ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣΑΖ ARV FURNITURE MISSISSAUGA ONTARIO CANADA – ARV Furniture Flyer

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣΑΖ ARV FURNITURE MISSISSAUGA ONTARIO CANADA – ARV Furniture Flyer

Februar 17, 2023 0 Von admin
Περιγραφή
Το ρυθμιζόμενο κρεβάτι πλήρους ισχύος περιλαμβάνει ασύρματο τηλεχειριστήριο με φακό και ρυθμιζόμενα πόδια και είναι κατασκευασμένο με πάτωμα από κόντρα πλακέ, πολυεστερική βάτα και αντιολισθητικό ύφασμα. Πλήρες μεταλλικό, ενισχυμένο πλαίσιο. Διαχωρίστε τις λειτουργίες ομαλά και αθόρυβα ανυψώνουν τις θέσεις του κεφαλιού και των ποδιών. Στο πλάι της πλατφόρμας περιλαμβάνονται 2 θύρες USB.
Το T675 περιλαμβάνει λειτουργία μασάζ τόσο για το κεφάλι όσο και για τα πόδια με λειτουργία χρονοδιακόπτη και πολλαπλές προεπιλογές.
ΒΑΡΟΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 54″ ΠΛΗΡΕΣ: 550 λίβρες | 60″ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: 650 λίβρες | TWIN XL: 550 λίβρες
Και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με κρεβάτια Rosemount.

Δημοσιεύτηκε από τον διαχειριστή

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1996 και έκτοτε διατηρεί τη φήμη της στην παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης πελατών, προϊόντων υψηλότερης ποιότητας και στις καλύτερες δυνατές τιμές. Μέσα από σκληρή δουλειά και αμείλικτη αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μερικές από τις καλύτερες προσφορές στην αγορά. Είμαστε περήφανοι για την ικανότητά μας να υποστηρίζουμε τις βασικές μας αξίες. εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε λογικές τιμές. Το ARV εκτιμά την εμπιστοσύνη σας. ως εκ τούτου δεν θα σας πουλήσουμε ποτέ προϊόντα κατώτερης ποιότητας. Δείτε περισσότερες αναρτήσεις