Πώς να βρείτε ομάδες καγιάκ

Πώς να βρείτε ομάδες καγιάκ

Januar 6, 2023 0 Von admin
Αποκάλυψη: Αποζημιώνομαι για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω ορισμένων συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο. Κάντε κλικ για λεπτομέρειες.

Προσπαθείτε να βρείτε κάποιες ομάδες καγιάκ; Δεν είστε σίγουροι πού να ψάξετε;

Εάν δεν έχετε φίλους ή οικογένεια που να μοιράζονται το ενδιαφέρον σας για το καγιάκ, υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρείτε άτομα που θα ήθελαν να μοιραστούν μαζί σας μια μέρα στο νερό.

Παρακάτω, έχω αναφέρει εννέα τρόπους για να βρείτε μια ομάδα καγιάκ κοντά σας. Έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος πολλούς από αυτούς τους πόρους και έχω κάνει δια βίου φίλους από αυτό.

Οι διαδικτυακές κοινοτικές ομάδες καγιάκ και οι λέσχες καγιάκ είναι δύο από τους ευκολότερους τρόπους για να βρείτε άλλους κωπηλάτες. Η αναζήτηση ομάδων καγιάκ στο διαδίκτυο στο Meetup.com, στο Facebook και σε φόρουμ όπως το Reddit και το Quora θα σας οδηγήσει γρήγορα σε ομάδες που προσφέρουν ευκαιρίες μάθησης, εκδηλώσεις και κωπηλασίας στην περιοχή σας.

Θα είστε στο νερό με μια ομάδα καγιάκ σε χρόνο μηδέν!

Διαδικτυακές ομάδες κοινότητας

Μια ομάδα καγιάκερ κάνει ένα διάλειμμα στην ακτή.

Μπορεί να ψάχνετε για μια τοπική ομάδα καγιάκ και ενώ είναι υπέροχο να συναντάτε άλλους κωπηλάτες αυτοπροσώπως, μπορείτε να συναντήσετε κωπηλάτες από όλο τον κόσμο σε διαδικτυακές κοινοτικές ομάδες που είναι αφιερωμένες σε συγκεκριμένους τύπους καγιάκ ή συγκεκριμένους τύπους καγιάκ. Για παράδειγμα, Ιδιοκτήτες καγιάκ Sea Eagle και Καγιάκ Ψάρεμα – Ομάδα είναι δύο από τις ομάδες μου στο Facebook που μου έρχονται στο μυαλό.

Τα άτομα σε αυτές τις διαδικτυακές ομάδες κοινότητας έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν και η συνδυασμένη εμπειρία τους είναι ανεξιχνίαστη. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις φιλίες που έχω κάνει μέσω διαδικτυακών ομάδων είτε έχω ανταλλάξει ιδέες στο διαδίκτυο είτε είχα το προνόμιο να κάνω κωπηλασία μαζί τους.

Ας δούμε πού μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες ομάδες κοινότητας καγιάκ στο διαδίκτυο.

Meetup.com

Meetup.com είναι ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς μου πόρους για συναντήσεις ομοϊδεατών για υπαίθριες περιπέτειες. Είμαι μέλος πολλών τοπικών και περιφερειακών ομάδων συναντήσεων για καγιάκ, κάμπινγκ και πεζοπορία.

Γιατί έχω τέτοια συγγένεια με τις υπαίθριες ομάδες στο Meetup.com;

Γνώρισα τη γυναίκα μου σε ένα ταξίδι με κανό/καγιάκ μέσω μιας υπαίθριας ομάδας Meetup! Πώς είναι αυτό για μια δια βίου σύνδεση; Πάνε χρόνια από τότε που τη γνώρισα και τώρα έχουμε δύο πιτσιρίκια. Η συμμετοχή και η συμμετοχή σε αυτή την ομάδα με οδήγησε για τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μου!

Facebook

Αν είστε σαν εμένα, δεν ξέρω τα ενδιαφέροντα όλων των φίλων μου στο Facebook. Ξεκινήστε ρωτώντας τους φίλους σας αν κάνουν καγιάκ, αν ενδιαφέρονται για καγιάκ ή αν γνωρίζουν κάποιον που κάνει καγιάκ.

Υπάρχουν επίσης χιλιάδες ομάδες καγιάκ στο Facebook που προσφέρουν απίστευτες ευκαιρίες για δικτύωση και συνάντηση νέων καγιάκερ. Είμαι μέλος τριών ομάδων καγιάκ κοντά μου και μιας ομάδας ψαρέματος καγιάκ.

Το μπόνους του Facebook είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε πιθανούς φίλους του καγιάκ για να δείτε αν ταιριάζουν καλά. Μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις τους στην ομάδα σας και να τους φίλους στο Facebook πριν τους συναντήσετε προσωπικά.

Φόρουμ καγιάκ

Αναζητήστε στο διαδίκτυο ένα φόρουμ για καγιάκ που είναι συγκεκριμένη τοποθεσία, ειδικά για την κωπηλασία ή είναι αφιερωμένο στην επωνυμία ή τη μάρκα του καγιάκ σας. Τα φόρουμ είναι εξαιρετικά για να λαμβάνετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για το καγιάκ και για να βοηθάτε άλλους. Είναι πάντα ωραίο να δίνεις πίσω στην κοινότητα του καγιάκ σου.

Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, δοκιμάστε το Reddit και το Quora. Έχουν πολλά υπέροχα φόρουμ για καγιάκ με πολύ έμπειρους κωπηλάτες.

Community Paddle Events

Μια πανοραμική άποψη μιας ομάδας καγιάκ σε μια εκδήλωση κωπηλασίας στον ποταμό Hudson με φόντο τη Νέα Υόρκη.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο ή μια επίσκεψη σε έναν τοπικό εξοπλισμό μπορεί να σας παρέχει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων κουπί της τοπικής κοινότητας στην περιοχή σας καθώς και μεγαλύτερες τοπικές εκδηλώσεις με κουπί.

Έχω ζήσει στο Τενεσί και το Κεντάκι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Οι μεγαλύτερες πόλεις σε αυτές τις πολιτείες, όπως πολλές στις ΗΠΑ, έχουν ετήσιες εκδηλώσεις, εποχιακές, μηνιαίες και εβδομαδιαίες επίσης.

Οι εκδηλώσεις κωπηλασίας που γίνονται ετησίως είναι συνήθως μεγαλύτερες, ενώ οι εβδομαδιαίες είναι μικρότερες. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να είναι χαλαρά floats, paddles ή αγώνες. Λάβετε μέρος σε μια εκδήλωση που σας ενδιαφέρει.

Οι εκδηλώσεις με κουπί στην κοινότητα προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία να συμμετάσχετε σε τοπικές ομάδες ή να συναντήσετε άλλους κωπηλάτες ενώ απολαμβάνετε μια μέρα στο νερό. Το να κάνετε φίλους με άλλους κωπηλάτες σας παρέχει συχνά μια ομάδα φίλων για καγιάκ με τους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε κατά βούληση.

Αν τύχει να βρεθείτε οπουδήποτε γύρω από τους παλιούς μου χώρους, φροντίστε να ελέγξετε το Ετήσιος αγώνας κανόε και καγιάκ Outdoors Inc.

Ημέρες επίδειξης καγιάκ

Εξαρτήματα και κατασκευαστές συνεργάζονται περιστασιακά για ημέρες επίδειξης. Αυτές οι εκδηλώσεις σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε με άλλους κωπηλάτες με παρόμοιο ενδιαφέρον για τον εξοπλισμό με εσάς.

Επικοινωνήστε με εθνικούς, περιφερειακούς και τοπικούς συνεργάτες για να δείτε πότε θα έχουν την επόμενη ημέρα επίδειξης καγιάκ τους και για να μην χάσετε μελλοντικές εκδηλώσεις, εγγραφείτε για email από τον εξοπλισμό και προσθέστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας.

Οι ημέρες επίδειξης καγιάκ συχνά συνδυάζονται με μια περιήγηση με καγιάκ.

Εκδρομές με καγιάκ

Πηγαίνετε έξω με μια ομάδα καγιάκ σε μια περιήγηση. Υπάρχουν εξοπλισμός όπως η REI που οργανώνουν εκδρομές με καγιάκ με χρέωση. Ο εξοπλισμός αναλαμβάνει όλο τον προγραμματισμό, τη συσκευασία και τη μεταφορά του εξοπλισμού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμφανιστείτε και να πληρώσετε το κόστος της ξενάγησης. Επιδείξεις εξοπλισμού όπως καγιάκ, PFD, dry bags, κουπιά και άλλα μπορεί να αποτελούν μέρος αυτών των εκδρομών καγιάκ μαζί με το πώς να παραμείνετε ασφαλείς ενώ κάνετε καγιάκ.

Υπαίθριοι Σύλλογοι και Σύλλογοι

Οι ομάδες καγιάκ παρέχουν τακτικά ευκαιρίες κωπηλασίας και μερικές προσφέρουν ευκαιρίες μάθησης.

Ελέγξτε για να δείτε αν υπάρχει ACA Paddle America Club κοντά σας και εγγραφείτε στην Αμερικανική Ένωση Κανόε (ACA) για να γίνετε μέλος του παλαιότερου οργανισμού κωπηλασίας του έθνους μας.

Αφού κοιτάξετε το ACA, αναζητήστε άλλους συλλόγους κωπηλασίας είτε εθνικούς είτε τοπικούς. Ένα από αυτά τα κλαμπ μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Πάρτε μαθήματα καγιάκ

Τα πρώτα μου μαθήματα καγιάκ έγιναν μέσω του τμήματος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις το 1998. Γνώρισα μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων μέσα από την τάξη που είμαι περήφανος που έχω φίλους.

Το να βρίσκεις στενούς φίλους για να κάνεις καγιάκ ενώ μαθαίνεις περισσότερα για το άθλημα και την ασφάλεια στο νερό είναι μια κερδοφόρα! Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του να κάνω μαθήματα καγιάκ.

Υπάρχει REI κοντά σας; Ελεγξε το Μαθήματα & εκδηλώσεις REI καγιάκ σελίδα για μαθήματα.

Προσεγγίστε και συνδεθείτε

Μια ομάδα θαλάσσιων καγιάκρων που απολαμβάνουν μια μέρα στο νερό.

Είμαι εσωστρεφής, αλλά μου αρέσει να γνωρίζω και να γνωρίζω νέους ανθρώπους. Έχω επίσης ταλέντο στο να σχηματίζω ομάδες. Ξεκίνησα μια ομάδα πεζοπορίας, μια ομάδα καγιάκ, μια επαγγελματική ομάδα φωτογραφίας στο Νάσβιλ που έχει ξεπεράσει τα 550 μέλη και μια χριστιανική ομάδα μελέτης.

Η δημιουργία της δικής σας ομάδας καγιάκ είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε.

Κρατήστε μια λίστα με άτομα που έχετε γνωρίσει και απολαμβάνετε ενώ κάνετε καγιάκ μόνοι σας, παρακολουθείτε μαθήματα, ημέρες επίδειξης καγιάκ, εκδηλώσεις, ακόμα και όσους έχετε γνωρίσει στο διαδίκτυο.

Τότε…

Κάνω επαφή. Πείτε τους ότι συγκεντρώνετε μια ομάδα για να πάει να κωπηλατήσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος την καθορισμένη ώρα και ρωτήστε τους αν θα ενδιαφερόταν να συμμετάσχει.

Οι περισσότερες από τις ομάδες που έχω σχηματίσει όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησαν μικρές και στη συνέχεια μεγάλωσαν, οπότε μην αποθαρρύνεστε αν εμφανιστούν μόνο μία ή δύο άλλες στην αρχή.

Καγιάκ σε δημοφιλείς τοποθεσίες

Ίσως να είμαι μόνο εγώ, αλλά όταν πηγαίνω μόνος μου για καγιάκ σε ποτάμια με πολλούς καγιάκ, συχνά «υιοθετούμαι» από μια ωραία ομάδα καγιάκ για την ημέρα.

Να είστε ανοιχτοί, ευγενικοί και να ασχολείστε με άλλους κωπηλάτες. Μπορεί και εσείς να «υιοθετηθείτε» για την ημέρα. Μπορεί ακόμη και να τους συναντήσετε ξανά στο μέλλον.

Εισάγετε τους άλλους στο καγιάκ

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα καγιάκ εισάγοντας άτομα που ήδη γνωρίζετε στο άθλημα. Ρωτήστε τους φίλους και την οικογένειά σας εάν θέλουν να έρθουν μαζί σας ή αν γνωρίζουν άλλους που ενδιαφέρονται για μια ομάδα κωπηλασίας.

Πήρα έναν από τους καλύτερους φίλους, τη γυναίκα και τα πεθερικά μου στο καγιάκ.

Πάντα παίρνω μια κλωτσιά από το καγιάκ με τους ανθρώπους με τους οποίους είμαι πιο κοντά. Είναι υπέροχο για να καλύψετε τη διαφορά και να κολλήσετε.

συμπέρασμα

Ελπίζω αυτή η ανάρτηση να σας βοηθήσει να βρείτε μια ομάδα συνεργατών καγιάκ που σας αρέσει. Είναι πραγματικά υπέροχο όταν βρίσκεις μια ομάδα ανθρώπων να μοιράζονται εμπειρίες και κοινά ενδιαφέροντα. Θέλω αυτές τις φιλίες για σένα και όλα τα άλλα οφέλη του να είσαι μέλος μιας ομάδας καγιάκ.

Οι διαδικτυακές κοινοτικές ομάδες καγιάκ και οι λέσχες καγιάκ είναι δύο από τους ευκολότερους τρόπους για να βρείτε κωπηλάτες στην περιοχή σας. Η κορυφαία επιλογή μου για την περιοχή μου είναι το Meetup.com. Η μορφή του είναι εύκολη στη χρήση και γνώρισα μια όμορφη γυναίκα μέσω μιας από τις ομάδες κωπηλασίας που αργότερα έγινε γυναίκα μου.

Μια εναέρια θέα μιας ομάδας καγιάκ που έχει σταματήσει για ένα διάλειμμα στην ακτογραμμή ενός πανέμορφου ποταμού.  Το γραφικό λέει... Πώς να βρείτε ομάδες καγιάκ.
Avatar για τον Steve Hood
Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Steve Hood (Προβολή όλων)