Τα κιτ DNA 23andMe διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Τα κιτ DNA 23andMe διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Dezember 24, 2022 0 Von admin

Εξοικονομήστε έως και 100 $: Η Amazon έχει εξαιρετικές προσφορές σε τρία κιτ DNA 23andMe(ανοίγει σε νέα καρτέλα). Ξεκινώντας από 79 $, αυτά τα κιτ κοστίζουν συνήθως από 99 $ έως 229 $, αλλά αυτή η συμφωνία περιορισμένου χρόνου θα σας επιτρέψει να λάβετε έκπτωση έως και 50% στην πλήρη τιμή.


Ένα κιτ δοκιμών DNA 23andMe είναι ένα υπέροχο δώρο διακοπών για οικογενειακούς ιστορικούς ή ακόμα και στον εαυτό σας. Τα κιτ δοκιμών DNA έχουν εκραγεί σε δημοτικότητα με τα χρόνια, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για τη γενετική τους σύνθεση, το ιστορικό υγείας και το οικογενειακό τους δέντρο. Τα κιτ τεστ DNA με βάση το σάλιο όχι μόνο βοήθησαν τους ανθρώπους να κατανοήσουν το παρελθόν τους, αλλά βοήθησαν επίσης μακρινούς ή άγνωστους συγγενείς να επανασυνδεθούν. Φαίνεται ότι η μάρκα παρατήρησε ότι τα κιτ της είναι δημοφιλή δώρα: τα κιτ DNA 23andMe ήταν επίσης σε πώληση περίπου αυτή την περίοδο πέρυσι.

Από τις 11 Νοεμβρίου, τα κιτ προγόνων 23andMe πωλούνται στο Amazon με έκπτωση από 20% έως 50%. Με τρεις τύπους δοκιμών, εδώ είναι οι τιμές πώλησης μαζί με τις προδιαγραφές και τις αντίστοιχες εκπτώσεις.

The 23andMe Ancestry + Traits(ανοίγει σε νέα καρτέλα) Η υπηρεσία πωλείται για 79 $ στο Amazon. Αυτό είναι 20% έκπτωση στη συνήθη τιμή των 99 $. Αυτή η επιλογή προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες που προέρχονται από 80+ γενετικά αποτελέσματα. Οι εξεταζόμενοι μπορούν να αναμένουν τη σύνθεση των καταγωγών και τις πληροφορίες του οικογενειακού δέντρου.

Η υπηρεσία 23andMe Health + Ancestry(ανοίγει σε νέα καρτέλα) Η δοκιμή προσφέρει πρόσθετες πληροφορίες από την πιο βασική επιλογή. Μαζί με τη σύνθεση και τα χαρακτηριστικά της καταγωγής, αυτό το τεστ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που θέλουν πληροφορίες σχετικά με τη γενετική προδιάθεση σε ορισμένες ασθένειες και χαρακτηριστικά. Ποιος δεν θα ήθελε να μάθει εάν η υψηλή αρτηριακή πίεση εμφανίζεται ή όχι στην οικογένεια, ώστε να μπορούν να είναι πιο προληπτικοί;

Συνήθως πωλείται για 199 $, η Amazon προσφέρει τώρα αυτή τη δοκιμή για 99 $. Πραγματικά μια συμφωνία για τον πλούτο γνώσεων που μπορούν να περιμένουν να λάβουν οι εξεταζόμενοι.

Το πιο ολοκληρωμένο κιτ DNA της δέσμης, το 23andMe + Premium Membership Bundle(ανοίγει σε νέα καρτέλα) προσφέρει πληροφορίες που συλλέγονται από 180+ γενετικές εξετάσεις και περιλαμβάνει συνδρομή premium ενός έτους. Συνήθως πωλείται σε τιμή 229 $, η Amazon διαθέτει αυτή τη δοκιμή προς πώληση για 129 $. Αυτό είναι το μόνο τεστ 23andMe που παρέχει επίσης πληροφορίες για αντιδράσεις σε ορισμένα φάρμακα ανάλογα με τη γενετική σύνθεση και στέλνει ενημερώσεις καθώς έρχονται τα αποτελέσματα της έρευνας.

Σύμφωνα με τους αναθεωρητές, τα αποτελέσματα του 23andMe ποικίλλουν ανάλογα με το άτομο. Δεν θα μπορούν όλοι να βρουν συγγενείς, αλλά αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που αγοράζουν και χρησιμοποιούν αυτές τις δοκιμές.