Πάρτι φέτος την Πρωτοχρονιά;  Εδώ είναι γιατί η λήψη ενός Uber είναι μια καλή ιδέα

Πάρτι φέτος την Πρωτοχρονιά; Εδώ είναι γιατί η λήψη ενός Uber είναι μια καλή ιδέα

Januar 26, 2023 0 Von admin

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2022 και προετοιμαζόμαστε για να γιορτάσουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είναι σημαντικό να θυμάστε να δίνετε προτεραιότητα στην ασφάλεια, ειδικά αν σκοπεύετε να καταναλώσετε αλκοόλ. Ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε ακόμα να διασκεδάζετε με τους φίλους και την οικογένειά σας ενώ παραμένετε ασφαλείς είναι χρησιμοποιώντας υπηρεσίες όπως η Uber.

Η Uber λέει ότι έχει δεσμευτεί για την ασφάλεια και έχει εφαρμόσει μια σειρά μέτρων για τη μείωση των περιστατικών, συμπεριλαμβανομένων νέων πρωτοκόλλων ασφάλειας και τεχνολογίας. Έτσι, ενώ απολαμβάνετε τους εορτασμούς και το νέο έτος, θυμηθείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας και να χρησιμοποιείτε αυτούς τους πόρους για να παραμείνετε ασφαλείς. Στην εφαρμογή Uber, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ακόλουθες λειτουργίες ασφαλείας:

Ηχητική υπενθύμιση πίσω ζώνης ασφαλείας: Η Uber κυκλοφόρησε μια ηχητική υπενθύμιση ζώνης ασφαλείας πίσω για αναβάτες. Πριν από κάθε ταξίδι, το τηλέφωνο του οδηγού θα παίζει μια υπενθύμιση και ο αναβάτης θα λαμβάνει μια ειδοποίηση push που θα του υπενθυμίζει να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας του.

Μοιραστείτε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας: Μια λειτουργία που ονομάζεται «Κοινή χρήση του ταξιδιού σας» επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν έως και πέντε «έμπιστες επαφές» σχετικά με την κατάσταση και την τοποθεσία του ταξιδιού τους.

Γραμμή βοήθειας για την ασφάλεια όλο το 24ωρο: Μια γραμμή ασφαλείας 24/7 διαθέσιμη στους χρήστες για μη επείγοντα θέματα. Αυτή η υποστήριξη επεκτείνεται πλέον για 30 λεπτά μετά το τέλος του ταξιδιού και είναι προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου ή της εφαρμογής Uber. Η Uber διαθέτει δύο κέντρα υποστήριξης Ινδία που χειρίζονται τις περισσότερες κλήσεις μέσα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα.

Ενημερωμένη δυνατότητα RideCheck: Η Uber ενημέρωσε τη λειτουργία «RideCheck» στην Ινδία για να ανιχνεύει ανωμαλίες κατά τη διάρκεια ταξιδιών, όπως απροσδόκητες διαδρομές ή πρόωρους τερματισμούς, και να προσφέρει υποστήριξη. Όταν εντοπιστεί, τόσο ο αναβάτης όσο και ο οδηγός λαμβάνουν μια ειδοποίηση.

Λειτουργία SOS για το Χαϊντεραμπάντ: Δυνατότητα ενσωμάτωσης SOS στο Hyderabad, η οποία επιτρέπει στους αναβάτες και τους οδηγούς να συνδέονται με την τοπική αστυνομία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η λειτουργία μοιράζεται επίσης κρίσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής τοποθεσίας, με την αστυνομία. Η εταιρεία φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες μεγάλες πόλεις για να φέρει αυτό το χαρακτηριστικό σε περισσότερες τοποθεσίες.

Επιπλέον, η μάρκα έχει εφαρμόσει ένα σύστημα επαλήθευσης OTP στο οποίο οι αναβάτες πρέπει να μοιράζονται ένα τετραψήφιο PIN με τον οδηγό τους για να ξεκινήσουν τη διαδρομή. Αυτό διασφαλίζει ότι οι αναβάτες εισέρχονται στο σωστό όχημα και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουμπί έκτακτης ανάγκης εντός της εφαρμογής για να συνδεθούν με την τοπική αστυνομία για βοήθεια.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ