Ο Nureddin Nebati απάντησε: Θα χρησιμοποιηθεί το Togg και στο κοινό;

Ο Nureddin Nebati απάντησε: Θα χρησιμοποιηθεί το Togg και στο κοινό;

Januar 16, 2023 0 Von admin

Με το πρώτο του όχημα εκτός γραμμής παραγωγής, ο Togg κατάφερε να δημιουργήσει μια ατζέντα σε κάθε τμήμα της κοινωνίας. Ένα από τα πιο περίεργα θέματα για το Togg, που έφερε πολλά ερωτηματικά και συζητήσεις, από τον σχεδιασμό του μέχρι την επικοινωνία του, από την τιμολόγηση μέχρι την τοποθέτησή του, ήταν αν θα χρησιμοποιηθεί και στον δημόσιο τομέα. Ο Νουρεντίν ανακοίνωσε ότι θα εφαρμοστεί η εγγύηση δημόσιας προμήθειας για το Nebati Togg.

Ο υπουργός Οικονομικών και Οικονομικών Νουρεντίν Νεμπάτι έκανε μια σημαντική αξιολόγηση για τον Τογκ στη συνάντηση στο Γραφείο Εργασίας του Ντολμάμπαχτσε, όπου αξιολόγησε το έτος 2022 και μοιράστηκε τους στόχους του 2023.

Ο υπουργός Nebati είπε, «Συνεχίζουμε τα οικονομικά αρχιτεκτονικά μας έργα. Υλοποιούμε επίσης την εγγύηση δημόσιας προμήθειας για το Togg, ένα από τα έργα οράματος της χώρας μας».

Περισσότερα από ένα αυτοκίνητο: Togg

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το «εγχώριο» αυτοκίνητο, που δεν έχει ξεφύγει από την ατζέντα της χώρας, θα αλλάξει τη δυναμική της αγοράς. Λοιπόν, η κοινωνία Togg Τι πιστεύετε για αυτό; Πόσο σημαντική είναι η εντοπιότητα μεταξύ των κριτηρίων αγοράς οχημάτων και, επιπλέον, πόσο «εγχώριο» θεωρείται το Togg; Η ολοκληρωμένη «Έρευνα Togg» που διεξήχθη από την Pulside Research για λογαριασμό της Marketing Turkey απαντά σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα, ενώ κάνει το πορτρέτο που δημιουργεί ο Togg στο μυαλό ορατό…