thomson Parentcraft είναι η υπηρεσία που προσφέρεται από το Thomson Medical Center για να βοηθήσει τις μητέρες να χειριστούν καλά τη μεταγεννητική τους περίοδο. Με επαγγελματική καθοδήγηση και εκτεταμένη γνώση του θέματος, οι νταντάδες τους όχι μόνο θα φροντίσουν καλά εσείς και το μωρό σας, αλλά θα εξασφαλίσουν και καλή ανάρρωση με επαγγελματικό διατροφικό σχεδιασμό. Χρησιμοποιούν επίσης την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική για να βοηθήσουν τις μαμάδες να αναρρώσουν γρήγορα.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πλήρους ή μερικής απασχόλησης, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία στην υποστήριξη που χρειάζεστε κατά τη μεταγεννητική σας περίοδο.

8. TSM Maid & Confinement Nanny Agency

Καλύτερη Νταντά Τουρισμού στη Σιγκαπούρη – TSM Maid & Confinement Nanny Agency

Το TSM Maid & Confinement Nanny Agency παρέχει προσεκτική φροντίδα για μαμάδες και μωρά. Παρέχουν ικανούς ξένους οικιακούς εργαζόμενους από γειτονικές χώρες όπως η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες και η Μιανμάρ. Μην ανησυχείτε, καθώς οι κυρίες του εγκλεισμού έχουν όλες εκπαιδευτεί πολύ πριν είναι έτοιμες να φροντίσουν τόσο τη μαμά όσο και το μωρό. Ελέγξτε τους κριτικές εδώ. Η εκτεταμένη φροντίδα τους περιλαμβάνει επίσης βότανα κατά τον τοκετό, συμβουλευτική από την προ και τη μεταγεννητική περίοδο και μεταγεννητικά μασάζ για να βοηθήσουν τις μαμάδες στην ανάρρωσή τους.

9. Υπηρεσίες Super Nanny

Υπηρεσίες Super Nanny

Από τη στιγμή που η μητέρα και το μωρό φτάσουν στο σπίτι μέχρι τον εορτασμό των γενεθλίων ενός μήνα του μωρού σας, οι νταντάδες του τοκετού της Super Nanny Services θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα. Όλες οι κυρίες του τοκετού τους έχουν λάβει εκπαίδευση στη Σιγκαπούρη από έναν ανώτερο σύμβουλο γαλουχίας (πρώην από το Thomson Medical Centre) και έχουν τουλάχιστον τρία χρόνια πρακτικής εμπειρίας στη φροντίδα μητέρων και νεογνών. Επιπλέον, προσφέρουν και νταντάδες που μένουν και μένουν εκτός, και πολλές από αυτές μιλούν Αγγλικά, Μαδαρινικά και/ή Μαλαισιανά. Ως μέρος της αφοσίωσής τους στην ευημερία σας, επιτρέπουν επίσης στις μητέρες να επιλέγουν την νταντά του τοκετού με σειρά προτεραιότητας. Για να μην αναφέρουμε, το Super Nanny Service περιλαμβάνει μια πολιτική αντικατάστασης δύο χωρίς προβλήματα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάξετε την νταντά του μωρού σας εάν η συμφωνία δεν λειτουργήσει.

10. Gladys Care 1987

Gladys Care 1987

Ξεκινώντας το 1987 ως μονοπρόσωπη νταντά τοκετού, η οποία είναι επίσης μητέρα επτά παιδιών, η Gladys Care αναπτύχθηκε από στόμα σε στόμα με αυξανόμενη ζήτηση για τις υπηρεσίες του τοκετού. Η μισθωμένη νταντά θα είναι εκεί καθ‘ όλη την περίοδο της ανάρρωσής σας για να παρέχει την κατάλληλη φροντίδα και ξεκούραση για τη διατροφή και τη φροντίδα του μωρού σας. Αυτό θα έθετε μια γερή βάση για τη μελλοντική σας υγεία καθώς και για την υγεία του νεογέννητου μωρού σας. Η Gladys Care 1987 συνεργάζεται ως ομάδα με θεραπευτές και μητέρες για να προσδιορίσει την πιο αποτελεσματική προσωπική διαδρομή προς την επίλυση για κάθε πελάτη. Οι νταντάδες τους στον περιορισμό είναι γυναίκες βοηθοί που μπορούν να βοηθήσουν κατά την προγεννητική περίοδο, τη μεταγεννητική περίοδο (για τις νέες μητέρες) και ως μπέιμπι σίτερ όταν οι μούμιες επιστρέφουν στη δουλειά.

Γιατί να προσλάβετε μια νταντά περιορισμού;

Οι 9 μήνες εγκυμοσύνης είναι μια μακρά κουραστική και ενεργοβόρα περίοδος για εσάς ως μαμά. Και μετά τον τοκετό, θα έχετε δύο βασικά πράγματα να φροντίσετε: το μωρό σας και την ανάρρωσή σας. Εκτός από αυτό, πολλές άλλες δουλειές του σπιτιού πρέπει να γίνουν. Ειδικά αν αυτή είναι η πρώτη σας εγκυμοσύνη, θα έχετε φορτηγά να μάθετε. Σημειώστε ότι η μεταγεννητική περίοδος μπορεί να είναι αγχωτική εάν δεν τη χειριστείτε σωστά.

Οφέλη από την πρόσληψη από μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών νταντάς

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η πρόσληψη μιας γυναίκας τοκετού στη Σιγκαπούρη είναι το κλειδί για πρόσθετη βοήθεια. Οι περισσότερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών νταντάδων στη Σιγκαπούρη παρέχουν εκτεταμένη και επαγγελματική εκπαίδευση σε κυρίες του τοκετού. Θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε σε αυτή τη σημαντική περίοδο διασφαλίζοντας ότι το μωρό σας φροντίζεται καλά, βοηθώντας σας να αναρρώσει γρήγορα με θρεπτικά γεύματα, καθώς και βοηθώντας σας με τις δουλειές του σπιτιού. Το πιο σημαντικό, επίσης, θα σας βοηθήσουν και θα σας διδάξουν τις σωστές γνώσεις για τη φροντίδα του μωρού καθώς και τις δεξιότητες θηλασμού.

Σημασία του χρόνου μου

Ένα άλλο ουσιαστικό πράγμα που οι περισσότερες μαμάδες δεν συνειδητοποιούν είναι ότι χρειάζονται λίγο «Χρόνο μου» μετά τον τοκετό. Αυτό είναι απαραίτητο για να σας βοηθήσει να ανακάμψετε ψυχικά και να αντιμετωπίσετε το άγχος. Με μια κυρία του τοκετού, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο μετά το θηλασμό του μωρού σας. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή ένα ειδικό μεταγεννητικό μασάζ για να αναρρώσετε γρήγορα. Δίνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε, θα είστε σε καλύτερη θέση να φροντίζετε το μωρό σας με φρέσκο ​​και χαλαρό μυαλό.

Για αυτούς τους λόγους, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προσλάβετε μια γυναίκα τοκετού στη Σιγκαπούρη.

Ελπίζουμε ότι αυτό 10 Η καλύτερη νταντά εγκλεισμού στη Σιγκαπούρη που πρέπει να προσλάβετε σας βοήθησε να βρείτε την καλύτερη γυναίκα του τοκετού στη Σιγκαπούρη για να σας βοηθήσει. Μοιραστείτε το με την οικογένεια και τους φίλους σας εάν το βρήκατε χρήσιμο.

Αποποίηση ευθυνών:

Η λίστα των προμηθευτών μας ερευνάται και επιμελείται η συντακτική μας ομάδα. Χρησιμοποιώντας μια σειρά κριτηρίων που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, χαρτοφυλάκιο (εκτεταμένη δουλειά και ποιότητα), αξία, στυλ, επωνυμία, ιστότοπος, προβολή αναζήτησης στο διαδίκτυο, προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βραβεία, κριτικές, επαγγελματισμός, εξυπηρέτηση και άλλα, η ομάδα μας προσπαθεί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουμε την καλύτερη λίστα που μπορούμε χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ποσοτικών και ποιοτικών παραγόντων. Στόχος μας είναι να συμπεριλάβουμε πωλητές που έχουν αυτό το επιπλέον ιδιαίτερο κάτι. Για να διευκρινίσουμε, δεν είναι απαραίτητα ότι συμπεριλαμβάνουμε τους μεγαλύτερους ή ακριβότερους προμηθευτές στη λίστα μας. Αντίθετα, εστιάζουμε στην παρουσίαση προμηθευτών που πιστεύουμε ότι μπορούν να προσφέρουν μια συγκεκριμένη αξία στους πελάτες τους. Επενδύουμε πολύ χρόνο και προσπάθεια στην επιμέλεια για κάθε λίστα, με στόχο να βοηθήσουμε τα ζευγάρια που αναζητούν τέτοιες υπηρεσίες να τις βρουν εύκολα, αλλά και να αυξήσουμε την έκθεση του κλάδου.

Ωστόσο, δεν είμαστε τέλειοι και η έρευνά μας δεν θα είναι 100% εξαντλητική ούτε ακριβής. Χαιρετίζουμε τα ευγενικά σχόλια και τις κριτικές από αναγνώστες, πελάτες καθώς και από πωλητές του κλάδου. Η ομάδα μας δεσμεύεται να αναθεωρήσει τη λίστα μας για να διασφαλίσει ότι θα ενημερωθεί με καλά αποτελέσματα. Η λίστα μας υπόκειται σε επέκταση αρίθμησης εάν διαπιστώσουμε ότι θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν περισσότεροι προμηθευτές στη λίστα. Εάν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο, στείλτε το στο [email protected] Εκτιμούμε την επίσκεψή σας και την ευγενική κατανόησή σας!