Πώς να αυξήσετε και να προβλέψετε τα έσοδα ή τις πωλήσεις σας στο Stripe;

Πώς να αυξήσετε και να προβλέψετε τα έσοδα ή τις πωλήσεις σας στο Stripe;

März 2, 2023 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση δεν μιλάει για το Ταινία έσοδα της εταιρείας. Αν θέλετε να ελέγξετε τα έσοδα της Stripe για το 2022 και άλλα στατιστικά στοιχεία, ανατρέξτε εδώ.

Αντίθετα, μιλάει για το πώς οι χρήστες του Stripe μπορούν να παρακολουθούν και να αναπτύσσουν την επιχείρησή τους (συνδρομή και μη συνδρομή).

Είτε έχετε ένα κατάστημα WooCommerce, Shopify ή BigCommerce και έχετε πολλούς λογαριασμούς Stripe, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Ας δούμε λοιπόν πώς να προβλέψετε και να αυξήσετε τα έσοδα από το Stripe ή τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Αναλυτικές και αναφορές σε βάθος Stripe

Το Putler σάς παρέχει λεπτομερείς και ολοκληρωμένες πληροφορίες για να παρακολουθείτε προσεκτικά τα έσοδα της επιχείρησής σας.

Συνδέστε τους λογαριασμούς σας Stripe με την Putler για να προσδιορίσετε την απόδοση της επιχείρησής σας – αν τα έσοδα αυξάνονται ή μειώνονται, ποια προϊόντα πωλούνται περισσότερο, ποιοι πελάτες έκαναν τις υψηλότερες αγορές, υπάρχουν επιστροφές χρημάτων…100+ μετρήσεις για τον εντοπισμό ευκαιριών ανάπτυξης.

putler-σπίτι-ταμπλό

Βήματα για τη σύνδεση του Stripe στο Putler:

 1. Μόλις συνδεθείτε στο Putler, κάντε κλικ στο εικονίδιο Stripe και δώστε ένα όνομα σε αυτόν τον λογαριασμό.
 2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Stripe.
 3. Εμφανίζεται η σελίδα εκχώρησης άδειας – Κάντε κλικ στην παραχώρηση άδειας.
 4. Ο λογαριασμός σας Stripe προστέθηκε με επιτυχία στο Putler.

Τόσο απλό.

Ας δούμε μερικούς πίνακες εργαλείων για καλύτερη κατανόηση.

Πίνακας ελέγχου πωλήσεων (Πίνακας ελέγχου εσόδων Stripe)

Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο πίνακας εργαλείων Putler Sales. Αλλά επειδή παρακολουθούμε μόνο τα δεδομένα του Stripe προς το παρόν, μπορούμε να το ονομάσουμε πίνακα ελέγχου εσόδων Stripe.

Πίνακας ελέγχου εσόδων από ρίγες

Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές μετρήσεις εσόδων που μπορείτε να αναλύσετε για την απόδοση της επιχείρησης:

 • Ποσοστιαία αλλαγή στις πωλήσεις (πάνω ή κάτω) για το επιλεγμένο εύρος ημερομηνιών σε σύγκριση με το προηγούμενο εύρος ημερομηνιών.
 • Heatmap πωλήσεων – Υποδεικνύει την καλύτερη και τη χειρότερη ημέρα και την ώρα που πραγματοποιείτε πωλήσεις. Όσο πιο σκοτεινά είναι τα σημεία, τόσο περισσότερες οι πωλήσεις.
 • Καθαρές πωλήσεις και επιστροφές χρημάτων
 • Μέσος όρος εσόδων/πωλήσεων
 • Μέσος όρος εσόδων/ημέρα
 • Λίστα όλων των συναλλαγών σας για το επιλεγμένο εύρος ημερομηνιών

Πίνακας ελέγχου προϊόντων

Πίνακας ελέγχου προϊόντων

Λάβετε πληροφορίες για τις επιδόσεις των προϊόντων σας για να σχεδιάσετε περαιτέρω στρατηγικές μάρκετινγκ.

 • leaderboard προϊόντων – έσοδα από κάθε προϊόν, παραγγελίες και πελάτες που αγόρασαν αυτά τα προϊόντα.
 • Τα πιο γρήγορα και πιο αργά κινούμενα προϊόντα
 • Δημοφιλή προϊόντα στο κατάστημά σας και προϊόντα που έχουν δεχθεί μεγάλη επιτυχία
 • Πωλήσεις από το κορυφαίο 20% των προϊόντων
 • Προϊόντα με επιστροφή χρημάτων

Πίνακας ελέγχου πελατών

Πίνακας ελέγχου πελατών

Αποκτήστε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις μετρήσεις των πελατών σας για να εντοπίσετε καλύτερους στόχους για περισσότερες πωλήσεις.

 • Νέοι έναντι επιστροφής πελατών
 • Ανάλυση RFM – Τμήματα πελατών για τον εντοπισμό πρόσφατων πελατών, τη συχνότητα αγορών τους και το ποσό που ξόδεψαν. Χρησιμοποιείται καλύτερα για στοχευμένο μάρκετινγκ μέσω email.

 • Μεμονωμένο προφίλ πελάτη – στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση email, γεωγραφική τοποθεσία, πληροφορίες ιστότοπου πελάτη, λίστα προϊόντων που αγοράστηκαν.
 • Μέσος όρος LTV, χαμένοι πελάτες, κορυφαίοι πελάτες 20% και άλλες μετρήσεις.

Πίνακας ελέγχου συνδρομών Stripe

Συνδρομές-Πίνακας ελέγχου

Εάν διαχειρίζεστε μια συνδρομητική επιχείρηση, μπορείτε να παρακολουθείτε τις πιο σημαντικές μετρήσεις SaaS για το Stripe. MRR, ρυθμός ανανέωσης, ενεργές, ανανεωμένες και νέες συνδρομές, ARPPU και LTV.

Μηχανή του χρόνου για να προβλέψετε τα έσοδά σας

μηχανή του χρόνου

Με βάση τα μηνιαία έσοδά σας, το μοντέλο του Putler’s Time Machine θα προβλέπει τα μηνιαία έσοδα που θα κερδίζετε στο τέλος των 12 μηνών.

Αυτή η πρόβλεψη βασίζεται στην αύξηση των εσόδων σας ανά μήνα και στα έσοδα που αναδεύονται κάθε μήνα. Σε παρόμοια γραμμή, το μοντέλο θα προβλέπει επίσης τον αριθμό των πελατών σας.

Όχι μόνο το Stripe, αλλά μπορείτε επίσης να συνδέσετε PayPal, WooCommerce, Shopify και άλλες πλατφόρμες στο Putler για προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και αναφορές. Προβολή λίστας όλων των ενσωματώσεων.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης Putler είναι ότι λαμβάνετε ακριβή δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να παρακολουθείτε δεδομένα για μεμονωμένες πηγές δεδομένων καθώς και για συνδυασμένες.

Επόμενα βήματα

Με τόσες πολλές σημαντικές μετρήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, είστε πλέον έμπειροι στον εντοπισμό ευκαιριών ανάπτυξης για την επιχείρησή σας και στην ενίσχυση των εσόδων σας από το Stripe με την Putler.