Το πιο Instagrammable Airbnb στο Μεξικό

Το πιο Instagrammable Airbnb στο Μεξικό

Dezember 27, 2022 0 Von admin

Έχετε ονειρευτεί ποτέ μια καλλιτεχνική όαση όπου το χρώμα, η δημιουργικότητα και η μεξικάνικη κουλτούρα συγκρούονται;

Αυτό θα βρείτε στο Chapel of Jimmy Ray — μια γκαλερί τέχνης που βρίσκεται έξω από την πόλη που παρουσιάζει ντόπιους καλλιτέχνες καθώς και τα μοναδικά έργα τέχνης του ιδιοκτήτη Anando. Ως μια γκαλερί αφιερωμένη στον „δρόμο λιγότερο ταξιδεμένο“ θα βρείτε τόσες πολλές απίστευτες εκπλήξεις εδώ. Αυτή έγινε γρήγορα η αγαπημένη μας εκδρομή ολόκληρου του ταξιδιού, όχι μόνο επειδή ήταν τόσο εμπνευσμένη, αλλά επειδή ερωτεύεστε αμέσως και εντελώς τον Anando και την ομάδα του.

Ο χώρος που έχουν δημιουργήσει είναι ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ εμπνευσμένος. Μπορώ να καταλάβω γιατί τόσες πολλές επωνυμίες και εταιρείες επιλέγουν να πραγματοποιούν καμπάνιες εδώ. Είμαι σίγουρος ότι τράβηξα σχεδόν 800 φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της 2ωρης επίσκεψής μας!

Είναι απλά τόσο κόβει την ανάσα.

ΚΑΘΕ ίντσα της περιουσίας του Anando έχει μετατραπεί σε ένα εργασιακό, εξελισσόμενο έργο τέχνης. Όμορφα χρωματιστά πλακάκια διακοσμούν κάθε χώρο. Και ήμασταν όλοι θετικά συγκινημένοι με τα έργα τέχνης προς πώληση. Όταν τρεις από εμάς αγοράσαμε κομμάτια κατά την επίσκεψή μας, ο Anando δεν μπορούσε να σταματήσει να λέει πόσα σημαίνει η υποστήριξή μας στους ντόπιους καλλιτέχνες. Η αγάπη του για αυτούς και το έργο τους έκανε την επίσκεψη τόσο ξεχωριστή.

Ό,τι κι αν κάνετε στην επόμενη επίσκεψή σας στο San Miguel de Allende, φροντίστε να συμπεριλάβετε το παρεκκλήσι του Jimmy Ray στο δρομολόγιό σας. Είναι ένας πραγματικά ενδυναμωτικός και εμπνευσμένος χώρος που διευθύνεται από μερικούς από τους πιο απίστευτους ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να συναντήσω.