Συνδρομή VCF |  Ο καταλύτης για τον εκσυγχρονισμό των κέντρων δεδομένων

Συνδρομή VCF | Ο καταλύτης για τον εκσυγχρονισμό των κέντρων δεδομένων

März 5, 2023 0 Von admin

Ανοίγει το δρόμο για τον εκσυγχρονισμό του multi-cloud και των data center

Το 2021, η VMware ανακοίνωσε δύο προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τη δύναμη του multi-cloud και να παρέχετε σύγχρονες εφαρμογές με την ταχύτητα των επιχειρήσεων όταν παρουσίασε το VMware Cloud και το VMware Cloud Universal.

Ας δούμε λίγο πιο προσεκτικά πώς αυτά τα δύο προγράμματα επιτυγχάνουν αυτούς τους στόχους και τι μπορούν να κάνουν για εσάς.

Οδηγός εκσυγχρονισμού κέντρου δεδομένων

Το μοντέλο για μια πραγματικότητα με πολλά σύννεφα

Ξεκινώντας με το VMware Cloud που ενσωματώνει το VMware Cloud Foundation και το Tanzu για να προσφέρει ένα ενιαίο μοντέλο λειτουργίας cloud για μια πραγματικότητα πολλαπλών νέφους και μια πλατφόρμα για εσωτερική εγκατάσταση και cloud με ενοποιημένη ασφάλεια και λειτουργίες. Υποστηρίζει παραδοσιακές και σύγχρονες εφαρμογές και συνδέεται με όλες τις εγγενείς υπηρεσίες cloud.

Οι εφαρμογές μπορούν να αναπτυχθούν στο VMware Cloud Foundation που εκτελούνται στις υπηρεσίες Web Amazon, Azure, Google Cloud, IBM Cloud και Oracle Cloud, στο VMware Cloud στην Dell EMC και σε εκατοντάδες συνεργάτες VMware Cloud Verified.

Η υιοθέτηση του VMware Cloud θα μπορούσε να επιτύχει σημαντικά οφέλη, με έως και 80% καλύτερη παραγωγικότητα προγραμματιστών με το VMware Tanzu Application Service, 59% χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και 46% ταχύτερη μετεγκατάσταση στο cloud.

Σχολιάζοντας τη στιγμή της ανακοίνωσης, ο Raghu Raghuram, Διευθύνων Σύμβουλος, προϊόντα και υπηρεσίες cloud της VMware, περιέγραψε το VMware Cloud ως «τη μόνη λύση cloud σήμερα που οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο κέντρο δεδομένων και σε οποιοδήποτε cloud, επιταχύνοντας το ταξίδι εκσυγχρονισμού τους με ταχύτητα , απλότητα και καλύτερη ασφάλεια».

Υιοθετήστε το σύννεφο με τον δικό σας ρυθμό

Αυτό μας φέρνει στο VMware Cloud Universal, μια ευέλικτη συνδρομή που απλοποιεί την αγορά και την κατανάλωση της υποδομής και των υπηρεσιών διαχείρισης πολλαπλών νέφους VMware. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία και φορητότητα για να υιοθετήσετε το cloud με τον δικό σας ρυθμό και να επωφεληθείτε από ένα ενιαίο μοντέλο λειτουργίας στα σύννεφα.

Σύμφωνα με τα λόγια του Raghuram, μπορείτε «να πραγματοποιήσετε μία μόνο αγορά και να αποκτήσετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε εφαρμογές σε οποιοδήποτε περιβάλλον και στη συνέχεια να τις μετακινήσετε καθώς αλλάζουν οι απαιτήσεις της επιχείρησης ή των εφαρμογών».

Τι σημαίνει αυτό για σας;

Τα περιβάλλοντα έχουν γίνει ολοένα και πιο ετερογενή. Οι οργανισμοί πρέπει να αξιολογήσουν εάν θα διατηρήσουν τον φόρτο εργασίας εντός των εγκαταστάσεων ή θα μετεγκατασταθούν στο δημόσιο cloud και ποιο δημόσιο cloud ταιριάζει στις ανάγκες τους. Πρέπει να εξετάσουν εάν θα συνεχίσουν να αγοράζουν παραδοσιακά IT που λειτουργεί και διαχειρίζεται η ομάδα IT ή αν θα μεταβούν σε μια ολοκληρωμένη υποδομή διαχειριζόμενων υπηρεσιών.

Το τεράστιο εύρος επιλογών όσον αφορά τους προμηθευτές και τα σενάρια ανάπτυξης μπορεί να είναι τρομακτικό. Διάφοροι παράγοντες μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο, όπως αβέβαια χρονοδιαγράμματα και μακροχρόνιες μετεγκαταστάσεις, λειτουργική συνέπεια και έλεγχος, κλείδωμα προμηθευτή και η σωστή επιλογή μεταξύ έργων εκσυγχρονισμού εσωτερικού χώρου, δημόσιου νέφους και εφαρμογών.

Η ιδανική λύση θα σας επιτρέψει να υιοθετήσετε ένα ή περισσότερα cloud με τους όρους σας, να παρέχετε ενοποιημένες υποδομές και λειτουργίες και να υποστηρίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή σε οποιοδήποτε cloud.

VMware Cloud Management Assessment

Τι μπορεί να κάνει το VMware Cloud Universal για εσάς

Αυτό στοχεύει να κάνει το VMware Cloud Universal, επιτρέποντάς σας να δεσμευτείτε μία φορά και να καταναλώνετε δυναμικά τις προσφορές VMware Cloud, καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες σας. Οι πιστώσεις για την υποδομή και τη διαχείριση πολλαπλών cloud του VMware μπορούν να εφαρμοστούν σε αναπτύξεις του VMware Cloud Foundation σε εγκαταστάσεις, του VMware Cloud στο AWS ή του VMware Cloud στο Dell EMC.

Το VMware Cloud Universal είναι ιδανικό εάν δεσμεύεστε για μια υβριδική αρχιτεκτονική cloud. έχουν εκτεταμένα ή μεταβλητά χρονοδιαγράμματα μετεγκατάστασης cloud· έχουν απαιτήσεις έκρηξης σύννεφων. ή επιθυμείτε ένα μοντέλο OPEX για εσωτερική υποδομή.

Υπάρχει μια σειρά πλεονεκτημάτων με το VMware Cloud Universal.

Επιλογή και ευελιξία: μπορείτε να αγοράσετε μία φορά και να αναπτύξετε οποιαδήποτε κατάλληλη υπηρεσία ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

Μετατρεψιμότητα: μπορείτε να μετατρέψετε και να εφαρμόσετε αχρησιμοποίητες πιστώσεις στο Cloud Foundation στο VMware Cloud στο AWS ή στο VMware Cloud στο Dell EMC σε οποιοδήποτε σημείο της περιόδου.

Πλεονεκτήματα Cloud Acceleration (CAB): σας δίνει ευελιξία στη μετάβαση στο multi-cloud αξιοποιώντας τις υπάρχουσες επενδύσεις σε διαρκείς άδειες χρήσης VMware προς πιστώσεις VMware Cloud Universal.

Ενσωματωμένο Kubernetes: VMware Tanzu Standard έκδοση για απλοποιημένη ανάπτυξη και λειτουργία του Kubernetes.

Διαχείριση και Λειτουργίες πολλαπλών νέφους: VMware vRealize Cloud Universal για διαχείριση πολλών cloud που βασίζεται σε SaaS.

Θέλετε να κατανοήσετε τον συνολικό οικονομικό αντίκτυπο των VMware vRealize Operations; Ρίξτε μια ματιά στη μελέτη VMware με δεδομένα σχετικά με το πώς μπορεί να βελτιστοποιήσει την εξοικονόμηση, την απόδοση και την παραγωγικότητα.

VMware Success 360: Σχεδιασμένο για να σας βοηθά να συνειδητοποιείτε συνεχώς την αξία και να επιτυγχάνετε ταχύτερα αποτελέσματα, το Success 360 περιλαμβάνει σχεδιασμό επιτυχίας, συνεχή καθοδήγηση υιοθέτησης, εργαστήρια σχεδίασης και προληπτική υποστήριξη.

Συνδρομή VCF: ο καταλύτης για τον εκσυγχρονισμό των κέντρων δεδομένων

Το πρόγραμμα VMware Cloud Universal περιλαμβάνει μια συνδρομή ειδικά για παρουσίες cloud εσωτερικής εγκατάστασης που διαχειρίζονται οι πελάτες. Το VMware Cloud Foundation Subscription παρέχει μια υβριδική πλατφόρμα cloud που διαχειρίζεται ο πελάτης με ενσωματωμένη υποδομή υπολογιστών, αποθήκευσης και δικτύωσης για τον εκσυγχρονισμό των κέντρων δεδομένων και την ανάπτυξη σύγχρονων εφαρμογών.

Παρέχει ένα ευέλικτο, οικονομικά αποδοτικό και ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας για την εκτέλεση VM και φόρτου εργασίας που βασίζονται σε κοντέινερ σε κλίμακα σε μια πλήρη στοίβα, εταιρική υποδομή και έτοιμη για προγραμματιστές.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης όπου αυτό το μοντέλο συνδρομής θα μπορούσε να σας ωφελήσει πραγματικά.

Παρακολουθήστε το VCF Unpacked Video για να μάθετε πώς ο οργανισμός σας μπορεί να αναπτύξει σύγχρονες εφαρμογές και ανθεκτική υποδομή δικτύωσης.

Cloud Migration: Για μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες μετεγκατάστασης στο cloud, το VMware Cloud Foundation Subscription παρέχει μια συνδρομή που βασίζεται σε όρους με την ευελιξία για δυναμική κατανομή δικαιωμάτων βάσει επιχειρηματικών εντολών. Αυτό σας επιτρέπει να μετακινείτε εφαρμογές στο δημόσιο cloud χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, το VMware Cloud στο AWS.

Cloud Bursting: Η συνδρομή σάς δίνει την ευελιξία να επεκτείνετε την υποδομή κατ‘ απαίτηση στο δημόσιο cloud για απαιτήσεις ριπής χωρητικότητας ως απάντηση στις επιχειρηματικές ανάγκες ή να αντιμετωπίσετε τη μέγιστη ζήτηση πληροφορικής κατά τη διάρκεια των όρων παροχής υπηρεσιών.

OPEX εντός των εγκαταστάσεων: Η συνδρομή σάς δίνει την οικονομική ευελιξία για να μετακινήσετε την υποδομή από ένα μοντέλο κεφαλαιακής δαπάνης (CAPEX) σε ένα μοντέλο λειτουργικών εξόδων (OPEX) για να ευθυγραμμιστείτε με τη στρατηγική σας σχετικά με τον οικονομικό προγραμματισμό και την ανάλυση.

Συνοψίζοντας, η συνδρομή του VMware Cloud Foundation σάς δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε εσωτερικά διαχειριζόμενες ιδιωτικές παρουσίες cloud ενώ επωφεληθείτε από την οικονομική ευελιξία για τη μετεγκατάσταση φόρτου εργασίας VM και κοντέινερ από το κέντρο δεδομένων στην υποδομή αιχμής και δημόσιας cloud.

Τι να κάνω μετά?

Το VMware Cloud Foundation βασίζεται στις δοκιμασμένες τεχνολογίες της VMware, συμπεριλαμβανομένων των VMware vSphere with Tanzu (Kubernetes), vSAN, NSX και vRealize Suite.

Παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών καθορισμένων από λογισμικό για υπολογισμούς, αποθήκευση, δικτύωση, ασφάλεια και διαχείριση cloud για την εκτέλεση εταιρικών εφαρμογών, παραδοσιακών και εμπορευματοκιβωτίων, σε υβριδικά σύννεφα.

Το Cloud Foundation παρέχει επιχειρησιακή ευελιξία, ευελιξία και αποτελεσματικότητα σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν ιδιωτικά και υβριδικά σύννεφα. Παρέχοντας μια ενιαία ολοκληρωμένη λύση, το Cloud Foundation μεταμορφώνει το υβριδικό νέφος και χρησιμεύει ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού που αυτοματοποιεί ένα πλήρες κέντρο δεδομένων που ορίζεται από λογισμικό (SDDC) σε μια τυποποιημένη αρχιτεκτονική.

VMware Simplified Workshop