Σύμφωνα με τους αριστεριστές, η Αμερική είναι πολύ ρατσιστική για τη μετανάστευση των μη λευκών « Όρια στην ανάπτυξη

Σύμφωνα με τους αριστεριστές, η Αμερική είναι πολύ ρατσιστική για τη μετανάστευση των μη λευκών « Όρια στην ανάπτυξη

Februar 17, 2023 0 Von admin

Για να ακούς επαγγελματίες φιλελεύθερους να μιλάνε, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα φρικτό ρατσιστικό μέρος χωρίς λυτρωτικές ιδιότητες. Σοβαρά, είναι απορίας άξιο που κάποιος θα ήθελε να μετεγκατασταθεί εδώ, πολύ λιγότερο πολλά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, α Δημοσκόπηση Gallup 2018 διαπίστωσε ότι περισσότεροι από 750 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θέλουν να εγκαταλείψουν τις χώρες καταγωγής τους για να μετεγκατασταθούν αλλού. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η κορυφαία επιλογή, με 158 εκατομμύρια να επιλέγουν τις ΗΠΑ.

Μια αναφορά εκείνη την εποχή από τον Tucker Carlson σημείωσε μια έρευνα του Pew που βρήκε ότι οι κάτοικοι των χωρών υποδοχής δεν ήταν καθόλου θετικοί στην αύξηση της μετανάστευσης: όπως ακριβώς έλεγε ο τίτλος του Breitbart News Pew: Καμία πλειοψηφία πολιτών στον κόσμο δεν υποστηρίζει την αύξηση της μετανάστευσης.

Οπότε οι Αμερικανοί πολίτες που θέλουν να ελέγχεται η μετανάστευση -όχι μαζικά αυξημένη με ανοιχτά σύνορα όπως σχεδιάζει ο Μπάιντεν- είναι κανονικά ανθρώπινα όντα που θέλουν νόμο, τάξη και πολιτισμική συνέχεια.

Τη Δευτέρα, ο Tucker Carlson ανέλαβε την ιδέα του αμερικανικού ρατσισμού με τη Heather MacDonald, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε ένα στοχαστικό άρθρο στο Newsweek τιτλούχος Εάν ο «συστημικός ρατσισμός» είναι πραγματικός, γιατί ο Μπάιντεν θέλει να φέρει μετανάστες εδώ;.

https://www.youtube.com/watch?v=LZHEFOBI1z4

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ:


TUCKER CARLSON: Θεσμικός ρατσισμός στην Αμερική — το ακούτε πολύ. Όποιος κάνει ερωτήσεις σχετικά με αυτό αντιμετωπίζει προβλήματα — οι άνθρωποι απολύθηκαν επειδή ρωτούσαν, τι είναι αυτό; Το ερώτημα είναι – είναι αληθινό; Παρεμπιπτόντως θα το ορίσουν, για μια φορά όχι.

Αλλά αν ο θεσμικός συστημικός ρατσισμός είναι αυτό που λέει ο Τζο Μπάιντεν, γιατί ενεργεί όπως είναι; Αν αυτή η χώρα, αν η Αμερική είναι τόσο μεγαλομανής που οι έγχρωμοι δεν μπορούν να ζήσουν εδώ, αν είναι θεσμικά ρατσιστική — τότε γιατί ο Τζο Μπάιντεν αναστέλλει το μεταναστευτικό νόμο για να επιτρέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους από μη λευκές χώρες να μετακομίσουν εδώ; Δεν θα ήταν επικίνδυνο για αυτούς;

Η Heather MacDonald βρίσκεται στο Ινστιτούτο του Μανχάταν. Έγραψε ένα άρθρο για αυτό στο Newsweek και είναι μαζί μας απόψε. Heather, ευχαριστώ πολύ που ήρθες. Αυτή είναι μια εγγενής αντίφαση στο επίκεντρο του επιχειρήματός τους, και με ενδιαφέρει να ακούσω κάποιον να το εξηγεί, και ξέρω ότι μπορείτε.

HEATHER MACDONALD: Είναι ξεκαρδιστικό, Τάκερ. Εννοώ ότι αυτή είναι μια από τις πιο βαθιές αντιφάσεις στην καρδιά της αριστερής κοσμοθεωρίας. Από τη μία – όπως είπε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας όπως είπε στην ομιλία του στην ορκωμοσία όπως είπε από τότε, τότε η Αμερική είναι θανατηφόρα ρατσιστική. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να καταρρίψουμε κάθε εύλογο, κοινή λογική έλεγχο της μετανάστευσης, προκειμένου να φέρουμε νόμιμα και παράνομα όσο το δυνατόν περισσότερους τριτοκοσμικούς έγχρωμους μετανάστες.

Και οι δύο θέσεις δεν μπορούν να είναι αληθινές. Εάν ο Μπάιντεν πιστεύει ότι τα μαύρα παιδιά κινδυνεύουν να πυροβοληθούν κάθε φορά που βγαίνουν έξω, δεν θα πρέπει να φέρνουμε περισσότερα μαύρα παιδιά σε αυτή τη χώρα. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τους Ρεπουμπλικάνους, Τάκερ, να τους καλέσουν γι‘ αυτό.

Και οι δύο θέσεις μαζί είναι καταστροφικές όταν συνδυάζονται ως θέμα πολιτικής. Κάθε φορά που ο Μπάιντεν έρχεται στο Κογκρέσο και θέλει να προσθέσει αμνηστία, θέλει να διαλύσει την απέλαση, να πιάσει και να απελευθερώσει – ζητήστε τους να αιτιολογήσουν γιατί το κάνουν αυτό όταν κατά την άποψή τους η Αμερική είναι τόσο συστημικά ρατσιστική.

CARLSON: Όχι, είναι τόσο σπουδαίο σημείο. Η αδιάκοπη αδιάκοπη αγωνιστική τους κουβέντα βλάπτει πραγματικά τη χώρα. Βασίζεται στα ψέματα, κάνει τους ανθρώπους να μισούν ο ένας τον άλλον. Αναρωτιέμαι αν το ξέρουν αυτό — εννοώ, ποιο είναι το τέλος του παιχνιδιού εδώ; Και είπα ότι είναι μια ανοιχτή ερώτηση, αλλά γρήγορα εννοώ, πώς πιστεύεις ότι καταλήγει αυτό στο τέλος;

MACDONALD: Θέλουν να αλλάξουν εντελώς τον χαρακτήρα αυτής της χώρας, τα θεμέλιά της, τους κανόνες, τις παραδόσεις και τα δημογραφικά χαρακτηριστικά της. Για να είμαι πολύ ειλικρινής, βασίζεται στο μίσος προς έναν πολιτισμό που θεωρείται πολύ λευκός και πολύ αρσενικός, και θα κάνουν ό,τι μπορούν — είτε εκτοξεύουν το δηλητήριο της πολιτικής ταυτότητας, είτε μαθαίνουν στους Αμερικανούς να μισούν ο ένας τον άλλον, να μισούν παρελθόν ή πλημμυρίζοντας το με χαμηλής ειδίκευσης μαζική μετανάστευση χαμηλής ειδίκευσης που αυξάνει το χάσμα πλούτου που βλάπτει τους Αμερικανούς μαύρους και τους ισπανόφωνους.

Και σε ένα περιβάλλον όπου έχετε αυτήν την ιδεολογία του φυλετικού μίσους, κάνουμε την αφομοίωση αδύνατη. Από την εμπειρία μου, πολλοί μετανάστες επιλέγουν την αφήγηση για τη λευκή υπεροχή, νιώθουν ότι δικαιούνται, μισούν τη χώρα για να είμαι ειλικρινής. Έχω περάσει πολύ χρόνο εδώ στην Καλιφόρνια μιλώντας με ανθρώπους στη Σάντα Άνα — οι αστυνομικοί θα σας πουν ότι επιμένουν, περιμένουν να τους μιλήσουν στη μητρική τους γλώσσα.

Δεν είναι αυτός ο τρόπος αφομοίωσης των μεταναστών και δεν είναι ο τρόπος για να κρατήσουμε μια χώρα να εξαπλώνει αυτό το μίσος και να λέει ψέματα για τον θεμελιώδη χαρακτήρα της.

CARLSON: Όχι, σίγουρα κάνει τους ανθρώπους να μισούνται ο ένας τον άλλον και αυτό είναι κακό, είναι κακό — δεν θα τελειώσει καλά. Εκτιμώ την παρουσία σου απόψε, Heather MacDonald. Ευχαριστώ.