Το κόστος των φορολογουμένων των ΗΠΑ για τα ανοιχτά σύνορα μόλις αρχίζει «Όρια στην ανάπτυξη

Το κόστος των φορολογουμένων των ΗΠΑ για τα ανοιχτά σύνορα μόλις αρχίζει «Όρια στην ανάπτυξη

Februar 14, 2023 0 Von admin

της Παρασκευής Washington Times είχε μια εντυπωσιακή φωτογραφία στην πρώτη σελίδα, που έδειχνε ένα παγκάκι από παράνομα εξωγήινα αγόρια που φορούσαν όλα ολοκαίνουργια ασορτί ρούχα — μπλε μπλουζάκια πόλο, παντελόνια και slip-on παπούτσια. Προφανώς τα ρούχα με τα οποία έφτασαν δεν ήταν αρκετά ωραία.


Οι φορολογούμενοι πλήρωσαν για τα ρούχα, χάρη στη γενναιόδωρη κυβέρνηση Μπάιντεν, και τα εξερχόμενα δολάρια για τους εισβολείς μόλις ξεκινούν. Περιμένετε μέχρι τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά να φτάσουν στα τοπικά σχολεία και να χρειαστούν ειδικές υπηρεσίες για τη γλώσσα, την υγειονομική περίθαλψη, το φαγητό και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστούν. Ήμασταν εκεί, το κάναμε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Ομπάμα, αλλά τώρα τα σύνορα είναι ορθάνοιχτα, οπότε υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ξένοι που απορροφούν πόρους που θα έπρεπε να πάνε στα παιδιά πολιτών.

Ακολουθεί το συνοδευτικό άρθρο που δείχνει το κόστος που χρεώνεται στους απρόθυμους πολίτες μόλις αρχίζει:

Οι αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν για να επανενώσουν οικογένειες παράνομων μεταναστών εν μέσω έξαρσης των συνόρων, Washington TimesΑπό τον Stephen Dinan, 8 Απριλίου 2021

Οι φορολογούμενοι πληρώνουν το λογαριασμό για τους παράνομους μετανάστες γονείς να συλλέγουν τα παιδιά τους από ομοσπονδιακά καταφύγια, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθεί να επιταχύνει τη διαδικασία να βγάλει από την επιμέλειά της ένα ρεκόρ ανηλίκων μεταναστών.

Σχεδόν 19.000 ασυνόδευτα παιδιά συνελήφθησαν πηδώντας τα σύνορα τον Μάρτιο, αποκάλυψε το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας την Πέμπτη, διπλασιάζοντας τον αριθμό από τον Φεβρουάριο και καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ των περίπου 11.500, που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2019.

Και ενώ δεν ήταν ρεκόρ, η αύξηση των οικογενειών που προσπάθησαν να πηδήξουν τα σύνορα ήταν επίσης εκπληκτική, αυξήθηκε κατά περισσότερο από 175% σε μόλις ένα μήνα και υποδηλώνοντας ότι τα ασυνόδευτα παιδιά, ενώ τραβούν τη μεγαλύτερη προσοχή, δεν είναι και τα μεγαλύτερα -πρόκληση διάρκειας.

Συνολικά, οι οικογένειες και τα ασυνόδευτα παιδιά αντιπροσώπευαν περίπου 72.500 από τις 172.331 παράνομες συναντήσεις στα Τελωνεία και την Προστασία των Συνόρων που καταγράφηκαν τον Μάρτιο.

Ο Τρόι Μίλερ, αναπληρωτής επίτροπος της CBP, πρότεινε ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.

«Αυτό δεν είναι καινούργιο», είπε για τους αυξανόμενους αριθμούς. «Οι συναντήσεις συνέχισαν να αυξάνονται από τον Απρίλιο του 2020 και οι προηγούμενες εμπειρίες μας μάς βοήθησαν να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε φέτος».

Ωστόσο, οι αναλυτές είπαν ότι δεδομένων των τρεχουσών τάσεων, η CBP βρίσκεται σε καλό δρόμο για 1,2 εκατομμύρια συναντήσεις με παράνομους διασχιστές συνόρων, κάτι που θα ήταν πολύ πάνω από οτιδήποτε έχει δει η χώρα από τα χρόνια του Μπους. (Συνεχίζεται)