Συνεργασίες επωνυμίας-πρακτορείων της εβδομάδας |  Μάρκετινγκ Τουρκίας

Συνεργασίες επωνυμίας-πρακτορείων της εβδομάδας | Μάρκετινγκ Τουρκίας

Januar 19, 2023 0 Von admin

Η γαστρονομική παράδοση εμπιστεύεται το PunchBBDO

Συνεργασίες επωνυμιών-πρακτορείων της εβδομάδας

Η Emsan, η οποία έχει αναπτυχθεί ως μέρος του Ομίλου Karaca, θα προχωρήσει σε νέους στόχους με το Punch BBDO από σήμερα. Τα νέα έργα της συνεργασίας Emsan και PunchBBDO θα συναντηθούν με τους καταναλωτές πολύ σύντομα.

Νέες συνεργασίες από τον Αριστοτέλη

Συνεργασίες επωνυμιών-πρακτορείων της εβδομάδας

Η Comfort Furniture θα πραγματοποιήσει τις επικοινωνιακές δραστηριότητες των εμπορικών σημάτων Comfort Bed και Çetmen σε συνεργασία με την Aristo İletişim.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Aristo θα διαχειρίζεται τις διαδικασίες επικοινωνίας των εμπορικών σημάτων Comfort Furniture, Comfort Bed και Çetmen που λειτουργούν υπό την Comfort.

Η Martı επιλέγει νέα διαφημιστική εταιρεία

Συνεργασίες επωνυμιών-πρακτορείων της εβδομάδας

Η Senfonico θα αναλάβει την επικοινωνία της μάρκας για τη νέα περίοδο. Η κορυφαία εφαρμογή μεταφοράς της Τουρκίας, το κύριο δημιουργικό πρακτορείο Martı, έγινε Senfonico.

Το επόμενο διάστημα, η Senfonico θα αναλάβει την επικοινωνία ATL, την ψηφιακή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας.

Ο Όμιλος DP πρόσθεσε το FUYAPI στο χαρτοφυλάκιο πελατών του

Συνεργασίες επωνυμιών-πρακτορείων της εβδομάδας

Ο Όμιλος DP, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες 360 μοιρών στον τομέα της διαφήμισης με τις υπο-εμπορικές επωνυμίες του Brandlift, Uplift και PUX, πρόσθεσε το FUYAPI στο χαρτοφυλάκιο πελατών του.

Η Brandlift θα αναλάβει τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης της FUYAPI, η οποία εφιστά την προσοχή με τα έργα της στην περιοχή του Κουσάντασι, και η Uplift θα διεξάγει δραστηριότητες μάρκετινγκ απόδοσης και αγορές ψηφιακών μέσων.

Η Coinoxs καθορίζει το πρακτορείο επικοινωνίας

Συνεργασίες επωνυμιών-πρακτορείων της εβδομάδας

Γνωστή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που βασίζονται σε blockchain, η εγχώρια startup τεχνολογίας Coinoxs έχει εμπιστευτεί το επικοινωνιακό της έργο στον Walther Kranz.

Ο Walther Kranz θα ηγηθεί των διαδικασιών επικοινωνίας της Coinoxs, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών επικοινωνιών, των εταιρικών επικοινωνιών, των σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης, των επικοινωνιών ηγεσίας και των επικοινωνιών κρίσεων.

Dynavit, Havas İstanbul’da

Συνεργασίες επωνυμιών-πρακτορείων της εβδομάδας

Ο διαγωνισμός που άνοιξε η Dynavit, η οποία δραστηριοποιείται στη βιομηχανία βιταμινών και μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, με τη διαβεβαίωση του Eczacıbaşı, ολοκληρώθηκε.

Η επωνυμία ανέθεσε στη Havas Istanbul να διαχειριστεί τις διαδικασίες εκκίνησης του έργου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ για να ρίξετε μια ματιά στις συνεργασίες της περασμένης εβδομάδας.