Τι είναι το Ηλεκτρονικό Κλείσιμο Βιντερ;

Τι είναι το Ηλεκτρονικό Κλείσιμο Βιντερ;

Februar 27, 2023 0 Von admin

Ένα δέσιμο κλεισίματος, γνωστό και ως βιβλίο κλεισίματος ή βιβλίο αρχείων, είναι ένα σημαντικό προϊόν των περισσότερων νομικών συναλλαγών. Μετά το κλείσιμο μιας συμφωνίας, ένας δικηγόρος θα συγκεντρώσει όλα τα σχετικά τελικά έγγραφα σε ένα δεσμευτικό κλεισίματος για να τα διανείμει στα εμπλεκόμενα μέρη. Σε περίπτωση που υπάρξει ποτέ διαφωνία σχετικά με τους όρους της συμφωνίας, το δεσμευτικό κλεισίματος θα είναι το πρώτο μέρος που οι δικηγόροι θα ψάξουν για να δουν τι συμφωνήθηκε.

Τα κλεισίματα εκτυπώνονταν χειροκίνητα, σαρώνονταν και μεταγλωττίζονταν, αλλά σήμερα η πλειονότητα των εταιρειών δημιουργεί ηλεκτρονικά κλεισίματα. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χαρτί, αλλά με τη βοήθεια του λογισμικού διαχείρισης νομικών συναλλαγών (LTM), εξοικονομεί επίσης αμέτρητες ώρες κουραστικής εργασίας. Δυστυχώς, μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κανένα λογισμικό που να βοηθά στη σύνταξη αυτών των βιβλίων κλεισίματος – επομένως χρειάζεται ακόμα αρκετός χρόνος για να συναρμολογηθούν τα πάντα.

Το λογισμικό LTM δίνει στους δικηγόρους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και επώνυμο συνδετικό κλεισίματος με λίγα κλικ. Επιτρέπει την προσαρμογή στην εμφάνιση και τη μορφοποίηση του βιβλίου. Ένας δικηγόρος μπορεί να δημιουργήσει πολλά κλεισίματα κλεισίματος με διαφορετικές μορφές, όπως η παραδοσιακή μορφή ευρετηρίου PDF, με συνδέσμους με δυνατότητα κλικ στο ευρετήριο για εύκολη πρόσβαση στα έγγραφα. Ανάλογα με τον σκοπό του βιβλιοδετικού, ένας δικηγόρος μπορεί επίσης να επιλέξει να δημιουργήσει το βιβλίο σε μορφή HTML ή ακόμα και ως μεμονωμένα συνεχή PDF. Με το LTM χρειάζονται μόνο μερικά κλικ.

Από τη σκοπιά ενός διαχειριστή, η ικανότητα επιβολής ενός συνεπούς στυλ για το κλείσιμο βιβλίων σε ολόκληρη την εταιρεία είναι μια τεράστια νίκη. Η εταιρεία μπορεί να είναι βέβαιη ότι η επωνυμία της αντιπροσωπεύεται σωστά σε όλους τους πελάτες της όταν διανέμονται ηλεκτρονικά κλεισίματα. Πολλή δουλειά καταβάλλεται για το κλείσιμο μιας συμφωνίας – είναι λογικό μόνο το τελικό βιβλίο κλεισίματος που αποστέλλεται στους πελάτες να έχει γυαλιστερό και επαγγελματική εμφάνιση.

Το λογισμικό LTM παρέχει επίσης έναν ασφαλή τρόπο αποστολής του συνδετικού υλικού σε όλα τα επιθυμητά μέρη. Οι μέρες των μηνών αναμονής για τα ολοκληρωμένα κλεισίματα και μετά την πληρωμή υψηλών τελών ταχυμεταφορών για την αποστολή τους έχουν περάσει. Με το LTM μπορείτε να δημιουργήσετε και να στείλετε ηλεκτρονικά το δέσιμο κλεισίματος αμέσως μετά το κλείσιμο.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το LTM μπορεί να βοηθήσει τη νομική σας πρακτική; Δείτε πώς λειτουργεί το κλείσιμο φακέλων.