Το Twitter θα παρουσιάσει νέα εργαλεία πλοήγησης τον Ιανουάριο, αποκαλύπτει ο Musk

Το Twitter θα παρουσιάσει νέα εργαλεία πλοήγησης τον Ιανουάριο, αποκαλύπτει ο Musk

Januar 26, 2023 0 Von admin
Το Twitter, υπό τον Μασκ, έχει υποστεί δραστικές αλλαγές.  (Εικόνα: Reuters)

Το Twitter, υπό τον Μασκ, έχει υποστεί δραστικές αλλαγές. (Εικόνα: Reuters)

Οι χρήστες του Twitter μπορούν να αναμένουν νέες λειτουργίες πλοήγησης που θα εισαχθούν το νέο έτος, σύμφωνα με δήλωση του Elon Musk.

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε το Σάββατο ότι νέες δυνατότητες πλοήγησης θα φτάσουν στο Twitter το νέο έτος, καθώς στοχεύει να ανανεώσει όλη την εμπειρία για να κάνει την πλατφόρμα πιο γρήγορη.

«Η πλοήγηση στο Twitter έρχεται τον Ιανουάριο που επιτρέπει την ολίσθηση στο πλάι για εναλλαγή μεταξύ προτεινόμενων και ακολουθούμενων tweets, τάσεων, θεμάτων κ.λπ.», είπε σε ένα tweet.

«Μέχρι τότε, πατήστε το εικονίδιο με το αστέρι στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης για εναλλαγή», πρόσθεσε. Ο Μασκ είπε ότι είναι καλό να αλλάζεις μπρος-πίσω.

«Καθώς βελτιώνουμε το Twitter AI, τα προτεινόμενα tweets, λίστες και θέματα θα γίνουν απίθανα», σημείωσε.

Περνώντας στις λίστες στο Twitter, ο Μασκ είπε ότι αυτό θα συμβεί επίσης.

Ένας χρήστης τον ρώτησε αν μπορούν επίσης να ταξινομήσουν τα άτομα που ακολουθούν κατά κατηγορίες. Ο Μασκ δεν είχε ακόμη απαντήσει σε αυτό.

Όπως υποσχέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, η λειτουργία „προβολές μετράνε για tweets“ έχει γίνει μεγάλη επιτυχία μεταξύ των χρηστών.

Το Twitter ενημέρωσε επίσης τη λίστα με τα χαρακτηριστικά για την υπηρεσία Blue, η οποία ανέφερε ότι οι συνδρομητές που πληρώνουν για την υπηρεσία 8 $ ανά μήνα θα λαμβάνουν πλέον «προτεραιότητες κατάταξης στις συνομιλίες».

Οι συνδρομητές Blue μπορούν επίσης να ανεβάζουν βίντεο διάρκειας έως και 60 λεπτών από όλο τον ιστό σε ανάλυση 1080p και μέγεθος αρχείου 2 GB.

Νωρίτερα, οι συνδρομητές του Twitter Blue μπορούσαν να ανεβάζουν βίντεο διάρκειας μόνο 10 λεπτών στην πλατφόρμα σε ανάλυση 1080p με όριο μεγέθους αρχείου 512 MB.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ

(Αυτή η ιστορία δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία από το προσωπικό του News18 και δημοσιεύεται από μια ροή συνδικάτου ειδησεογραφικού πρακτορείου)