Οφέλη από ομάδες καγιάκ

Οφέλη από ομάδες καγιάκ

Januar 7, 2023 0 Von admin
Αποκάλυψη: Αποζημιώνομαι για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω ορισμένων συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο. Κάντε κλικ για λεπτομέρειες.

Πολλοί νέοι στα αθλήματα κωπηλασίας όπως το καγιάκ ξεκινούν μόνοι τους. Χωρίς πολλές γνώσεις, αγοράζουν ένα καγιάκ στα καταστήματα Walmart ή Bass Pro και πηγαίνουν σε μια κοντινή λίμνη ή ποτάμι για να το δοκιμάσουν. Το καγιάκ, ωστόσο, δεν είναι πάντα ασφαλές ή διασκεδαστικό να το κάνεις μόνος σου.

Οι ομάδες καγιάκ παρέχουν το πλεονέκτημα της κοινότητας με άλλους κωπηλάτες που είναι ανοιχτοί στην οικοδόμηση νέων φιλιών με ομοϊδεάτες κωπηλάτες που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια, την εκπαίδευση, τους αγώνες, την εξερεύνηση, τα χαλαρά κουπιά, τις ευκαιρίες διαχείρισης και την παροχή κινήτρων σε άλλους.

Ας δούμε πώς οι ομάδες καγιάκ μπορούν να σας ωφελήσουν προσωπικά.

Οφέλη της Κοινότητας

Μια ομάδα τριών καγιάκ στο λευκό νερό που κωπηλατούν μαζί.

Υπάρχουν στιγμές που η κωπηλασία μόνος είναι υπέροχη. Εκείνες τις γαλήνιες στιγμές που απελευθερωνόμαστε από τους ταραχώδεις ρυθμούς μας και χαλαρώνουμε, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι όλη την ώρα. Είμαστε όλοι καλωδιωμένοι για σύνδεση.

Εδώ έρχονται ομάδες καγιάκ, ειδικά αν δεν έχουμε άλλους φίλους ή οικογένεια που κάνουν καγιάκ. Οι κοινές εμπειρίες με άλλους προσφέρουν διασκέδαση και προάγουν το δέσιμο και τη φιλία.

Εκπαιδευτικά Οφέλη

Είμαι στα πενήντα μου και κάνω κωπηλασία το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Μαθαίνω νέα πράγματα από άλλους για την κωπηλασία, τη φύση και τη ζωή συνεχώς. Μια καλά βιωμένη ζωή είναι γεμάτη συνεχή μάθηση.

Μαθαίνοντας από Συναδέλφους Καγιάκερ: Οι καγιάκ σε μια ομάδα θα έχουν διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων, προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα και διαθέτουν εξοπλισμό που είναι διαφορετικός από τον δικό σας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να μάθετε και η διδασκαλία σε άλλους σας βοηθά να μάθετε πολύ περισσότερα. Κανείς δεν είναι πέρα ​​από τη μάθηση από τους άλλους.

Μαθήματα για κλίση: Οι ομάδες καγιάκ συχνά παρέχουν μαθήματα για τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των γνώσεων σχετικά με την ασφάλεια και τη διάσωση.

Πράγματα για τα οποία μπορείτε να μάθετε σε μια τάξη που διοργανώνεται από μια ομάδα καγιάκ:

 • Βασικές αρχές του καγιάκ
 • Σωστά χτυπήματα και τεχνική κωπηλασίας
 • Άκρα και στήριγμα
 • Υγρές έξοδοι και επανείσοδος
 • Πώς να κυλήσετε ένα καγιάκ
 • Αυτο-και υποβοηθούμενη διάσωση
 • Ρυμούλκηση
 • Ασφάλεια νερού
 • Τεχνικές διάσωσης
 • Εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ και πρώτων βοηθειών
 • Δεξιότητες Whitewater
 • Πώς να διαβάσετε το νερό
 • Προγραμματισμός ταξιδιού
 • Μηχανισμός

Η συμμετοχή σε μια ομάδα καγιάκ παρέχει την ευκαιρία να μάθετε νέες δεξιότητες και να βελτιώσετε αυτές που έχετε μέσα από πρακτική εμπειρία και μαθήματα καγιάκ.

Οφέλη Ασφάλειας

Τέσσερις καγιάκερ που κωπηλατούν σε μια ομάδα σε ανοιχτό νερό.

Οι ομάδες καγιάκ έχουν οφέλη για την ασφάλεια πέρα ​​από την απλή εκπαίδευση.

Το καγιάκ από μόνο του μπορεί να παρουσιάζει διάφορους κινδύνους. Μια ομάδα κουπιών παρέχει εγγενώς ένα σύστημα φίλων για να παραμείνετε ασφαλείς στο νερό.

Μπορούν να συμβούν διάφορα πράγματα… να βάλετε το καγιάκ σας μακριά από την ακτή, να χάσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, το δάγκωμα φιδιού, τον τραυματισμό ή την προσωπική επίθεση από άλλο άτομο για να αναφέρουμε μερικά.

Έχασα τα κλειδιά του φορτηγού μου σε ένα ποτάμι μια φορά. Έπεσαν από τη στεγνή τσάντα μου όταν την άνοιξα. Ανόητο λάθος αλλά σίγουρα χρειαζόμουν βοήθεια για να ξεπεράσω την γκάφα μου.

Υπάρχει ασφάλεια στους αριθμούς. Η τραγωδία μπορεί εύκολα να αποφευχθεί όταν έχετε ένα σύστημα φίλων για καγιάκ για να σας βοηθήσει σε ώρα ανάγκης.

Παρακινητικά οφέλη

Μια ομάδα καγιάκ είναι ένα μεγάλο κίνητρο για:

 • Βελτίωση της φυσικής αντοχής.
 • Σηκώνομαι από το κρεβάτι εκείνα τα νωχελικά πρωινά του Σαββάτου.
 • Βελτίωση γνώσεων, δεξιοτήτων, επικοινωνίας και προγραμματισμού.
 • Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και συμμετοχή σε εξερευνήσεις.

Οφέλη της εξερεύνησης

Είμαι ένα πλάσμα της συνήθειας. Παραμένω συχνά στα αγαπημένα μου σημεία για καγιάκ και διαδρομές κωπηλασίας. Οι ομάδες μπορούν να μας βγάλουν από τη ζώνη άνεσής μας και να μας επιτρέψουν να εξερευνήσουμε.

Οι ομάδες μας εισάγουν σε νέα σημεία κωπηλασίας που προσφέρουν εμπειρίες που δεν θα είχαμε ποτέ διαφορετικά. Ανοίγουν επίσης τα μάτια μας σε νέα αξιοθέατα κατά μήκος των τυπικών διαδρομών μας, όπως μια προτιμώμενη παραλία για μεσημεριανό γεύμα, μια παραφυάδα ποταμού με καταρράκτη, ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο ή άγρια ​​ζωή.

Οφέλη των Αγώνων Καγιάκ

Μια ομάδα γυναικών καγιάκ που αγωνίζονται σε έναν διαγωνισμό καγιάκ ποταμού.

Οι ομάδες προσφέρουν περιστασιακά αγώνες καγιάκ ή συμμετέχουν σε αγώνες κουπί.

Οι διαγωνισμοί χτίζουν τις δεξιότητές μας, βελτιώνουν τη συντροφικότητα και μας συστήνουν συναδέλφους κωπηλάτες που διαφορετικά δεν θα είχαμε γνωρίσει.

Αν αυτό δεν σας πουλήσει σε έναν διαγωνισμό καγιάκ, είναι απλά διασκεδαστικές!

Οφέλη από Ευκαιρίες Διαχείρισης

Οι ευκαιρίες περιβαλλοντικής διαχείρισης είναι οι αγαπημένες μου. Μπορεί να είναι η απλή πράξη της ανακύκλωσης του εξοπλισμού σας για καγιάκ ή οι αγαπημένες μου ευκαιρίες καθαρισμού νερού και ακτών.

Είναι εκνευριστικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τόσο άσχημα τους φυσικούς μας πόρους. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να επιτευχθεί αν όλοι μάζευαν λίγα σκουπίδια κάθε φορά που έβγαιναν στο νερό.

Πλεονεκτήματα των ομάδων καγιάκ μόνο στο Διαδίκτυο

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές κοινοτικές ομάδες καγιάκ που έχουν μόνο διαδικτυακή παρουσία. Αυτές οι ομάδες προσφέρουν τόσο γνώση όσο και διαδικτυακές φιλίες.

Παραδείγματα αυτών θα ήταν μια ομάδα αφιερωμένη σε μια συγκεκριμένη μάρκα καγιάκ ή μια ειδική περιοχή του καγιάκ. ο Ιδιοκτήτες καγιάκ Sea Eagle και Καγιάκ Ψάρεμα – Ομάδα είναι δύο από τις ομάδες μου στο Facebook που μου έρχονται στο μυαλό.

συμπέρασμα

Οι ομάδες καγιάκ, είτε μεγάλες είτε μικρές, παρέχουν οφέλη στην κοινότητα. Έχω αγγίξει κυρίως τις ομάδες που συναντώνται προσωπικά, αλλά υπάρχουν μεγάλα οφέλη σε ομάδες που έχουν μόνο διαδικτυακή παρουσία.

Τα μεγαλύτερα οφέλη μιας ομάδας καγιάκ είναι η κοινότητα, η ασφάλεια, η εκπαίδευση, οι αγώνες, η εξερεύνηση, τα χαλαρά κουπιά, οι ευκαιρίες διαχείρισης και η παροχή κινήτρων σε άλλους.

Από αυτά, ποιο μπορεί να σας ωφελήσει περισσότερο; Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω. Το επίπεδο δεξιοτήτων και τα ενδιαφέροντά σας συχνά καθορίζουν την απάντηση.

Θα μπορούσατε ακόμη και να το κοιτάξετε αργότερα με μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιο ήταν το καλύτερο. Η φιλία μέσω της κοινότητας ήταν δική μου. Γνώρισα τη γυναίκα μου μέσω μιας ομάδας του Meetup.com που έκανε κωπηλασία στον ποταμό Χάρπεθ στο Τενεσί.

Τώρα που γνωρίζετε τα οφέλη, ήρθε η ώρα να βρείτε ομάδες καγιάκ και να μάθετε πώς να διαλέγετε μια ομάδα καγιάκ που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Avatar για τον Steve Hood
Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Steve Hood (Προβολή όλων)