Το Pinterest απολύει περίπου 150 υπαλλήλους: Αναφορά

Το Pinterest απολύει περίπου 150 υπαλλήλους: Αναφορά

Februar 2, 2023 0 Von admin
Η Pinterest Inc απολύει περίπου 150 υπαλλήλους.

Η Pinterest Inc απολύει περίπου 150 υπαλλήλους.

Η Pinterest Inc απολύει περίπου 150 υπαλλήλους ή το 5% του συνολικού εργατικού δυναμικού της, ανέφερε την Τετάρτη το Bloomberg News, προσχωρώντας σε ένα πλήθος εταιρειών τεχνολογίας που απολύουν εργαζομένους για να μειώσουν το κόστος.

(Reuters) – Η Pinterest Inc απολύει περίπου 150 υπαλλήλους, ή το 5% του συνολικού εργατικού δυναμικού της, ανέφερε την Τετάρτη το Bloomberg News, προσχωρώντας σε μια σειρά εταιρειών τεχνολογίας που απολύουν εργαζομένους για να μειώσουν το κόστος.

Η εταιρεία ψηφιακής αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν διαδικτυακούς πίνακες pinboard ενημέρωσε τους επηρεαζόμενους υπαλλήλους την Τετάρτη, ανέφερε η έκθεση, επικαλούμενη ένα άτομο εξοικειωμένο με την εταιρεία.

Οι περικοπές θέσεων εργασίας προήλθαν από ομάδες σε όλη την εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, αν και δεν επηρεάστηκαν όλες στον ίδιο βαθμό.

«Πραγματοποιούμε οργανωτικές αλλαγές για να μας προετοιμάσουμε περαιτέρω για να ανταποκριθούμε στις προτεραιότητες της εταιρείας μας και στη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας τις περικοπές θέσεων εργασίας. Ο αξιωματούχος, ωστόσο, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τον αριθμό των περικοπών θέσεων εργασίας.

Το Pinterest θα υποστηρίξει όλους τους εργαζόμενους που επηρεάζονται με πακέτα χωρισμού, παροχές και άλλες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της μετάβασης, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ

(Αυτή η ιστορία δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία από το προσωπικό του News18 και δημοσιεύεται από μια ροή συνδικάτου ειδησεογραφικού πρακτορείου)