Πιστοποίηση ελέγχου SOC 2 Τύπου 1 που επιτυγχάνεται με το κλείσιμο φακέλων στο LTM First

Πιστοποίηση ελέγχου SOC 2 Τύπου 1 που επιτυγχάνεται με το κλείσιμο φακέλων στο LTM First

Februar 23, 2023 0 Von admin

27 Μαΐου 2020

Η Closing Folders, ο κορυφαίος πάροχος λογισμικού διαχείρισης νομικών συναλλαγών (LTM), ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς έναν έλεγχο και είναι πλέον πιστοποιημένος οργανισμός SOC 2 Type 1. Αυτό το επίτευγμα καθιστά το Closing Folders τον μοναδικό πάροχο LTM που επιτυγχάνει αυτό το επίπεδο πιστοποίησης για τους ελέγχους ασφαλείας του.

«Από την αρχή του Closing Folders, κάναμε την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας πρωταρχικό μέλημα. Αυτό μας οδήγησε να επενδύσουμε από νωρίς σε πρακτικές ασφάλειας αιχμής, όπως κρυπτογράφηση δεδομένων σε επίπεδο σειράς, αποκλειστικά κλειδιά κρυπτογράφησης για όλους τους πελάτες, κλειδιά κρυπτογράφησης που διαχειρίζονται οι πελάτες (CMEK), πλήρως διαχωρισμένα backends αποθήκευσης πελατών και υποστήριξη για αποστολές μονού μισθωτή.» είπε ο Gordon Cassie, CTO στο Closing Folders. «Η απόκτηση πιστοποίησης SOC2 είναι ένα συναρπαστικό νέο βήμα στη δέσμευσή μας να παρέχουμε την πιο ασφαλή και πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση LTM στην αγορά».

Αναπτύχθηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών (AICPA), Αναφορές SOC 2 έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες σε άλλες οντότητες, να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη και εμπιστοσύνη στην παρεχόμενη υπηρεσία και στους ελέγχους που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μέσω μιας έκθεσης από ανεξάρτητο ελεγκτή. Οι αναφορές SOC 2 προορίζονται να καλύψουν τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος χρηστών που χρειάζονται λεπτομερείς πληροφορίες και διασφάλιση σχετικά με τους ελέγχους σε έναν οργανισμό υπηρεσιών που σχετίζονται με την ασφάλεια, τη διαθεσιμότητα και την ακεραιότητα επεξεργασίας των συστημάτων που χρησιμοποιεί ο οργανισμός υπηρεσιών για την επεξεργασία των δεδομένων των χρηστών. Με την απόκτηση αυτής της πιστοποίησης, το Closing Folders έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητο ελεγκτή υπηρεσιών και διαπιστώθηκε ότι έχει σχεδιαστεί και εφαρμόσει σωστά ελέγχους που παρέχουν εύλογη διασφάλιση ότι μπορεί να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες της πλατφόρμας διαχείρισης νομικών συναλλαγών.

Πέρα από αυτήν την ανακοίνωση, η ομάδα ανάπτυξης του Closing Folders συνεχίζει να αξιοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στο cloud για να προσφέρει στους πελάτες μια εμπειρία απαράμιλλη σε ασφάλεια, αξιοπιστία και έλεγχο. Από τις αρχές του 2019, το Closing Folders προσφέρει ένα μοναδικό μοντέλο φιλοξενίας που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν το κλειδί κρυπτογράφησης φέρτε το δικό σας κλειδί (BYOK) και τις επιλογές φέρτε το δικό σας χώρο αποθήκευσης (BYOS). Αυτή η καινοτόμος διαμόρφωση αξιοποιεί την ευελιξία του AWS Identity and Access Management για να δώσει στους πελάτες τον έλεγχο των δεδομένων τους χωρίς να προσθέτει πολυπλοκότητα στις λειτουργίες πληροφορικής της δικηγορικής εταιρείας. Το Closing Folders προσφέρει επίσης πλήρως διαχειριζόμενες αναπτύξεις ενός ενοικιαστή, οι οποίες παρέχουν πλήρη διαχωρισμό όλης της επεξεργασίας δεδομένων από τα περιφερειακά περιβάλλοντα πολλών ενοικιαστών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις μοναδικές προσφορές, επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών μας για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση.

Σχετικά με το κλείσιμο φακέλων

Η Closing Folders ιδρύθηκε το 2013 από δύο δικηγόρους που ήταν εξοργισμένοι με το χάος των νομικών συναλλαγών. Εκείνη την εποχή, οι συμφωνίες έκλεισαν σε ένα δαπανηρό, χρονοβόρο, χαοτικό, σκοτεινό χάος από αλυσίδες email και έντυπο χαρτί. Σήμερα, το Closing Folders είναι πρωτοπόρος στο λογισμικό διαχείρισης νομικών συναλλαγών (LTM) και εξουσιοδοτεί χιλιάδες νομικές συναλλαγές κάθε μήνα. Το πιο σημαντικό, το Closing Folders έχει εξοικονομήσει αμέτρητες ώρες δικηγόρους, νομικούς και εσωτερικούς συμβούλους δημιουργώντας αυτόματα δεκάδες χιλιάδες πακέτα υπογραφής και κλείνοντας βιβλία.