Πώς να φροντίσετε τον εξωραϊσμό του Biltright Turf σας

Πώς να φροντίσετε τον εξωραϊσμό του Biltright Turf σας

Februar 5, 2023 0 Von admin

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να αντιμετωπίζεται η επιδείνωση. Ακολουθούν ορισμένοι τυπικοί λόγοι για τη φθορά του τεχνητού χλοοτάπητα και θα συζητήσουμε πώς να το αποφύγετε.

Επιλέξτε γρασίδι υψηλής ποιότητας

Επένδυση σε τεχνητό γρασίδι καλύτερης ποιότητας, όπως ο χλοοτάπητας που μπορείτε αγοράστε εδώ, θα μειώσει τον ρυθμό πτώσης του γκαζόν σε σύγκριση με τη χρήση ενός χαμηλότερης ποιότητας, λιγότερο ανθεκτικού υλικού. Η διαφορά στη διάρκεια ζωής μεταξύ χλοοτάπητα με μεγαλύτερη ποιότητα και χλοοτάπητα χαμηλότερης ποιότητας μπορεί να είναι αρκετά σημαντική, φτάνοντας σε διαφορά έως και 8 ετών ανάλογα με την ποιότητα του χλοοτάπητα.

Χρησιμοποιήστε γέμισμα χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας

Infill είναι ο όρος που δίνεται στην ουσία που χρησιμοποιείται για να γεμίσει τα κενά μεταξύ των επιμέρους κλώνων του τεχνητού χλοοτάπητα. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα υλικό πλήρωσης εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, καθώς κάτι τέτοιο θα εγγυηθεί ότι οι μεμονωμένες λεπίδες γρασιδιού θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Εάν επιλέξετε ένα γέμισμα χαμηλότερης ποιότητας, είναι πιθανό ο τεχνητός χλοοτάπητας σας να μην επιβιώσει όσο θα είχε αν είχατε επιλέξει ένα γέμισμα καλύτερης ποιότητας. αυτή η διαφορά μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο μισή δεκαετία. Επειδή το γέμισμα έχει τόσο σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ανθεκτικότητα του τεχνητού γρασιδιού, είναι υψίστης σημασίας να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το γέμισμα που είναι της καλύτερης ποιότητας.

Ολοκληρώστε την εγκατάσταση από έναν επαγγελματία

Η ανεπαρκής αποστράγγιση είναι ένα από τα πιο κοινά και ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που έχουν τα άτομα με το γρασίδι τους και συχνά είναι αποτέλεσμα ακατάλληλης εγκατάστασης. Εάν θέλετε να αποτρέψετε επιπλοκές που συνδέονται με την εγκατάσταση, ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε είναι να αποφύγετε να βάζετε το γρασίδι μόνοι σας και να το κάνετε από εκπαιδευμένους ειδικούς που γνωρίζουν τι κάνουν.

Πολλές από τις πιο τυπικές ανησυχίες που έχουν τα άτομα σχετικά με τη μακροζωία του τεχνητού χλοοτάπητα μπορούν να αποφευχθούν με ένα επαγγελματικά εγκατεστημένο σύστημα, όπως:

  • Αρθρώσεις που δεν έχουν ραφτεί κατάλληλα (κίνδυνος τραυματισμού)
  • Ανεπαρκής αποστράγγιση, η οποία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση νερού.
  • Ασταθές γρασίδι που μετακινείται και κινείται όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση με τα πόδια

Πραγματοποιήστε την Προληπτική Συντήρηση

Όταν πρόκειται για καθυστέρηση της έναρξης της πρώιμης φθοράς, επενδύοντας στον τακτικό καθαρισμό και την προληπτική συντήρηση (https://en.wikipedia.org/wiki/Maintenance_(τεχνικό)) για το γκαζόν σας είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε. Διατηρήστε ένα τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού για το γκαζόν σας και καθαρίστε σχολαστικά τυχόν διαρροές που μπορεί να προκύψουν.

Επιπλέον, επιθεωρήστε την ποιότητα του γεμίσματος στο γρασίδι σας και βεβαιωθείτε ότι κανένα μέρος δεν έχει χαμηλότερη συγκέντρωση πλήρωσης από άλλα. Εάν αρχίσετε να εντοπίζετε τυχόν προβλήματα με την αποστράγγιση του γκαζόν σας, θα πρέπει επίσης να τα διορθώσετε αμέσως. Συνιστάται να έρθετε σε επαφή με έναν επαγγελματία πάροχο επισκευής για να αξιολογηθεί και να επισκευαστεί το σύστημα αποστράγγισης του χλοοτάπητά σας.

Βελτίωση της ανθεκτικότητας του χλοοτάπητα από συνθετικό γρασίδι

Εκτός από την αποφυγή των πιο διαδεδομένων αιτιών φθοράς του τεχνητού γρασιδιού, είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι γίνονται τα ακόλουθα πράγματα για τη σωστή διαχείριση του χλοοτάπητα σας, εάν θέλετε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Διατηρήστε την Ηρεμία σας

Εάν λάβετε μέτρα για να σταματήσετε το ψεύτικο γρασίδι σας να υπερθερμανθεί, μπορεί να αποφύγετε τα προβλήματα που προκαλούνται από τις ακτίνες του ήλιου. Απλώς πλένοντας το γκαζόν σας από καιρό σε καιρό θα σας επιτρέψει να πετύχετε αυτόν τον στόχο. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση του χλοοτάπητα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάνοντάς το να φαίνεται καθαρό και φωτεινό. Ως εκ τούτου, είναι πολύ χρήσιμο να διατηρείτε μια δροσερή θερμοκρασία στο γρασίδι σας, ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν έχει πολύ άμεση ηλιοφάνεια.

Εγκαταστήστε ένα θόλο

Συνιστάται ιδιαίτερα να τοποθετήσετε ένα κάλυμμα πάνω από το ψεύτικο γκαζόν σας για να το προστατεύσετε από το άμεσο ηλιακό φως και τη δυνατή βροχή. Το γρασίδι σας θα επωφεληθεί από την άμεση σκιά που παρέχεται από α θόλος, και η δυνατή βροχή δεν θα μπορέσει να διεισδύσει τόσο εύκολα στον χλοοτάπητα. Μπορείτε να προστατέψετε το γρασίδι σας από τις βλαβερές συνέπειες της ζέστης και της βροχής υψώνοντας ένα κουβούκλιο από πάνω του. Αυτή είναι μια λύση που δεν είναι μόνο οικονομικά αποδοτική, αλλά επίσης δεν χρειάζεται να διατηρείτε το κουβούκλιο ανά πάσα στιγμή.

Η Πράξη του πλυσίματος και του καθαρισμού

Είναι σημαντικό να πλένετε και να καθαρίζετε τακτικά στο συνθετικό σας χλοοτάπητα, ως μέρος της ρουτίνας συντήρησης, εάν θέλετε το γρασίδι σας να έχει την καλύτερη εμφάνιση. Για να διατηρηθεί η δροσιά και η καθαρότητά του, συνιστάται αλλά δεν απαιτείται πλύσιμο μία φορά την εβδομάδα.

Εάν δεν καθαρίσετε αμέσως τον χλοοτάπητα, τα περιττώματα του κατοικίδιου ζώου μπορεί να μπουν στο γρασίδι και είναι πιθανό να βρείτε πολλές τρίχες κατοικίδιων ζώων στο γρασίδι εάν έχετε σκύλους που ρίχνουν συχνά. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα μία φορά την εβδομάδα για να αφαιρέσετε τις τρίχες και να διατηρήσετε το γρασίδι σας τακτοποιημένο.