Στη Σιγκαπούρη με την Jet Airways: η διαδρομή – Fashion Container

Στη Σιγκαπούρη με την Jet Airways: η διαδρομή – Fashion Container

Dezember 27, 2022 0 Von admin

2 κορίτσια, 2 πτήσεις, περισσότερα από 2 ποτήρια σαμπάνια: Σιγκαπούρη, ερχόμαστε!

Σε μια πτήση 14 ωρών, καλύτερα να είστε άνετα. Το πάντα ζεστό πλήρωμα της Jet Airways μας υποδέχθηκε στο πλοίο, φέρνοντας φρέσκο ​​χυμό και μια αναψυκτική πετσέτα. Δεν θα σταματήσω ποτέ να λέω ότι η εξαιρετική φιλοξενία κρύβεται στις λεπτομέρειες! Ένα υπέροχο και χαλαρωτικό ξεκίνημα για μια πτήση μεγάλων αποστάσεων.

Όταν πετάτε για τις επιχειρήσεις της Jet Airways, έχετε πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου. Πάντα μας αρέσει αυτό, ειδικά αυτή τη φορά γιατί φτάσαμε νωρίς το πρωί και δεν είχαμε ακόμη πρωινό. Et voila: το lounge έχει μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψωμιά, φρούτα, γιαούρτι, καφέ και ακόμη και αλκοόλ, αν σας αρέσει το πρωί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μια χαλαρωτική αρχή του ταξιδιού. Και γίνεται ακόμα καλύτερο εν πλω.

Γεύματα

Ω, τα γεύματα στο πλοίο είναι πάντα τόσο διασκεδαστικά! Πιστή στην κληρονομιά της, η Jet Airways έχει πάντα μια ωραία επιλογή από ινδικά γεύματα για παραγγελία. Αλλά και δυτικές επιλογές είναι διαθέσιμες. Και οι δύο αγαπάμε το ινδικό φαγητό, γι‘ αυτό πάντα εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να δοκιμάζουμε νέα πιάτα. Μου αρέσει που τα γεύματα σερβίρονται πάντα με ένα roti (το ινδικό επίπεδο ψωμί). Είναι τόσο μεγάλη πτήση, είναι ωραίο να πιείτε ένα ποτήρι κρασί με το δείπνο για να αποκοιμηθείτε ευκολότερα.

Ανεση

Και οι δύο θέλουμε πάντα ένα κάθισμα στο παράθυρο και καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα αυτή τη φορά. Καθόμαστε ο ένας πίσω από τον άλλον παρά ο ένας δίπλα στον άλλο σε μερικές πτήσεις, η θέα απλά δεν παλιώνει ποτέ. Δεν είμαι κάποιος που μπορεί να κάθεται και να κοιτάζει κανονικά, αλλά όταν είμαι σε μια πτήση μου αρέσει να κάνω ακριβώς αυτό. Αν και το 2018 ξεκίνησε με τρελό πλήθος πτήσεων, ακόμα δεν το βαριέμαι. Αλλά αυτό είναι εύκολο όταν βρίσκεσαι σε ένα τόσο άνετο κάθισμα. Τα καθίσματα πέφτουν μέχρι κάτω, οπότε ακόμα κι αν είσαι ψηλός σαν εμένα, μπορείς να ξαπλώσεις τελείως τεντωμένος. Είναι αρκετά αστείο που δεν είχα διάθεση να παρακολουθήσω καμία ταινία αυτή τη φορά, οπότε πραγματικά έκανα στο έπακρο να κάθομαι άνετα και να κοιτάζω έξω.

Εικόνες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό που ήταν πάντα τόσο υπομονετικό μαζί μας για να τραβήξουμε τις φωτογραφίες που χρειαζόμαστε! Από τη λήψη φωτογραφιών και των δύο μας έως το να μας αφήνετε να αλλάζουμε καθίσματα για να έχουμε τον καλύτερο φωτισμό για τις λήψεις μας. Η υπομονή των ανθρώπων με τη λήψη φωτογραφιών είναι κάτι που εκτιμούμε τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια! Ειδικά επειδή λαμβάνουμε συχνά περίεργες απαντήσεις.

Άλλη μια άψογη πτήση, σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη προσοχή που δείξατε στο πλοίο και μας φέρατε στον προορισμό μας με ασφάλεια!

Fly Jet Airways
Κλείστε τις πτήσεις σας στην Jet Airways και χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό 9WMEDIA από την 1η Ιουνίου 2018 έως την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Καλή πτήση!Φωτογράφος: Κορνίζα Tatiane | Ινσταγκραμ: @tatianekozijn
Τοποθεσία: Στον αέρα – Σιγκαπούρη