Τα καλύτερα πιστόλια μασάζ για το 2023 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Τα καλύτερα πιστόλια μασάζ για το 2023 (Ηνωμένο Βασίλειο)

Dezember 22, 2022 0 Von admin

Αυτό το περιεχόμενο εμφανίστηκε αρχικά στο Mashable για κοινό στις ΗΠΑ και έχει προσαρμοστεί για το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εύρεση χρόνου για σωστή προπόνηση αποκατάστασης είναι πολυτέλεια, αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Ανάμεσα στη δουλειά, την κοινωνική ζωή και το κυνήγι οκτώ ωρών ύπνου, οι προπονήσεις συχνά συμπιέζονται στον μοναδικό ελεύθερο χρόνο της ημέρας. Ένα σωστό δροσισμό (πόσο μάλλον ένα μασάζ) είναι συνήθως αυτό που γυαλίζει ή παραλείπεται τελείως. Αυτό που χρειάζεστε είναι τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να παραμένετε στην κορυφή τόσο του σώματός σας όσο και του προγράμματός σας.

Εισάγετε το πιστόλι μασάζ. Αποδεικνύεται ότι αυτοί οι μαγευτικοί κυματισμοί του δέρματος είναι κάτι περισσότερο από μια περίεργη κάμψη. Αυτή η μορφή φορητής μυϊκής θεραπείας ξεκίνησε με επαγγελματίες αθλητές, αλλά έχει εισχωρήσει στη ζωή του μέσου αθλητή σας στο γυμναστήριο που δεν έχει χρόνο ή χρήμα για συνεδρίες αφρού τις επώδυνες μέρες. Αυτό σημαίνει εσείς, εμείς, όλοι.

Εάν έχετε χρόνιο πόνο στον ώμο, τον αυχένα ή την πλάτη, η ικανότητα να κάνετε στον εαυτό σας ένα βαθύ μασάζ ιστών στο σπίτι μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Ψάξτε σωστά και θα βρείτε μια σειρά μοντέλων, όλα με τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας για αποκατάσταση των μυών. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες πληροφορίες για να ξεκινήσετε.

Πώς λειτουργούν τα πιστόλια μασάζ;

Η κρουστική θεραπεία είναι το όνομα του παιχνιδιού και είναι ένας πιο επαγγελματικός όρος για „στους μυς σας αρέσει το τραχύ“.

Οι αθλητές στρέφονται στο μασάζ βαθιών ιστών για γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και ταχύτερους χρόνους αποκατάστασης. Εδώ, ένας επαγγελματίας μασέρ δίνει δυνατούς, γρήγορους χτυπήματα σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος για να τονώσει ένα συγκεκριμένο σύνολο μυών. Η κρουστική θεραπεία που παρέχεται από ένα πιστόλι μασάζ επιτρέπει στα άτομα να εκτελούν τον ίδιο τύπο διεισδυτικής προσοχής στον ιστό χωρίς επιπλέον βοήθεια, και αυτές οι συσκευές λέγεται ότι παρέχουν οφέλη μασάζ αξίας ωρών σε λίγα λεπτά.

Το να αντιμετωπίζεις κάτι που πονάει σαν σάκο του μποξ μπορεί να φαίνεται αντιδιαισθητικό, αλλά το να νικήσεις αυτόν τον κατεστραμμένο βαθύ ιστό έχει ένα αποτέλεσμα απευαισθητοποίησης και αν έχεις δοκιμάσει ποτέ ένα φτηνό μασάζ στους κόμπους της πλάτης, ξέρεις ότι χρειάζεται λίγη ώρα για να νιώσεις οτιδήποτε . Αυτοί οι παλμοί μικρής διάρκειας ενισχύουν τη ροή του αίματος, μαλακώνουν τους κόμπους και επιταχύνουν την επιδιόρθωση των μυϊκών ινών, όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερα προετοιμασμένες προθέρμανση και ταχύτερους χρόνους αποκατάστασης. Αυτή η μορφή του αυτο-μυοπροσωπική απελευθέρωση είναι τεράστιο για άτομα που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν μια ρουτίνα λόγω καθυστερημένης έναρξης μυϊκός πόνος.

Τα δικα σου διάθεση μπορεί να δει και μια ακίδα. ο ανακούφιση σημείου πίεσης που παρέχει το μασάζ έχει συνδεθεί με μειωμένα επίπεδα κορτιζόλης (η ορμόνη του στρες), αυξημένη παραγωγή ενδορφινών (η χημική ουσία για την καλή αίσθηση) και ακόμη και χαμηλότερο καρδιακό ρυθμό.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η κρουστική θεραπεία δεν είναι μια λύση. Ένα πιστόλι μασάζ μπορεί να αντικαταστήσει τα ακριβά ραντεβού για μασάζ ή να σας βοηθήσει να τεντώσετε τον σύντροφό σας στο γυμναστήριο, αλλά τα θρεπτικά συστατικά από μια ισορροπημένη διατροφή, τον ύπνο και τη σωστή ενυδάτωση εξακολουθούν να είναι ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία ανάπτυξης και αποκατάστασης των μυών.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του πιστολιού μασάζ;

Τα συχνά προγράμματα προπόνησης και τα υψηλά επίπεδα πόνου μπορεί να κάνουν ένα πιστόλι μασάζ £ 500 να αξίζει τον κόπο – αλλά σε άλλες περιπτώσεις, μια λιγότερο έντονη συσκευή μπορεί να είναι πιο ωφέλιμη. Αυτοί είναι μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Συσκευές μασάζ κρουστών εναντίον μηχανών μασάζ με δόνηση — Οι μηχανές μασάζ κρουστών μιμούνται τα χέρια ενός μασέρ που ζυμώνουν, παρέχοντας πίεση που χτυπά κάτω από τα ανώτερα στρώματα και δουλεύει τις κατεστραμμένες μυϊκές ίνες. Αυτό είναι ιδανικό για βαριές προπονήσεις. Άτομα που ασκούνται περιστασιακά και άτομα με χρόνιο πόνο μπορεί να προτιμούν το γουργουρητό σε επίπεδο επιφάνειας ενός δονητικού μασάζ, το οποίο παρέχει γρήγορους παλμούς με λιγότερη «γροθιά».

Επιλογές ταχύτητας — Αναζητήστε μια συσκευή που προσφέρει διαφορετικές ταχύτητες (RPM) και κεφαλές προσάρτησης για να στοχεύσετε κάθε συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα. Όταν συγκρίνετε τις προδιαγραφές, να θυμάστε ότι η υψηλότερη ταχύτητα δεν σημαίνει πάντα σθένος. Το πλάτος (πόσο βαθιά θα σπρώξει η κεφαλή του μασάζ στο σώμα σας) βασίζεται στην ποσότητα δύναμης πίσω από κάθε παλμό και η μεγαλύτερη δύναμη σε μια ρύθμιση αργών στροφών θα αισθάνεται πιο έντονη από μια ταχύτερη ρύθμιση RPM με ασθενέστερη δύναμη.

Θόρυβος — Κανείς δεν θέλει να κάθεται σε δημόσιο χώρο (ή στο σπίτι με ένα μωρό που κοιμάται) χρησιμοποιώντας μια συσκευή που ακούγεται σαν εργοτάξιο. Μπορεί να είναι αδύνατο για αυτά τα πιστόλια μασάζ που μοιάζουν με τρυπάνι να είναι εντελώς αθόρυβα, αλλά οι κριτικές θα σας ενημερώσουν εάν ο θόρυβος είναι ανεκτός ή αντιπαθητικός.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας — Πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από το πιστόλι μασάζ τους για να δροσιστούν βιαστικά στη μέση ενός πολυάσχολου προγράμματος και η φόρτιση μετά από κάθε χρήση είναι τεράστια ταλαιπωρία. Τα καλύτερα πιστόλια μασάζ θα έχουν έως και τρεις ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ τα πιο αδύναμα αντέχουν σε περίπου 40 λεπτά.

Ποιο είναι το καλύτερο πιστόλι μασάζ;

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζετε για τα πιστόλια μασάζ και είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν κάνετε μια αγορά. Για να κάνουμε τη δουλειά σας λίγο πιο εύκολη, εντοπίσαμε έξι παραδείγματα συσκευών που καλύπτουν όλες τις βάσεις.

Προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι για όλους και για κάθε προϋπολογισμό. Μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά μοντέλα από κορυφαίες μάρκες όπως η Theragun(ανοίγει σε νέα καρτέλα) και Υπερίκη(ανοίγει σε νέα καρτέλα). Απλώς πρέπει να μετακινηθείτε στις επιλογές και να επιλέξετε ένα αγαπημένο. Οι μύες σας θα σας ευχαριστήσουν.

Αυτά είναι τα καλύτερα πιστόλια μασάζ για το 2023.